Jak dlouho trvá léčba kvasinek?

Anonymní
25.6.11 22:25

Jak dlouho trvá léčba kvasinek?

Jak asi tak přibližně trvá léčba kvasinek v pochvě..? Je mi z toho na nic. Je to velmi bolavé, ty opruzeniny z toho. Mám chvíli před důležitým závodem, běžeckým. Potřebuji trénovat. Ale bohužel to dost bolí při každém pohybu. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
25.6.11 22:38

to se liší podle toho, jak moc jsou přemnožený :-( co ti na to dal doktor?nejlepsi jsou globule na zavádění, ty uleví hned ale musí se dobrat všech 8tablet aby se léčba ukončila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
25.6.11 22:58

Já na to trpim strašně. Dřív jsem si nechávala psát nějaké čípky na 10dní, ale to mi pak přišlo moc dlouho na to abych se nemohla milovat se svým mužem :mrgreen: tak jsem si začala kupovat Gynopevaryl čípky s mastičkou. Je to léčba na tři dny. ALe upozorňuju, že pokud je to už rozmnožené moc, nemusí ti to pomoct! Zajdi za doktorem. Já už poznám, kdy to na mě jde, a tak okamžitě léčim-vychytám to vždy v začátcích.

Ty na to trpíš, nebo to máš poprvé, že jsi poznala že jde o kvasinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.6.11 23:00

Záleží, jaké léky ti dal doktor, mi většinou akutní potíže ustoupí rychle, ale je nutné dokončit předepsanou léčbu, jinak je to hned zpátky.

Zkus pro úlevu bílý jogurt, napatlat na ta nejhorší místa, uleví od té bolesti a pálení, zavést i dovnitř trochu, pomůže to obnovit kolonie těch správných bakterií…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.11 23:27
Asi nejspíše po prvé. Nemám s tím žádné zkušenosti. Nejdříve jsem si myslela, že jde o opruzeniny. Ale po zveřejnění dotazu zde a nějakých odpovědí od uživatelů to vypadá spíše na ty kvasinky. Asi hned v pondělí navštívím lékaře. :-(
MirušeProdigy píše:
Já na to trpim strašně. Dřív jsem si nechávala psát nějaké čípky na 10dní, ale to mi pak přišlo moc dlouho na to abych se nemohla milovat se svým mužem :mrgreen: tak jsem si začala kupovat Gynopevaryl čípky s mastičkou. Je to léčba na tři dny. ALe upozorňuju, že pokud je to už rozmnožené moc, nemusí ti to pomoct! Zajdi za doktorem. Já už poznám, kdy to na mě jde, a tak okamžitě léčim-vychytám to vždy v začátcích.Ty na to trpíš, nebo to máš poprvé, že jsi poznala že jde o kvasinky?
  • Citovat
  • Upravit
1587
26.6.11 08:56

Já na ně taky trpím, gyndr mi předepsal něco s boritanem, to pomohlo hned asi po druhém čípku. Volně prodejné léky mi přijdou méně účinné, zkusila jsem gynopevaryl i canesten a takový efekt to nemělo. Ale určo jdi k dr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.6.11 08:57

Pokud Tě to svědí, pálí jsou to nejspíš kvasinky. Já na to trpím taky strašně. kup si canesten mast na to, je volně dostupná v lékarně, rychle ti zabere i jenamazol mast - taky volně dostupná, navíc má i aplikátor, že mast zavedeš přímo do pochvy, určitě se Ti uleví a zítra zajdi za doktorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teniskaaaaaa
18.3.12 11:31

Hrudky

Dobrý den, zničeho nic se mi objevili bílé hrudky v pochvě+jakoby opruzeniny.:( Vůbec nevím co mám dělat..Lze se nějak vyléčit doma bez doktora? :(Děkuji

• Citovat
  • Upravit
8437
18.3.12 11:35

Můžeš si v lékárně koupit vaginální tabletu Canesten a to ostaní namazat canestem-mastí. Taky Gynopevaryl je volně prodejný. Na doléčení jsou dobré gely s teetrea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
18.3.12 11:43

hodně mi pomohlo změnit životosprávu, aby se ty kvaisnky neměly čím živit :cert: úplně jsem vynechala cukr (za den max. kousek ovoce), omezila jsem výrobky z bílé mouky. Jednak jsem trochu zhubla, cítím se plná energie a ty kvasinky fakt ustoupily rychle. Dál jsem si koupila kapky Citrogrep (přírodní anitbiotikum, taky s eještě doporučují přípravky s výtažkem z česneku) a samozřejmě probiotika (já mám Biopron forte). Je to běh na dlouhou trať. Ale zjistila, jsem že celozrnné těstoviny jsou chuťově mnohem lepší než ty klasické, to samé s nelupanou rýží… jinak než celkovým přístupem se kvasinek člověk nezbaví…
A taky to nepřeháněj s mytím! Já používám mýdlo Laktacid i na celé tělo..žádné parfémované sprcháče…
A s Canestenem mám taky výborné zkušenosti. Takže když tohle všechno dám dohromady, tak se kvasinky nestihnout an pořádně rozjet… :hug:
Ale pokud by ti to nepomohlo a problémy trvaly tak určitě na gyndu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
18.3.12 12:15

No, pokud na kvasinky netrpíš a je to spíš ojedinělé, tak je změna stravy celkem zbytečná…
Jinak pokud se to zachytí hodně včas, tak mě zafunguje samotný gel s teetree, nebo když není, tak i samotný teetree… jinak taky souhlasím s canestenem.
A ad mytí, já mýdlo na tyhle patrie nepoužívám vůbec, jen čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.3.12 12:55

candibene-tataz latka co v canestenu, jen cena tretinova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
18.3.12 13:54
j.a.n.i1 píše:
No, pokud na kvasinky netrpíš a je to spíš ojedinělé, tak je změna stravy celkem zbytečná…
Jinak pokud se to zachytí hodně včas, tak mě zafunguje samotný gel s teetree, nebo když není, tak i samotný teetree… jinak taky souhlasím s canestenem.
A ad mytí, já mýdlo na tyhle patrie nepoužívám vůbec, jen čistou vodu.

myslím, že i v případě, že na kvasinky žena netrpí, je změna stravy vhodná, alespoň po dobu kvasinkové infekce a než odezní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
18.3.12 14:50

No, nevím, jaký efekt má 3-5 denní změna jídelníčku… alespoň mě nikdy déle léčba kvasinek netrvala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
18.3.12 18:17

j.a.n.i1:zkus a uvidíš, u mě nastává významné zlepšení téměř ze dne na den…prostě když se nemaj čím živit, tak se přestanou množit…a nastane úleva…je to logické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí