Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky od konce MS mě začal bolet vaječník Dr. mě to zkontroloval a nic tam neni ani cysta před týdnem jsem měla ovulaci a a zs mě to tam bolí spíše od MS nění to každý den ale třeba ob den nebo za 2dny nevim proč nevite?V době ovu jsem spala s manželem vlastně skoro každý den včera naposled a ani jsem nemohla sním spát mě ten styk bolel ani nevím proč přitom to bylo na misionáře.A dneska mě to tam zase bolí ten vaječník.Doufám,že jste mě rozuměli děkuji za odpověd.
Ajinka86 píše:
Ahojky holky od konce MS mě začal bolet vaječník Dr. mě to zkontroloval a nic tam neni ani cysta před týdnem jsem měla ovulaci a a zs mě to tam bolí spíše od MS nění to každý den ale třeba ob den nebo za 2dny nevim proč nevite?V době ovu jsem spala s manželem vlastně skoro každý den včera naposled a ani jsem nemohla sním spát mě ten styk bolel ani nevím proč přitom to bylo na misionáře.A dneska mě to tam zase bolí ten vaječník.Doufám,že jste mě rozuměli děkuji za odpověd.
Měla jsem to podobný. Taky tam nic nebylo a bolelo to, dokonce jsem to cítila na pravé straně takový výstupek. Myslela jsem, že to je cysta velká aspoň jako pomeranč. Nemohla jsem ani chodit a dr mi řekla, že to klidně mohlo být od střev, z nějaké kličky, neměla na mysli slepé střevo. Jinak nic mě nebolí, zmizelo to samo po ms, ale já si stejně myslím, že to byla cysta.
Ahoj,
me taky pobolivavalo v tech mistech a mela jsem to jakoby vystouple, asi pred 3 lety…taky mi nic nenasli a dr rikala, ze to nekdy muze byt stresem, ze mam zacit cvicit napr. jogu, tak jsem poslechla a pomohlo mi to. Objevilo se mi podobne pobolivani pred pul rokem, ale bylo to spojene s nadymanim, vetry, zacpou (vynechat lusteniny, pecivo, jist hodne ovoce a zeleniny, ale pozor na zeli apod, to nadyma, a hodne pit ! )
Tak snad ti neco pomuze ![]()
Ahoj, já měla minulý měsíc úplně to samé. Byl to první cyklus po vysazení HA, úplně to samé co popisuješ. Pak přišla MS a od té doby nic. Takže u mě to asi bylo způsobené tím vysazením
Taky to ted mám a vysadila sem HA takže třeba to bude tím jak píše annet snad to nebude naka cita apod
Ahoj holky děkuji uý mě to přešlo asi jste měli pravdu že to přejde děkuji
mě začlo bolet na levé starně dnes v noci, že mě to až vzbudilo, jakoby mě tam dloube, ted mi končí menstruace, ještě špinim, ale zítra nasazuji další platíčko tak nevim jestli mám jít k dr, protože mě i bolí dost hlava…
Mně jednou jeden dr (byl to teda obvoďák, ne gyndař) říkal, že tuhle bolest může způsobit prasklá cyta, respektive to, jak se rozlije. Já to tehdy považovala za slepák, nemohla jsem skoro chodit, ale ten se nepotvrdil.
@lencaplenca já byla včera u dr. a mám zánět dělohy..takže beru antibiotika ![]()
@Verunka26 píše:
@lencaplenca já byla včera u dr. a mám zánět dělohy..takže beru antibiotika
Tak ať je brzo líp! ![]()
Může to být i od zad.. pokud by to bylo nesnesitelný, tak šup k Dr. ![]()
@lencaplenca jo antibiotika zabrali hned na poprvé beru dva ráno a dva večer, je mi po nich divně, jsem jak pitomá…:D asi je to driják je to jen na 5 dní…do toho mě včera začlo škrábat v krku paráda prostě… ![]()
Ahoj všem. měla bych dotaz. Jsem dneska 40 DC. dnes mě začaly docela dost bolet vaječníky. Těhotná nejsem dělala jsem si v pátek TT a byl negativní. Nevíte co by to mohlo být?? Blížící se MS?? Co jsem vysadila HA jsem nedostala MS normálně jen jednou a to po vyvolávačce.
Nemáte někdo zkušenost za jak dlouho se po vysazení HA srovná cyklus? Dr. říkal, že po 2-3 měsících, ale stále nic. Plánujeme mimi a ten cyklus to ne a ne se srovnat ![]()
Mě se zatím nesrovnal a vysadila jsem bude to 5.mesic. drzim palecky. zacala jsem je brat prave kvuli silenym bolestem a ty po vysazeni nastesti neprisly. drzim palec.