Krvavý výtok

Anonymní
4.7.11 16:55

Krvavý výtok

Hezký den,

mám takový problém a moc prosím o rady a zkušenosti. Dnes jsem objevila na svých kalhotkách krvavý výtok a přemýšlím čím by to mohlo být způsobeno. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jsem necelý rok po porodu a žádné poporodní komplikace nebyly, HA neužívám, pohlavní styk včera ani dnes nebyl, ovulace už proběhla (cca 1. - 2.7. 2011, často trpím na vaginální záněty. Tak co myslíte, mám plašit a volat na gynekologii?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
4.7.11 17:07

Ahoj. asi bych neplašila, ale lékaři bych si došla. Nevím co by to bylo, možná je to způsobeno nějakým zánětem jak sama píšeš, trpíš na ně :think: ať ti to dobře bopadne a nestresuj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
4.7.11 18:46

Může to být zánět. Taky na ně trpím a někdy jsem na tuto komplikaci přišla právě díky krvavému výtoku. Buď spontánně nebo po pohlavním styku, ale vždy v době mimo MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
4.7.11 20:07

Jsi sijistá tou ovulací? Klidně mohla být dřív a ten výtok je nidační špinění. Anebo to může být zánět. No každopádně bych jestli to ráno bude pokračovat zašla na gyndu, v opačném případě jakmile se nedostaví MS tak víš co dělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
4.7.11 20:13

Taky jsem to měla, jednorázově - minulej měsíc. Gynekoložka mi říkala, ať se nestresuju, jednorázové zašpinění bývá výkyvem hormonů a když se to už neopakuje, nemám se tím zabývat.
Taky bych to jinak tipla na ovulku… u té se občas krvavě zašpiní (já to třeba nezažila, ale plno žen jo..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamina11
24.11.11 19:42

Krvavý výtok

Ahoj,beru antibiotika na angínu,a dnes po třech dnech co je mám jsem měla krvavý výtok.Nikdy předtím se mi to nestalo,nemáte někdo zkušenost s tím jestli by to nemohlo být způsobeno antibiotiky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí