Menstruace po vyvolávací injekci na menstruaci

Anonymní
29.6.11 10:22

menstruace po vyvolavaci injekci na menstruaci

Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat zda nekdo nevite jak dlouho trva krvaceni po vyvolavaci injekci dostala sem ji v PO 20.6.a menstruace prisla 23.6. tak jsem zacla brat HA a porad dost krvacim jak to jeste muze byt dlouho ???
Dekuji za vase odpovedi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SandraM
29.6.11 10:24

podle mě na to injekce nemá moc vliv, alespoň u sebe jsem žádnou změnu nezaznamenala…

• Citovat
  • Upravit
991
29.6.11 10:59

tak mě MS po vyvolávačce přišla až po týdnu a tevala normálně jako vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 11:11

tak to bych ctela vedet co se deje dnes uz je to 8 den :think: a v sobotu chceme jet na dovcu :(

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
29.6.11 11:13

Po vyvolávačce jsem měla MS normální, řekla bych že dokonce slabší než obvykle, trvala 5 dnů a taky mi to tak tak vyšlo s dovčou :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.11 11:18

no tak to jsem tedy zvedava jak to dopadne :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.11 11:23

mam to prave docela dost a s tim i vetsi kousky krve ani ascorutin na to nepomaha :(

• Citovat
  • Upravit
991
29.6.11 11:28

Zavolej si na gyndu jestli je to normální, za zeptání nic nedáš… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 11:53

volala jsem a doktorka ma dovcu:( ale pry si mam zajet do nemocnice tak jedu pa… a uvidime co mi povi tam

• Citovat
  • Upravit
Karolin89
24.2.12 17:56

Já jsem byla na injekci včera protože jsem měla už cca 10 dní zpoždění a pořád jsem menstruaci nedostala nemáte někdo zkušenost kdy vám injekce „zabrala“ za delší dobu ??? :think:

• Citovat
  • Upravit
24837
24.2.12 18:03
Karolin89 píše:
Já jsem byla na injekci včera protože jsem měla už cca 10 dní zpoždění a pořád jsem menstruaci nedostala nemáte někdo zkušenost kdy vám injekce „zabrala“ za delší dobu ??? :think:

MS po Agolutinu může přijít až po 14 dnech. U mě většinou 5. nebo 7. den po injekci. Máš ještě čas, ze dne na den injekce nezabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolin89
24.2.12 18:25

Právě že mi mamka řikala, že pár jejích známých jí dostaly skoro okamžitě a nejpozději do 3 dnů…já jen abych se třeba předčasně nezačala radovat, a pak bych nebyla zklamaná ale spíš počítám, že se dostaví

• Citovat
  • Upravit
3222
24.2.12 18:46

Ahojky, tak já jsem byla na injekci minulý čtvrtek a stále nic. Volala jsem doktorce a prý mám ještě tento víkend počkat a v pondělí kdyžtak přijít. Už mě to docela štve, že na ty hormony tak špatně reaguju. I když kdybych to nedostala už 9 měsíců, tak by mě to tedy nevadilo :) . Takže jeden den po je nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
corridaa
28.12.12 20:55

Vyvolávačka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde najdu ceník vyvolávací injekce. Nebo přibližně s kolika penezi mám počítAT. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Alušaaaaaaaaaaa
26.6.13 11:09

Vyvolávačka

Ahojky,

chtěla bych se zeptat, po vyvolávačce jsem to dostala asi za 4 dny, ale MS trvala pouze 2 dny, je to v pořádku??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa