Sex a čípky

26
16.7.11 10:45

Sex a čípky

ahojda všem,mám jednu otázečku:mám jít na operaci a týden před tím mám brát čípky do pochvy,jelikož je to gynekologická operace a zajímalo by mě,jestli v době braní čípku můžu mít sex či nikoliv,jelikož jsem se to nikde nedočetl a aani doktor nic neříkal,když mi psal čípky.děkuji za odpovědi. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
16.7.11 11:04

Ahoj, u čípků byl určitě nějaký příbalový leták…? Mám pocit, že kdykoliv jsem v minulosti dostala nějaké čípky na zánět, tak v letáku bylo napsáno, že se sex nedoporučuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.7.11 11:40
mobycek píše:
ahojda všem,mám jednu otázečku:mám jít na operaci a týden před tím mám brát čípky do pochvy,jelikož je to gynekologická operace a zajímalo by mě,jestli v době braní čípku můžu mít sex či nikoliv,jelikož jsem se to nikde nedočetl a aani doktor nic neříkal,když mi psal čípky.děkuji za odpovědi. :oops:

sex bych nedoporučovala,protože sperma obsahuje bakterie,i já jsem měla čípky,takové žluté,pro klid v duši nesouložit,jsou jiné metody ukojení ne????… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.7.11 11:40

děkuji za odpověd,ale bohužel u těhle jsem nic takového nenašla a to jsem ten leták kvůli tomu pročítala.já právě nemám ted čípky na zánět,ale kvůli té operaci,asi aby se zlikvidovali všechny možné bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
16.7.11 14:17

A co to zkusit s kondomem?, to se tam žádný bakterie nedostanou :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.7.11 12:09

to by sme mohli:)))no uvidíme,radši bych to asi fakt neměla riskovat a prostě vydržet,aby to bude možné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí