Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní: já mam MS normalne, ale nepravidelne…jednou 24 pak 35, pak 28,30…bylo to tak vzdycky…dite v pristich letech nechci, gyn dr. to tedka resit taky nechce, neni duvod…otehotnela jsem pres prasky 2× tz to pujde (doufejme)… ![]()
Mám úplně to samé. Před měsíčkama jsem měla zánětv pravém vaječníku, brala jsem antibiotika a nějaký děložní čípky, při mě to taky bolelo a jakmile mě skončily, tak mě to začalo bolet zase v levém. Už taky nevím, co mám dělat. Měla jsem tohle i minulý rok.
Dobrý večer,
Jsem už totálně nešťastná.. Je to sice úplně mimo mísu, ale zeptám se.
Mám zpožděnou MS o 53 dní. Dělala jsem si ve 40 dnech těhotenský test, který byl negativní. Má paní doktorka má dovolenou, proto se ptám Vás, alespoň o nějakou malou radu…
Mám ranní nevolnosti, jsem hrozně náladová a mám hrozně moc citlivá prsa..
Pokud má některá z Vás podobnou zkušenost, prosím o radu.
Děkuji a krásný večer ![]()
@JulieF Ahoj zkusila bych udělat další TT jestli sis ho nedělala.
Ten jsem si dělala dnes, možná jsem paranoidní, ale něco tam vidím, přítel zase ne, ale říkali mi, že si mám ráno udělat další..
Ten co jsem si dělala dnes, jsem si dělala kolem čtvrté odpoledne.
@JulieF Je lepší si dělat TT z první ranní moč., protože obsahuje nejvyšší koncetraci Hcg. takže bych počkala do rána a uvidíš.
Zdravím, mám otázku ohledně menstruace..
Poslední dobou když to mám, tak jako kdyby mi natekl pravý vaječník nebo pravá půlka podbříška a cítím v něm jemný tlak ale to trvá asi jen hodinu až 2 po dostání a také se dostavuje průjem a a lehké nadýmání, ale jak říkám druhý den už mě nic nebolí a přežívám dál toto nehezké období.
Je mi 18 Let, antikoncepci jsem jeste nikdy nebrala a neberu a sexuální život jsem ještě nezahájíla.. asi před půl rokem jsem byla na gyndě a doktor řek že jsem v pořádku, tak se jen bojím aby to nebylo nic podobného jako cysta nebo miomy.. dekuji za vase odpovedii ![]()
@Tynyta98 Občas jsem tlaky taky měla
ale tak si zajdi k doktorovi ať tě zkontroluje ![]()
@Tynyta98 ahojky, také jsem to tak občas mívala. Ale raději si zavolej na gyndu aby tě doktorka prohlédla.
Buď tě objedná těsně před ms nebo po ms. Hlavně klid. ![]()
Děkuji moc za názor, pevně doufám že to nic nebude dost se toho bojím těhlech věcí a hlavně operací
@Zara.Ray