Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Popis mi vůbec nevadí. Málo ti asi narostla děložní sliznice a proto ta barva. Hormonální nerovnováha. Jen nechápu, proč to neřešíš na gyne, ale tady. Menzes á 4 měsíce nejsou u dopělé ženy normální, pokud neužívá antikoncepci.
Pokud si nevíš rady, tak raději skoč na pohotovost. Nezlob se, ale podle mě, nejsi normální. Máš dlouhodobé potíže a pak je řešíš na diskuzi. ![]()
Já bych to taky řešila s dr. Ani ne tak tu barvu,ale to že ji nemáš tak dlouho.
Cassi píše:
Popis mi vůbec nevadí. Málo ti asi narostla děložní sliznice a proto ta barva. Hormonální nerovnováha. Jen nechápu, proč to neřešíš na gyne, ale tady. Menzes á 4 měsíce nejsou u dopělé ženy normální, pokud neužívá antikoncepci.
Pokud si nevíš rady, tak raději skoč na pohotovost. Nezlob se, ale podle mě, nejsi normální. Máš dlouhodobé potíže a pak je řešíš na diskuzi.
já pro to mám pochopení, pro někoho je to těžký a radši nejdřív sonduje takhle z domu.
Osobně bych ale určitě absenci menstruace řešila, mám ji pravidelně, takže mě by to asi vystrašilo dost
já bych se přikláněla k hormonální nerovnováze…já když nebrala HA, neměla jsem to i půl roku. Pak jednou za 3 měsíce apod…ale i tak bych šla raději k doktorovi, nikdy nevíš, co to může být, ale u mě to bylo jen tou nerovnováhou. V podstatě se to srovnalo až po 2 letech a to jsem zase začala brát HA.
Tak držím palce, ať to dobře dopadne.
Anonymní, já taky měla něco podobného, MS jsem neměla třeba 3-4 měsíce. Naposledy to bylo na podzim, zašla jsem na gyndu, dostala jsem prášky, po kterých přišla MS a upravil s emi cyklus. Pak jsem to dostávala na den přesně a teď v rozmezí 3-5 dní.
Nic vážnýho to není, nebolí to, jen si skákni k dr.
papu píše:
Anonymní, já taky měla něco podobného, MS jsem neměla třeba 3-4 měsíce. Naposledy to bylo na podzim, zašla jsem na gyndu, dostala jsem prášky, po kterých přišla MS a upravil s emi cyklus. Pak jsem to dostávala na den přesně a teď v rozmezí 3-5 dní.
Nic vážnýho to není, nebolí to, jen si skákni k dr.
děkuji uklidnily jste mne ja z toho mam opravdu strach vim ze je treba jit k DR a take pujdu jen proste ten strach no…
![]()
já ten strach naprosto chápu, ani mně se k němu nechtělo, čekala jsem nějaký problém
Ale prý to je naprosto běžný, když nebereš HA.
ahojky uz sem tady jednou zakladala diskusi ohledne menstruace, ze ji nemam uz 4 mesice atd. Od vcerejska krvacim, ale nejak divne - neni to moc trosku a je to hneda krev a sem tam cervena, omlouvam se za uplny popis
nemela jsem to 4 mesice, tehotna nejsem… Je to menstruace? A proc je takova?