Bolest vaječníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
19.5.13 20:55

Anonymní: já mam MS normalne, ale nepravidelne…jednou 24 pak 35, pak 28,30…bylo to tak vzdycky…dite v pristich letech nechci, gyn dr. to tedka resit taky nechce, neni duvod…otehotnela jsem pres prasky 2× tz to pujde (doufejme)… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TheMurfii
27.11.13 19:04

Mám úplně to samé. Před měsíčkama jsem měla zánětv pravém vaječníku, brala jsem antibiotika a nějaký děložní čípky, při mě to taky bolelo a jakmile mě skončily, tak mě to začalo bolet zase v levém. Už taky nevím, co mám dělat. Měla jsem tohle i minulý rok.

• Citovat
  • Upravit
6
27.11.13 23:06

opožděná MS

Dobrý večer,

Jsem už totálně nešťastná.. Je to sice úplně mimo mísu, ale zeptám se.

Mám zpožděnou MS o 53 dní. Dělala jsem si ve 40 dnech těhotenský test, který byl negativní. Má paní doktorka má dovolenou, proto se ptám Vás, alespoň o nějakou malou radu…

Mám ranní nevolnosti, jsem hrozně náladová a mám hrozně moc citlivá prsa..

Pokud má některá z Vás podobnou zkušenost, prosím o radu.

Děkuji a krásný večer :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.11.13 23:38

@JulieF Ahoj zkusila bych udělat další TT jestli sis ho nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.11.13 23:41

Ten jsem si dělala dnes, možná jsem paranoidní, ale něco tam vidím, přítel zase ne, ale říkali mi, že si mám ráno udělat další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.11.13 23:43

@JulieF a dělala si si ho ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.11.13 23:45

Ten co jsem si dělala dnes, jsem si dělala kolem čtvrté odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.11.13 23:53

@JulieF Je lepší si dělat TT z první ranní moč., protože obsahuje nejvyšší koncetraci Hcg. takže bych počkala do rána a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.11.13 23:54

Dobře, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.11.13 23:54

@JulieF nemáš za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.18 22:15

Zdravím, mám otázku ohledně menstruace..
Poslední dobou když to mám, tak jako kdyby mi natekl pravý vaječník nebo pravá půlka podbříška a cítím v něm jemný tlak ale to trvá asi jen hodinu až 2 po dostání a také se dostavuje průjem a a lehké nadýmání, ale jak říkám druhý den už mě nic nebolí a přežívám dál toto nehezké období.
Je mi 18 Let, antikoncepci jsem jeste nikdy nebrala a neberu a sexuální život jsem ještě nezahájíla.. asi před půl rokem jsem byla na gyndě a doktor řek že jsem v pořádku, tak se jen bojím aby to nebylo nic podobného jako cysta nebo miomy.. dekuji za vase odpovedii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
12.2.18 23:45

@Tynyta98 Občas jsem tlaky taky měla :) ale tak si zajdi k doktorovi ať tě zkontroluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 06:38

@Tynyta98 ahojky, také jsem to tak občas mívala. Ale raději si zavolej na gyndu aby tě doktorka prohlédla.
Buď tě objedná těsně před ms nebo po ms. Hlavně klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.2.18 21:48

Děkuji moc za názor, pevně doufám že to nic nebude dost se toho bojím těhlech věcí a hlavně operací :D @Zara.Ray

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí