Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,mohli byste mi někdo poradit,za jak dlouho přijde ms po dvojté dávce agolutinu?dr.mě ho píchla v pondělí 18.7.a pořád nic.Minulý msíc když mě ho pichla ve stejné dávce,tak jsem ms dostala 4den,to jest jako by dneska,měla jsem předtím i ty příznaky před ms co bývají a ted nic.TT zatím negativní.Bez agolutinu jsem měla dostat ms 24.7..nemáte někdo s tím zkušenost?Děkuji
Ahoj, já ani nevěděla, že existuje nějaká dvojitá dávka… mě píchli Agolutin 11.7. a taky ještě pořád čekám… ![]()
mně doktor říkal do 4 dní. Nemám s tím ale zkušenost, páč už jsem v té době byla těhotná, takže kdy by MS dorazila, těžko říct ![]()
právě že mě dr.pichla dvě ty ampulky a že by měla přijít do 5dní a když ne,tak mám přijít,že bych teda byla těhu,ale zatím tt negativní,tak nevím ![]()
hamika: a ty kdy jsi měla pizitivní test od vyvolávačky?
papul píše:
angie-shy a ty jsi si nedělala test?
Dělala, ale jen odpoledne a čínský… ale stejně je ještě brzy, protože podle všecho jsem měla těsně před, nebo po ovulaci… takže si myslím, že těch 14 to bude než dojde… viz graf…
jejej ja na ty grafy moc nejsem,ani ovu nepoznám,dřív ano,než jsem byla v prosinci na laparce.takže ty jsi měla ovu před ms?
podle grafu byla ovu 10.7. (34 DC), podle mě až o den dva později (35-36 DC), ale ten Agolutin mi píchali až 11.7. (35 DC), což by bylo v době právě probíhající ovulaci, nebo ještě před a to není dobré… Agolutin obsahuje hormon progesteron a ten by se měl píchat vždy až po ovulaci… jinak způsobuje urychlené stárnutí sliznice a do té by se už vajíčko nemuselo uhnízdit… takže čekám, co z toho bude… MS ještě nebyla… doufám, že do pondělka dorazí, nebo že se objeví //.
Tohle je taky můj první graf… doktor po mě chtěl abych ho vedla, abychom zjistili jestli vůbec probíhá ovulace… u těch dlouhých cyklů tomu tak nemusí být, no ![]()
no mě právě dr,řekla mě mám spíše anovulační cykly,že co je nad 35dní,tak je špatně,tak jsem zvedavá jestli mrcha přijde.snad už ne ![]()
papul píše:
no mě právě dr,řekla mě mám spíše anovulační cykly,že co je nad 35dní,tak je špatně,tak jsem zvedavá jestli mrcha přijde.snad už ne
No, bývá to tak… já jsem si právě taky myslela, že mám anovulační cykly… a docela mě to překvapilo, když jsem přišla od doktora a najednou jsem poznala, že ovu se blíží…
papul píše:
právě že mě dr.pichla dvě ty ampulky a že by měla přijít do 5dní a když ne,tak mám přijít,že bych teda byla těhu,ale zatím tt negativní,tak nevím
zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná ![]()
hamika píše:papul píše:zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná
právě že mě dr.pichla dvě ty ampulky a že by měla přijít do 5dní a když ne,tak mám přijít,že bych teda byla těhu,ale zatím tt negativní,tak nevím
tak to já mám taky celkově divné..rozházené,ale snažili jsme se ob den až do ted.tak snad to vyšlo..zkus se mrknout a písni mi,zajímalo by mě to.
díky
papul píše:
hamikahamika píše:tak to já mám taky celkově divné..rozházené,ale snažili jsme se ob den až do ted.tak snad to vyšlo..zkus se mrknout a písni mi,zajímalo by mě to.papul píše:zkusím to pohledat přesně, mám to napsané v kalendáři, já to měla celé takové divné, nemohla jsem uvěřit, že jsem těhotná
díky
posílám SZ, je to příliš detailní a dlouhé ![]()