Jak vybrat kvalitní žehlící prkno?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kvalitní žehlící prkno
Ahoj, mamka si přeje nové žehlící prkno. Ráda bych, aby bylo prkno stabilní, mělo bezpečné odkládací místo na žehličku a vyměnitelný potah. Protože mamka nežehlí často, nechce nic drahého, tak do tisícovky nebo lehce nad.
Našla jsem dvě, která se mi líbí:
Leifheit AirBoard Premium L Plus NF žehlicí prkno 72617
BRILANZ Žehlící prkno VISIO 120×38cm
Poprosím o vaše tipy a zkušenosti, ať už přímo s těmito prkny, nebo vaše vlastní návrhy. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si plánovala pořád nějaké objednat a nakonec mi ho muž strčil do koše v Kauflandu v nějaké slevě za 799. Je to prkno stabilní, má odkládací plochu na žehličku, kam se vejde i parní generátor. A jde vysunout vysoko. Já jsem velká a tak to potřebuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten první odkaz už mám nějaký čas doma a jsem spokojená, vale je to moje první, tak nemám, s čím srovnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda neporadím vůbec nic podnětného, ale svoje současné (skvělé) žehlící prkno jsem našla opřené u nás u kontejnerů.
(ale aby bylo jasno, běžně popelnice nevybírám
) Vůbec nechápu, že se ho někdo zbavoval, je naprosto bez vad, moc mi vyhovuje a ještě mi ladí s naším oranžovo-hnědo-žlutým nábytkem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mně nejvíc vyhovuje dřevěné, ne takové to drátěné, ale nevím, jestli se ještě dělá. Já mám vyloženě jen to prkno z nějakýho bazaru, opřu o opěradla židlí a jedu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám od Viledy a strašně jsem s ním spokojená. Před ním jsem koupila nějaké Lidlovské a na něm se strašně krčil ten potah ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zvědavá co vybereme ![]()
U nás se žehlilo kdysi dávno, když jsem ještě bydlela u rodičů. To prkno se kývalo ze strany na stranu, občas se složilo k zemi a misto pro odložení žehličky bylo tak debilně řešené, že z něho žehlička sjížděla a padala na nohu. Trauma z toho prkna mám dodnes ![]()
Možná i proto prádlo nežehlím, mám sušičku a to málo, co je občas potřeba, vyžehlím na stole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulinda79 píše:
Já nic nežehlím už dobrých 10 let
Já taky normálně ne, ale hodí se mi, když šiju, tam je šikovné si ty sklady přežehlit, než to člověk špendlí, líp se s tím pracuje. Na nic jiného tu žehličku prakticky nepoužívám. ![]()
Pardon za OT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit