Kočárek Stokke

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
22.6.16 05:29

@Mišmiš kdyby jste popisovala Crusi, tak asi ano, ale že Trailz není do terénu? Projedu s ním lesem, polem, čímkoliv :lol: Jinak jsem tedy ještě neviděla kočárek, který by šel složit i s korbou teda.. na rukojeť mám kožený návlek, i na madlu pro dítě a rukojeť je stále jako nová :) Odkud máte kočáre? Z Babiez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
22.6.16 09:22
@Barborkaa26 píše:
@Mišmiš kdyby jste popisovala Crusi, tak asi ano, ale že Trailz není do terénu? Projedu s ním lesem, polem, čímkoliv :lol: Jinak jsem tedy ještě neviděla kočárek, který by šel složit i s korbou teda.. na rukojeť mám kožený návlek, i na madlu pro dítě a rukojeť je stále jako nová :) Odkud máte kočáre? Z Babiez?

Tak do terenu FAKT neni. Ano mam trailz. A asi zalezi na tom co si predstavujeme pod pojmem teren. Ve sportaku jeste mooozna nejakou udrzovanou lesni cestu. Ale urcite ne s korbou-by se z miminka vyklepala duse.
S korbou asi ne. Ale se sportakem ano - velka uspora mista a pohodlnejsi skladani (easy wolker, tfk atd..)
Mam ho z vandastoru a rukojet se totalne rozdrbala.
Vlastne ho pouzivam jen jako jidelni zidlicku kdyz jedu i s nejmladsi do restauraci, kavaren, taky je dobry v zoo-vidi lepe nez z jinych kocarku..jine vhodne vyuziti me nenapada, nebo mam na ne lepsi kocarky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.16 21:18

Ahojky holky, mam na Vas prosbu. Mám doma podvozek Trailz a uz je opet v reklamaci :( Chci se zeptat, jak vypadaji Vase zadni kolecka? nam neustale vyskakuje ten plast ve stredu…Jako podvozek za takove prachy a neustale starosti… :( A to nemluvim o tom, jak nam vrzal a menili nam spodni část…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.7.16 21:39

@jijo my jezdíme s trailzem od října, každý den a bez problému, žádné vrzání, bez jakékoliv vady a projede všechno, jezdíme tedy ve městě. A kolečka taky bez problému, jen jsme zatím dvakrát dofukovali. Kde jste ho kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.16 21:45

@Mishellk Tak nam ty kolecka prisly spatne uz vyroby…no vidis, ja s nim skoro nejezdim, jelikoz nosim v satku a stejne je s nim porad problem…ve Funbaby Brno a je desne s nemi reklamaci resit…:-( nemají zrovna prozakaznicky pristup.. A mohla bys mi je prosim vyfotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.7.16 21:51

@jijo jj tak zítra vyfotím :) tak my ho máme z Babiez z Prahy a tam teda servis super a máme teda většinu výrobků od Stokke a s ničím jsme zatím neměli problém. To buď je náhoda na špatný kus nebo nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
8.7.16 22:01

@Mishellk tak uvidime, jak budou resit tuhle reklamaci, ale aby mi rekli, ze si mam zaplatit servis, kdyz je v zaruce..nebo, ze se nesmi s kocarkem drndat do boku (coz se deje pri jakekoliv jizde po nerovnem povrchu) atd mi proste neprijde ok…brala jsem ho s tim, ze je i do terenu a zjistuji, ze je asi jen na asfaltku :'( moc dekuji, jsem na to zvedava…jinak s korbou a se sportakem jsme spokojeni..jen ted resim fusak popr. nanoznik…jaky mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.7.16 22:15

@jijo tak my s ním jezdíme i v terénu v parku po trávě, u babičky na vesnici po dvoře po trávě a i po kamínkách na hřišti jsem s ním jezdíla a to myslím že mu dávám zabrat a drží skvěle… No fusak do hluboke korby jsem mela ten stokke péřový a pak jsem ho na jaře měla i ve sporťáku a pak jak bylo už trochu tepleji tak jsě tam měla tu kožešinku a přikrývala jsem dekou a na tuhle zimu co bude tak nevím jestli se mi ještě vleze do sporťáku v tom péřovém fusaku, dívali jsme se na winter kit tam snad nějaký nánožník by měl být a pod to deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.7.16 21:57

@Mishellk Ja ho nepouzivam skoro vubec a nebo jen do mesta ( ale je fakt, ze tam je to sama kocici hlava) a je to jak rozvrzany krap po třech detech :'( Na ten perovy jsem se koukala, ale nedelaji ho v barve meho kocarku… Tak ten zimní kit jsem ještě nezkoumala…asi bych ale mela, pac nanoznik by se mi hodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.7.16 09:57

@jijo no já mám ten fusak taky v jiné barvě, kočár mám černý a fusak bílý a teď na zimu asi plánuju do sporťáku mu dát zase tu kožešinu, na nohy deku a na to ten nánožník z toho winter kitu a ten má i doplňky k té kožešině, ale taky řeším teď jakou barvu té zimní sady, mají buď černou nebo bílou jenom… Ale fakt se mi nechce věřit, že máte ten kočárek v takovém stavu, to musí být fakt asi blbý kus :( to by mě pak tedy hodně štvalo, protože doufám, že za ty peníze ten kočár odvozí celou dobu co ho bude malej potřebovat a pak případně i druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.16 20:24

@Mishellk Koukala jsem na ty sady a mozna cerna by sla, ale vzhledem k tomu, jak jsem „spokojena“ s podvozkem, tak nevim, zda jeste budu tolik investovat…no uvidime co po reklamaci…do zimy je jeste cas..nahodou sis na me nevzpomnela s fotkou tech kolecek? Taky jsem si myslela, ze neco vydrzi..:-( necekala jsem, ze hned z krabice bude vadny…uz bych asi do nej nesla, resit znovu koupi kocarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.7.16 20:34

@jijo jojo zapomnela jsem ji nahrat, nevim teda co presne vyfotit kdyztak nafotim znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.7.16 21:22

@Mishellk Tohle mi staci! Ten stred ve tvaru krize nam jak kdyby nejde zacvaknout…nebo jako by to tam nepasovalo…nemam ted u sebe notas, tak nemam zadnou fotku ;-( ono to ničemu nevadi, ale vsichni si toho vsimaji a hned me na to upozornuji…coz neni moc prijemne..jsou kamosky, ktere nemuzou rozdychat, ze mam tak drahy kocar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.7.16 08:07

@jijo a to bylo hned od zacatku jo? To vam tak nemeli teda ani predat ne, nam kdyz kocar prisel tak nam ho v obchode slozili a koukli jsme jestli je v poradku a pak nam ho jeste nalozili do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.7.16 09:08

@Mishellk Ja si ho musela nechat poslat postou, protoze jsem od 15 tt musela jen lezet. Navic to byl posledni kus v teto barve, tak nebyl ani cas pro nej jet. A nechavala jsem si ho poslat k mamce, takze se rozbaloval az po pul roce…kazsopadne kola nam uz vymenili a zas se to stalo..takze nevim, mco si myslet…na tve fotce to hezky pasuje… Ale asi tam maji jiny pristup nez ve funbaby :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí