Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@Mišmiš kdyby jste popisovala Crusi, tak asi ano, ale že Trailz není do terénu? Projedu s ním lesem, polem, čímkoliv
Jinak jsem tedy ještě neviděla kočárek, který by šel složit i s korbou teda.. na rukojeť mám kožený návlek, i na madlu pro dítě a rukojeť je stále jako nová
Odkud máte kočáre? Z Babiez?
@Barborkaa26 píše:
@Mišmiš kdyby jste popisovala Crusi, tak asi ano, ale že Trailz není do terénu? Projedu s ním lesem, polem, čímkolivJinak jsem tedy ještě neviděla kočárek, který by šel složit i s korbou teda.. na rukojeť mám kožený návlek, i na madlu pro dítě a rukojeť je stále jako nová
Odkud máte kočáre? Z Babiez?
Tak do terenu FAKT neni. Ano mam trailz. A asi zalezi na tom co si predstavujeme pod pojmem teren. Ve sportaku jeste mooozna nejakou udrzovanou lesni cestu. Ale urcite ne s korbou-by se z miminka vyklepala duse.
S korbou asi ne. Ale se sportakem ano - velka uspora mista a pohodlnejsi skladani (easy wolker, tfk atd..)
Mam ho z vandastoru a rukojet se totalne rozdrbala.
Vlastne ho pouzivam jen jako jidelni zidlicku kdyz jedu i s nejmladsi do restauraci, kavaren, taky je dobry v zoo-vidi lepe nez z jinych kocarku..jine vhodne vyuziti me nenapada, nebo mam na ne lepsi kocarky
Ahojky holky, mam na Vas prosbu. Mám doma podvozek Trailz a uz je opet v reklamaci
Chci se zeptat, jak vypadaji Vase zadni kolecka? nam neustale vyskakuje ten plast ve stredu…Jako podvozek za takove prachy a neustale starosti…
A to nemluvim o tom, jak nam vrzal a menili nam spodni část…
@jijo my jezdíme s trailzem od října, každý den a bez problému, žádné vrzání, bez jakékoliv vady a projede všechno, jezdíme tedy ve městě. A kolečka taky bez problému, jen jsme zatím dvakrát dofukovali. Kde jste ho kupovali?
@Mishellk Tak nam ty kolecka prisly spatne uz vyroby…no vidis, ja s nim skoro nejezdim, jelikoz nosim v satku a stejne je s nim porad problem…ve Funbaby Brno a je desne s nemi reklamaci resit…:-( nemají zrovna prozakaznicky pristup.. A mohla bys mi je prosim vyfotit?
@jijo jj tak zítra vyfotím
tak my ho máme z Babiez z Prahy a tam teda servis super a máme teda většinu výrobků od Stokke a s ničím jsme zatím neměli problém. To buď je náhoda na špatný kus nebo nevim ![]()
@Mishellk tak uvidime, jak budou resit tuhle reklamaci, ale aby mi rekli, ze si mam zaplatit servis, kdyz je v zaruce..nebo, ze se nesmi s kocarkem drndat do boku (coz se deje pri jakekoliv jizde po nerovnem povrchu) atd mi proste neprijde ok…brala jsem ho s tim, ze je i do terenu a zjistuji, ze je asi jen na asfaltku :'( moc dekuji, jsem na to zvedava…jinak s korbou a se sportakem jsme spokojeni..jen ted resim fusak popr. nanoznik…jaky mas ty?
@jijo tak my s ním jezdíme i v terénu v parku po trávě, u babičky na vesnici po dvoře po trávě a i po kamínkách na hřišti jsem s ním jezdíla a to myslím že mu dávám zabrat a drží skvěle… No fusak do hluboke korby jsem mela ten stokke péřový a pak jsem ho na jaře měla i ve sporťáku a pak jak bylo už trochu tepleji tak jsě tam měla tu kožešinku a přikrývala jsem dekou a na tuhle zimu co bude tak nevím jestli se mi ještě vleze do sporťáku v tom péřovém fusaku, dívali jsme se na winter kit tam snad nějaký nánožník by měl být a pod to deku
@Mishellk Ja ho nepouzivam skoro vubec a nebo jen do mesta ( ale je fakt, ze tam je to sama kocici hlava) a je to jak rozvrzany krap po třech detech :'( Na ten perovy jsem se koukala, ale nedelaji ho v barve meho kocarku… Tak ten zimní kit jsem ještě nezkoumala…asi bych ale mela, pac nanoznik by se mi hodil ![]()
@jijo no já mám ten fusak taky v jiné barvě, kočár mám černý a fusak bílý a teď na zimu asi plánuju do sporťáku mu dát zase tu kožešinu, na nohy deku a na to ten nánožník z toho winter kitu a ten má i doplňky k té kožešině, ale taky řeším teď jakou barvu té zimní sady, mají buď černou nebo bílou jenom… Ale fakt se mi nechce věřit, že máte ten kočárek v takovém stavu, to musí být fakt asi blbý kus
to by mě pak tedy hodně štvalo, protože doufám, že za ty peníze ten kočár odvozí celou dobu co ho bude malej potřebovat a pak případně i druhé
@Mishellk Koukala jsem na ty sady a mozna cerna by sla, ale vzhledem k tomu, jak jsem „spokojena“ s podvozkem, tak nevim, zda jeste budu tolik investovat…no uvidime co po reklamaci…do zimy je jeste cas..nahodou sis na me nevzpomnela s fotkou tech kolecek? Taky jsem si myslela, ze neco vydrzi..:-( necekala jsem, ze hned z krabice bude vadny…uz bych asi do nej nesla, resit znovu koupi kocarku…
@jijo jojo zapomnela jsem ji nahrat, nevim teda co presne vyfotit kdyztak nafotim znovu ![]()
@Mishellk Tohle mi staci! Ten stred ve tvaru krize nam jak kdyby nejde zacvaknout…nebo jako by to tam nepasovalo…nemam ted u sebe notas, tak nemam zadnou fotku ;-( ono to ničemu nevadi, ale vsichni si toho vsimaji a hned me na to upozornuji…coz neni moc prijemne..jsou kamosky, ktere nemuzou rozdychat, ze mam tak drahy kocar…
@jijo a to bylo hned od zacatku jo? To vam tak nemeli teda ani predat ne, nam kdyz kocar prisel tak nam ho v obchode slozili a koukli jsme jestli je v poradku a pak nam ho jeste nalozili do auta
@Mishellk Ja si ho musela nechat poslat postou, protoze jsem od 15 tt musela jen lezet. Navic to byl posledni kus v teto barve, tak nebyl ani cas pro nej jet. A nechavala jsem si ho poslat k mamce, takze se rozbaloval az po pul roce…kazsopadne kola nam uz vymenili a zas se to stalo..takze nevim, mco si myslet…na tve fotce to hezky pasuje… Ale asi tam maji jiny pristup nez ve funbaby :'(