Děložní čípek a špička - prosím o radu

3
15.7.11 05:59

Děložní čípek a špička - prosim o radu

Ahoj holky,
potrebovala bych poradit…Zacala jsem si zavadet Utrogestan a na velikosti ukazovacku jsem nahmatalo jakoby takovou tvrdsi spicku.Delozni cipek jsem nikdy nesledovala, tak nevim jestli to tam ma byt nebo se mam zacit znepokojovat a utikat k DR.Muzete mi prosim nektera poradit jestli to je treba jak jsem nekde cetla koren delozniho cipku nebo jestli to tak ma byt??Jsem z toho takova spatna a furt nad tim premyslim jestli to neni neco jinyho :-( Dekuji moc a preji vsem pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
15.7.11 06:29

jooo :wink: to sis nahmátla vrcholek čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
15.7.11 06:33

Neplas, urcite je to cipek :-) Tesne po menstruaci byva dobre hmatnej a tvrdej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.11 06:38

Holky dekuji! :-) Ale ja si neuvedomuji, ze bych to tam nekdy mela.Nejak moc se nesleduji, ale posledni 2 mesice jak zavadim Utros tak to tam furt mam a vcera jsem nad tim zacala nejak premyslet…ja myslela, ze ten cipek je jen neco hladkyho.Nikdy jsem ho totiz nesledovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.7.11 09:39

A kdy zavádíš utrogestan, po ovulaci nebo už jsi těhotná? Kdyby sis na čípek sáhla třeba v době ovulace, tak bys zjistila, že nikam neční, naopak je měkký, zkrácená a trochu otevřený.
Jestli už těhotná jsi, tak je v pořádku, že je čípek dlouhý a tvrdý, pro těhotenství je to typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.7.11 11:03

Gladys-tehu nejsem!ted mam po ms a te spicky jsem si vsimla min mesic.a jak poznas ze je otevrenej??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí