MS po dvojté dávce Agolutinu?

758
21.7.11 09:26

ms po dvojté dávce agolutinu?

Ahojky,mohli byste mi někdo poradit,za jak dlouho přijde ms po dvojté dávce agolutinu?dr.mě ho píchla v pondělí 18.7.a pořád nic.Minulý msíc když mě ho pichla ve stejné dávce,tak jsem ms dostala 4den,to jest jako by dneska,měla jsem předtím i ty příznaky před ms co bývají a ted nic.TT zatím negativní.Bez agolutinu jsem měla dostat ms 24.7..nemáte někdo s tím zkušenost?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18425
21.7.11 09:48

Ahoj, já ani nevěděla, že existuje nějaká dvojitá dávka… mě píchli Agolutin 11.7. a taky ještě pořád čekám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
21.7.11 11:11

mně doktor říkal do 4 dní. Nemám s tím ale zkušenost, páč už jsem v té době byla těhotná, takže kdy by MS dorazila, těžko říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 12:51

právě že mě dr.pichla dvě ty ampulky a že by měla přijít do 5dní a když ne,tak mám přijít,že bych teda byla těhu,ale zatím tt negativní,tak nevím :think:
hamika: a ty kdy jsi měla pizitivní test od vyvolávačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 12:52

angie-shy a ty jsi si nedělala test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
21.7.11 13:03
papul píše:
angie-shy a ty jsi si nedělala test?

Dělala, ale jen odpoledne a čínský… ale stejně je ještě brzy, protože podle všecho jsem měla těsně před, nebo po ovulaci… takže si myslím, že těch 14 to bude než dojde… viz graf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 13:16

jejej ja na ty grafy moc nejsem,ani ovu nepoznám,dřív ano,než jsem byla v prosinci na laparce.takže ty jsi měla ovu před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
21.7.11 13:20

podle grafu byla ovu 10.7. (34 DC), podle mě až o den dva později (35-36 DC), ale ten Agolutin mi píchali až 11.7. (35 DC), což by bylo v době právě probíhající ovulaci, nebo ještě před a to není dobré… Agolutin obsahuje hormon progesteron a ten by se měl píchat vždy až po ovulaci… jinak způsobuje urychlené stárnutí sliznice a do té by se už vajíčko nemuselo uhnízdit… takže čekám, co z toho bude… MS ještě nebyla… doufám, že do pondělka dorazí, nebo že se objeví //.

Tohle je taky můj první graf… doktor po mě chtěl abych ho vedla, abychom zjistili jestli vůbec probíhá ovulace… u těch dlouhých cyklů tomu tak nemusí být, no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 13:32

no mě právě dr,řekla mě mám spíše anovulační cykly,že co je nad 35dní,tak je špatně,tak jsem zvedavá jestli mrcha přijde.snad už ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
21.7.11 13:41
papul píše:
no mě právě dr,řekla mě mám spíše anovulační cykly,že co je nad 35dní,tak je špatně,tak jsem zvedavá jestli mrcha přijde.snad už ne :-)

No, bývá to tak… já jsem si právě taky myslela, že mám anovulační cykly… a docela mě to překvapilo, když jsem přišla od doktora a najednou jsem poznala, že ovu se blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 14:52

Jaj jsi to poznala mimo toho grafu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
21.7.11 14:58
papul píše:
právě že mě dr.pichla dvě ty ampulky a že by měla přijít do 5dní a když ne,tak mám přijít,že bych teda byla těhu,ale zatím tt negativní,tak nevím :think:

zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 15:16
hamika
hamika píše:
papul píše:
zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná :-D

tak to já mám taky celkově divné..rozházené,ale snažili jsme se ob den až do ted.tak snad to vyšlo..zkus se mrknout a písni mi,zajímalo by mě to.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
21.7.11 15:22
papul píše:
hamika
hamika píše:
papul píše:
zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná :-D
tak to já mám taky celkově divné..rozházené,ale snažili jsme se ob den až do ted.tak snad to vyšlo..zkus se mrknout a písni mi,zajímalo by mě to.
díky

posílám SZ, je to příliš detailní a dlouhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.7.11 15:30

ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek