Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Všechny zdravím
![]()
Mám takové trápeníčko…
![]()
Prodělala jsem vaginální mykozu, kterou byl nakažen i partner. Jeden nebo dva dny ho to svedilo, me samozrejme o neco dyl a mela jsem i neprijemny vytok. Zasla jsem tedy na gynekologii, kde mi doktor predepsal, jak mne, tak partnerovi dva prasky a mast Jenamazol 2%.
Partner se namazal asi tak dvakrat, ne-li míň, protože ho to uz nesvedilo a myslel, ze je to pryc. Ja se mazala dyl, az jsem mykozu vylecila, protoze vsechny priznaky uplne prestaly. Ovsem potom jsme se spolu milovali a problemy se vratily… :/ Nejsou sice tak silné, nemam vytok ani svedeni, jen bolesti pri a paleni po sexu. Partner nic. Jenze ja se stale lecim, drzim kvuli tomu dietu, delam proto vsechno mozny jak magor, s prominutim
. A on mi to, co ja postavim, zase boura, protoze mi tu mrchu pak pekne vraci zpet. Tak jsem si rekla dost. Nakazala jsem mu
Ze i kdyz ho nic nesvedi, zacne okamzite mazat masti, ktera mu mimochodem zbyla skoro plna lahvicka..
Takze maze, mazu pro jistotku i ja a drzim dietu.
Ale chci se zeptat, jak dlouho, ma partner mazat? Alespon dvakrat denne ze? A jak dlouho ? Protoze nepozname, jestli uz ho to preslo…
Veru4 píše:
Všechny zdravím![]()
Mám takové trápeníčko…![]()
Prodělala jsem vaginální mykozu, kterou byl nakažen i partner. Jeden nebo dva dny ho to svedilo, me samozrejme o neco dyl a mela jsem i neprijemny vytok. Zasla jsem tedy na gynekologii, kde mi doktor predepsal, jak mne, tak partnerovi dva prasky a mast Jenamazol 2%.
Partner se namazal asi tak dvakrat, ne-li míň, protože ho to uz nesvedilo a myslel, ze je to pryc. Ja se mazala dyl, az jsem mykozu vylecila, protoze vsechny priznaky uplne prestaly. Ovsem potom jsme se spolu milovali a problemy se vratily… :/ Nejsou sice tak silné, nemam vytok ani svedeni, jen bolesti pri a paleni po sexu. Partner nic. Jenze ja se stale lecim, drzim kvuli tomu dietu, delam proto vsechno mozny jak magor, s prominutim. A on mi to, co ja postavim, zase boura, protoze mi tu mrchu pak pekne vraci zpet. Tak jsem si rekla dost. Nakazala jsem mu
Ze i kdyz ho nic nesvedi, zacne okamzite mazat masti, ktera mu mimochodem zbyla skoro plna lahvicka..
Takze maze, mazu pro jistotku i ja a drzim dietu.
Ale chci se zeptat, jak dlouho, ma partner mazat? Alespon dvakrat denne ze? A jak dlouho ? Protoze nepozname, jestli uz ho to preslo…
tohle by měl určit lékař, jak dlouho…
ale každopádně se tyhle mršky mají tendenci krásně předávat, to teda je fakt
tak hodně zdaru, to je super, že jsi to vzala takhle komplexně, tak hodně zdaru!
jo a ještě co pomáhalo mně - při nějakém drobném pálení atd používám takové ty gely s tea tree olejem. Trochu to pálí, ale nepoužívám je vnitřně.
Veru s tímhle jsem také měla dost problémy. A po těhotenství též, takže před každým sexem si jde manžel povinně pořádně umýt penis intimem a pak teprva něco může být. Chytáme to dost od chlapů, jelikož oni se po čůrání ani neutírají nebo tak něco, nemluvě o tom jak se paří v těch trenkách, takže bez mytí těsně před, nic není ![]()
No, asi to taky zavedem.. Protoze me to stve, ja se proste lecim jak blbka a vzapeti to mam zpatky.. ![]()
Nevis jak dlouho by to mel mazat?? Priblizne aspon? A to myti stopro zabere? A co kdyz ji ma tu mykozu? tak to asi umyti pred nestaci ne??… ![]()
No manžel to tenkrát mazal asi 2× denně po dobu týdne. Ale ono to ani tak pořádně nezabere, takže prostě pravidelně se umýt a já teda problémy nemám…