Kvasinkový zánět a krvácení

143
23.7.11 10:52

Kvasinkovi zanět a krvacení

:think: Ahoj Zdravím všechný co mě budou připadně číst nebo co mi mužou odpovědět a poradit vše to začalo vyvolavací injekci na vyvolani menstruace kterou jsem dostala 20.6.2011 menstruaci jsem dostala 27.6.2011 potom jsem měla asi 10dni klid pak jsem dostala strašlivi zanět svěděni bez vytoku ale když jsem šla na malou tak při čurani jako by do mě bodalo 1000 nožu a bylo to strašne a jelikož jsem byla na dovčí tak jsem si v lekarně koupila JANEMAZOL který mi ovšem nezabral a ještě ke všemu jsem zjistila při zavadění že slabě špinim a krvacím to trvalo asi 7 dni ted zanet ustoupila aja začala krvacet i se sraženinama tak nevím co si mam o tomk myslet když to tak vezmu tak ve středu je to už měsíc a ja v kuse krvacvim mužete mi někdo poradit co to muže byt moc děkuji amča :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
23.7.11 11:00

Velmi nerada chodím k doktorům, ale tohle by mě vystrašilo natolik, že bych na gyndu zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
23.7.11 11:17

Utíkej k doktorovi taky by nečekala,kdyby tě to při močení strašně štípalo tak bych to typla na zánět močových cest je to z nachlazení atd,ale tobě ještě teče krev a to už je třeba řešit.Nezoufej a zajdi k doktorovi budeš klidnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
23.7.11 13:32
gsimča píše:
Utíkej k doktorovi taky by nečekala,kdyby tě to při močení strašně štípalo tak bych to typla na zánět močových cest je to z nachlazení atd,ale tobě ještě teče krev a to už je třeba řešit.Nezoufej a zajdi k doktorovi budeš klidnější. :palec:

tipuju zánět močových cest + něco s ledvinama kvůli té krvi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
23.7.11 21:53

100% zánět močových cest, já bych o tom mohla napsat knížku měla jsem ho 3roky každý měsíc přesně na den, ani biseptol už nezabíral a to bylo nejhorší svinstvo, co ti dají na každé pohotovosti…měla jsem taky vždycky kvasinky a do toho následně zánět močových cest, ale jestli to máš s krví, tak to můžou být i ledviny a to bych fakt nečekala a jela na pohotovost.ta vyvolávačka asi taky není to pravý ořechový a můžeš teď mít znovu menzes se zánětem…fakt radši jeď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí