Bolest po porodu

Anonymní
17.7.11 20:50

Bolest po porodu!

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli mám tento problém jen já nebo i jiné a pokud se to změní…jsem po dvou císařských řezech a poslední jsem prodělala před 9.měsíci cítím strašný tlak na jízvy a když s partnerem máme sex,tak mě to velice bolí,už ani tampón si nezavedu bez bolesti a mám pocit jak kdyby se mi pochva stáhla…můj gyndař mi na to řekl,že to je běžné a sono nic špatného neukazuje,tak se ptám je to opravdu tak běžné? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.7.11 20:58

ahoj, mám za sebou dva císaře a při sexu teda bolest normální není..mimochodem já měla po obou císařích e coli v pochvě, takže sex bolel jako pes, nemáš tam nějaký nekalý kamarády??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.11 21:05

byla jsem u dvou doktorů a jeden mi řekl,že to je běžné a další se mě hloupě zeptal a nemá přítel nadměrný penis? a jinak vše je v pořádku :think:

• Citovat
  • Upravit
SandraM
17.7.11 21:06

tak to co řekl druhý doktor je fakt mimo :roll: Ale že já se divím! Zkusila bych třetího doktora, taky si myslím, že tohle v pořádku není.

• Citovat
  • Upravit
5278
17.7.11 21:22

mě po císaři bolel sex jen dokud jsem kojila…tampon jsem si nezavedla a manžel říkal, že jsem úzká a na vyšetření u doktora jsem krvácela…po skončení laktace je vše ok…nekojíš stále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.11 21:28

Nekojím a nekojila jsem a mužskej mi taky říká,že jsem úzká…

• Citovat
  • Upravit
5278
17.7.11 21:30
Anonymní píše:
Nekojím a nekojila jsem a mužskej mi taky říká,že jsem úzká…

hmm..tak je to zvláštní…já to fakt připisovala kojení…tak je to možná něco s hormonama…co zkusit nějakej lubrikační gel? kupovala jsem v lékárně s tea tree oilem…je navíc léčivej a moc fajn! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.11 21:32

děkuji a ozkouším a zkusim i nějaké hormony…protože už mě fakt vše bolí…

• Citovat
  • Upravit
5278
17.7.11 21:37
Anonymní píše:
děkuji a ozkouším a zkusim i nějaké hormony…protože už mě fakt vše bolí…

tak držím pěsti.a spíš, než antikoncepci (ztráta libida!!!! ) zkus přírodní preparáty…kup kapičky jeřábu - obsahuje ženský hormony a srovnává cyklus, prevence proti nádorům a tak…
 http://www.nadeje-byliny.eu/…b-ptaci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.7.11 21:38

co zkusit wobenzym? četla jsem na něj docela chválu.. jinak ti asi neporadím, nemám žádné zkušenosti, ale myslím že normální to nebude..ale moje kamarádka také hodně trpěla po císaři, asi rok poté říkala že pořád cítí jakoby tu jizvu a tlaky, pak právě papkala na doporučení lékaře ten Wobenzym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.11 21:44

Ahoj, jsem 5 měsíců po císaři a s manželem se milovat nemůžu protože mě to moc bolí, nekojím a doktor mi řekl, že jsem zdravá, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.11 21:48

ahoj, taky jsem 3 měsíce po císaři a taky mě to dost bolí, manžel říká, že jsem dost suchá, už sme měli pár pokusů, první byl jak po prvý a s každým dalším se to o trošku zlepšuje, no tak uvidíme za pár dalších pokusů :-D …kupte si nějaký lubrikant, tak ho vyzkoušíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.11 00:00

Také jsem po dvou císařích. Po druhém 7 měsíců a opravdu na tom asi něco bude, protože mně to při sexu také bolí. Jizvu vůbec bolestivou nemám. Už jsem si říkala že jsem divná, ale je to asi normální. Vzpomínám si že po prvním císaři jsem to měla taky, ale spravilo se to myslím dříve, tak snad to zase přejde. Tampon si zavedu, ale úplně bez bolesti to také není. Je mi divné, že gynekolog není proč to je :roll: i když já jsem se svého neptala. Nekojím a ani jsem nekojila, takže tím to asi taky nebude, třeba to je jen těma hormonama.

• Citovat
  • Upravit
TehotnaTerezka
18.7.11 13:14

moje dr mi na bolest pri sexu po porodu doporucila tyto cipky http://www.cicatridina.cz/cz/pro-pacienty
sama jsem je ale jeste nevyzkousela, vzdycky driv usnu nez si na nej vzpomenu :roll:

• Citovat
  • Upravit
449
18.7.11 20:03

Tak jak čtu,tak je to asi vážně běžné…protože mám taky pocit,jak kdybych úplně vyschla…po prvním císaři bylo vše v poho,ale po tom druhém hrůza :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí