Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke ScootPokud by měl někdo zájem prodávám Stokke crusi podvozek+korbička v barve black melange. Super stav- kupovany listopad 2013. Cena 17200kc
Chci se zeptat jesti nekdo náhodou neví, zda k podvozku V2 sedí autosedačka stoke besafe izi go, dekuji za info
Super dekuji za odpoved a nevíte jak to je s potahy, kdybych chtěla jiné, hlavně stříšku s tím kšiltem?
Ahojda, chtela jsem se zeptat, jakou vlozku na leto mate pro prcky do Stokke? Mame Scoota, je bezvadny, ale z Gessleina jsem zmlsana letni vlozkou, ktera chladi. Stokke nic takoveho nema, ale maji tu kozesinku a davaji ji i v lete..mate s tim nekdo zkusenost?
Ahoj, prosím všechny majitelky tohoto kočárku o rady a zkušenosti. Tento kočárek se mi velmi líbí a ráda bych si ho pořídila. Zatím vede barva Black Melange – jaké jsou s ní vaše zkušenosti – šisnutí, špinění a odolnost materiálu (látka?) při manipulaci, při ušpinění údržba, navíc pokud je tento materiál opravdu látka – je stejně odolná jako běžné materiály kočárků v dešti? Abych při pár kapkách nebo mírném deštíku nemusela hned nasazovat pláštěnku.
Dále by mě zajímala praktičnost sporťáčku. Konkrétně vysouvací části na nožičky. Když mimčo spí a je v ležící poloze nepropadávají mu tou dírou ven?
A nestalo se vám, že by mimču nožičky trčely do vzduchu (bylo natolik velké, že se do sedací části celé nevešlo, ale natolik malé, že ještě nedosáhlo na nejmenší polohu části pro nožičky?
Moc vám za všechny příspěvky děkuji ![]()
Mám dotaz, chtěla jsem si pořídit Stokke Xplory, tedy starší typ. Už jsem ho měla doma a hned jsem ho zase paní vracela. Sedačka totiž vůbec nedržela tam, kam jsem jí výškově nastavila. Když jsem jen trochu rukou na sedačku zatlačila a pak tam dala na zkoušku i ročního prcka, tak mi sjela dolů, to dělalo jak ve směru, tak i v protisměru sedačky. Máte s tím někdo nějakou podobnou zkušenost prosím??? Chtěla jsem ho hlavně kvůli tomu, že se s ním dá vyjíždět do schodů a nový kupovat nehodlám, měla bych ho stejně k dalším dvěma kočárům. Tak nevím, jestli mám znova koukat po nějakém, ale už asi té novější verzi V3, ale mám strach, aby mi to ta sedačka zase nedělala. Moc se mi právě nezdá, jen to uchycení sedačky tou zaklapávací sponou zespoda. Aby mi pak težší prcek zase nepadal dolů. Díky za zkušenosti
Ahoj holky kupuji novy xplory2014 a shanim veskere doplnky tak kdyby nekdo prodaval ozvete se, dekuji
Ahoj holky chci se jen zeptat ktera ma rada kocarek stokke a opravdu ho chce
@Radla13 píše:
Mám dotaz, chtěla jsem si pořídit Stokke Xplory, tedy starší typ. Už jsem ho měla doma a hned jsem ho zase paní vracela. Sedačka totiž vůbec nedržela tam, kam jsem jí výškově nastavila. Když jsem jen trochu rukou na sedačku zatlačila a pak tam dala na zkoušku i ročního prcka, tak mi sjela dolů, to dělalo jak ve směru, tak i v protisměru sedačky. Máte s tím někdo nějakou podobnou zkušenost prosím??? Chtěla jsem ho hlavně kvůli tomu, že se s ním dá vyjíždět do schodů a nový kupovat nehodlám, měla bych ho stejně k dalším dvěma kočárům. Tak nevím, jestli mám znova koukat po nějakém, ale už asi té novější verzi V3, ale mám strach, aby mi to ta sedačka zase nedělala. Moc se mi právě nezdá, jen to uchycení sedačky tou zaklapávací sponou zespoda. Aby mi pak težší prcek zase nepadal dolů. Díky za zkušenosti
Ahoj, děvče, ano, zkušenost mám, ale z jiné strany. Měla jsem ho dodnes na své inzerci na mimibazaru, na bazoši. Ozvala se jedna paní, moc hodná, že by ho koupila, za 4000Kč. Nakonec si ho necháme, doděláme ho doma. Je před rokem 2009 vyrobený a je to znát. Je mi ho líto prodat, protože kolečka vyglajdané, sedačka teda drží, stříška potrhaná. Kašlu na to.
Na třetí koupím úplně nový tip, ale to snad bude tak za 4 roky.
Takže, pokud použitý, raději novější tip.
Holky, potřebovala bych kontakt na nějakou paní, která by mi ušila na starší tip Stokke stříšku s kožešinovým lemem. Kvalitní. Děkuji moc předem.
Zdravím vás.:) chtěla bych se zeptat, jestli nemáte tušení v jaké zemi by se dal sehnat stokke xplory nejlevněji.:)
Díky za jakoukoliv odpověď.