Mykóza a partner - jak dlouho má partner mazat?

354
19.7.11 16:41

Mykoza a partner

Všechny zdravím :) :kytka:
Mám takové trápeníčko… :-P :-(
Prodělala jsem vaginální mykozu, kterou byl nakažen i partner. Jeden nebo dva dny ho to svedilo, me samozrejme o neco dyl a mela jsem i neprijemny vytok. Zasla jsem tedy na gynekologii, kde mi doktor predepsal, jak mne, tak partnerovi dva prasky a mast Jenamazol 2%.
Partner se namazal asi tak dvakrat, ne-li míň, protože ho to uz nesvedilo a myslel, ze je to pryc. Ja se mazala dyl, az jsem mykozu vylecila, protoze vsechny priznaky uplne prestaly. Ovsem potom jsme se spolu milovali a problemy se vratily… :/ Nejsou sice tak silné, nemam vytok ani svedeni, jen bolesti pri a paleni po sexu. Partner nic. Jenze ja se stale lecim, drzim kvuli tomu dietu, delam proto vsechno mozny jak magor, s prominutim :lol: . A on mi to, co ja postavim, zase boura, protoze mi tu mrchu pak pekne vraci zpet. Tak jsem si rekla dost. Nakazala jsem mu :D Ze i kdyz ho nic nesvedi, zacne okamzite mazat masti, ktera mu mimochodem zbyla skoro plna lahvicka.. :D Takze maze, mazu pro jistotku i ja a drzim dietu.
Ale chci se zeptat, jak dlouho, ma partner mazat? Alespon dvakrat denne ze? A jak dlouho ? Protoze nepozname, jestli uz ho to preslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
19.7.11 17:03
Veru4 píše:
Všechny zdravím :) :kytka:
Mám takové trápeníčko… :-P :-(
Prodělala jsem vaginální mykozu, kterou byl nakažen i partner. Jeden nebo dva dny ho to svedilo, me samozrejme o neco dyl a mela jsem i neprijemny vytok. Zasla jsem tedy na gynekologii, kde mi doktor predepsal, jak mne, tak partnerovi dva prasky a mast Jenamazol 2%.
Partner se namazal asi tak dvakrat, ne-li míň, protože ho to uz nesvedilo a myslel, ze je to pryc. Ja se mazala dyl, az jsem mykozu vylecila, protoze vsechny priznaky uplne prestaly. Ovsem potom jsme se spolu milovali a problemy se vratily… :/ Nejsou sice tak silné, nemam vytok ani svedeni, jen bolesti pri a paleni po sexu. Partner nic. Jenze ja se stale lecim, drzim kvuli tomu dietu, delam proto vsechno mozny jak magor, s prominutim :lol: . A on mi to, co ja postavim, zase boura, protoze mi tu mrchu pak pekne vraci zpet. Tak jsem si rekla dost. Nakazala jsem mu :D Ze i kdyz ho nic nesvedi, zacne okamzite mazat masti, ktera mu mimochodem zbyla skoro plna lahvicka.. :D Takze maze, mazu pro jistotku i ja a drzim dietu.
Ale chci se zeptat, jak dlouho, ma partner mazat? Alespon dvakrat denne ze? A jak dlouho ? Protoze nepozname, jestli uz ho to preslo…

tohle by měl určit lékař, jak dlouho…
ale každopádně se tyhle mršky mají tendenci krásně předávat, to teda je fakt :roll: tak hodně zdaru, to je super, že jsi to vzala takhle komplexně, tak hodně zdaru!
jo a ještě co pomáhalo mně - při nějakém drobném pálení atd používám takové ty gely s tea tree olejem. Trochu to pálí, ale nepoužívám je vnitřně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.7.11 18:14

Veru s tímhle jsem také měla dost problémy. A po těhotenství též, takže před každým sexem si jde manžel povinně pořádně umýt penis intimem a pak teprva něco může být. Chytáme to dost od chlapů, jelikož oni se po čůrání ani neutírají nebo tak něco, nemluvě o tom jak se paří v těch trenkách, takže bez mytí těsně před, nic není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.7.11 18:17

No, asi to taky zavedem.. Protoze me to stve, ja se proste lecim jak blbka a vzapeti to mam zpatky.. :pocitac:
Nevis jak dlouho by to mel mazat?? Priblizne aspon? A to myti stopro zabere? A co kdyz ji ma tu mykozu? tak to asi umyti pred nestaci ne??… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
19.7.11 18:25

No manžel to tenkrát mazal asi 2× denně po dobu týdne. Ale ono to ani tak pořádně nezabere, takže prostě pravidelně se umýt a já teda problémy nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
19.7.11 18:26

Tak joooo, rozkazu a nakazu! :)) Dekuju :)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie