Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. asi bych neplašila, ale lékaři bych si došla. Nevím co by to bylo, možná je to způsobeno nějakým zánětem jak sama píšeš, trpíš na ně
ať ti to dobře bopadne a nestresuj se ![]()
Může to být zánět. Taky na ně trpím a někdy jsem na tuto komplikaci přišla právě díky krvavému výtoku. Buď spontánně nebo po pohlavním styku, ale vždy v době mimo MS.
Jsi sijistá tou ovulací? Klidně mohla být dřív a ten výtok je nidační špinění. Anebo to může být zánět. No každopádně bych jestli to ráno bude pokračovat zašla na gyndu, v opačném případě jakmile se nedostaví MS tak víš co dělat ![]()
Taky jsem to měla, jednorázově - minulej měsíc. Gynekoložka mi říkala, ať se nestresuju, jednorázové zašpinění bývá výkyvem hormonů a když se to už neopakuje, nemám se tím zabývat.
Taky bych to jinak tipla na ovulku… u té se občas krvavě zašpiní (já to třeba nezažila, ale plno žen jo..).
Ahoj,beru antibiotika na angínu,a dnes po třech dnech co je mám jsem měla krvavý výtok.Nikdy předtím se mi to nestalo,nemáte někdo zkušenost s tím jestli by to nemohlo být způsobeno antibiotiky?
Hezký den,
mám takový problém a moc prosím o rady a zkušenosti. Dnes jsem objevila na svých kalhotkách krvavý výtok a přemýšlím čím by to mohlo být způsobeno. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jsem necelý rok po porodu a žádné poporodní komplikace nebyly, HA neužívám, pohlavní styk včera ani dnes nebyl, ovulace už proběhla (cca 1. - 2.7. 2011, často trpím na vaginální záněty. Tak co myslíte, mám plašit a volat na gynekologii?