Zapadlý vaječník

5911
16.7.11 21:45

zapadlý vaječník

Ahoj všem.. :mavam:
Na poslední kontrole po revizi mi doktor zjistil, že mám vaječník zaklíněný za dělohou, a řekl mi, že jeho návrat na správné místo nelze nijak výrazně ovlivnit. Jedině nějakým chmatem :nevim: nebo operace v případě potíží.
Nemáte tu některá podobnou zkušenost? A případně jak se vám podařilo ho „vytlačit“ nahoru?
Občas mi to způsobuje nepříjemné bolesti a mám strach z poškození vejcovodu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
16.7.11 22:06
Ali88 píše:
Ahoj všem.. :mavam:
Na poslední kontrole po revizi mi doktor zjistil, že mám vaječník zaklíněný za dělohou, a řekl mi, že jeho návrat na správné místo nelze nijak výrazně ovlivnit. Jedině nějakým chmatem :nevim: nebo operace v případě potíží.
Nemáte tu některá podobnou zkušenost? A případně jak se vám podařilo ho „vytlačit“ nahoru?
Občas mi to způsobuje nepříjemné bolesti a mám strach z poškození vejcovodu. :-(

ahoj, já mam ve zprave po operaci ze mam vaječniky za delohou oba schovane:Dtak nevim ale mam jednorohou delohu tak jeden vejcovod nemam tak jsou asi ty vaječniky blize aby ten jediny vejcovod chňapnul to vajičko i z druheho:D :think: jinak nevim tak je to u me , mam je proste bliz u sebe za delohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.7.11 22:22

to jsou věci.. Mě nikdy vůbec nenapadlo, že to jde a ty je tam máš dokoce oba 8-o :-D
ale u tebe je to teda asi jiné :think: mě dr. říkal, že prostě jakoby zapadlý a potřebovala bych ho zase „vyklepat“ nahoru. Že nejlepší by bylo mě pověsit za nohy a počkat, až vypadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
16.7.11 22:27
Ali88 píše:
to jsou věci.. Mě nikdy vůbec nenapadlo, že to jde a ty je tam máš dokoce oba 8-o :-D
ale u tebe je to teda asi jiné :think: mě dr. říkal, že prostě jakoby zapadlý a potřebovala bych ho zase „vyklepat“ nahoru. Že nejlepší by bylo mě pověsit za nohy a počkat, až vypadne :lol:

aha me nerikali nic:Djen mi to oznamili:Dtak uvidíme..ps.mas jeste druhy..ne:)treba to nevadi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
16.7.11 22:31

cvana: druhý mám, ale nejradši bych zachovala zdravé oba. to je jasný. :-D a taky jde o ty bolesti. :roll:
U tebe je to asi jiné.. asi je tělo zvyklé na nějakou anomálii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.2.13 19:35

Ahoj holky, my se snažíme 9 měsíců o miminko a nic, včera mi doktorka dělal další ultrazvuk a měla jsem vaječník za dělohou, nesjem ale po žádné operaci a ještě v listopadu jsem měla vše na svém místě, neříikal vám doktro, čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí