Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Canesten čípky a krém a to si myslím že vliv na kojení nemá nevím
Ale je to volně prodejný za pár kaček a hlavně učínný
Zkus canesten krém,nebo imazol ten je i pro mrňouse na bolavou prďku je to přímo na kvasinkové infekce obojí by ti mělo pomoci a ještě bílí jogurt zní to divně ale zabíra a nemusíš se ničeho bat,rano namažu a večer je klid hodně trpím na záněty a zabírá to
Anonymní píše:
Ahoj,nevíte prosim o nějakém volně prodejném léku na kvasinkovou infekci,který opravdu pomáhá a mohu ho používat i v době kojení?Stále mě dole svědí a mám výtok.Děkuji
Používej jen lactacydové mýdlo, mají ho v drogérkách i v lékárnách, mi to fakt pomohlo, žádné obyč. mýdlo to dráždí ještě víc a mýt se i několikrát denně, pár dnů chodit v sukni a klidně naostro.
Já měla od Dr. předepsaný Jenamazol a ten je i volně prodejný
Mate nekdo nejaky tip, co na kvasinky v dobe kojeni? Koupila jsem si Jenamazol, ale ten mi gyndarka striktne zakazala, ze to jde vsechno do mleka. Tak nevim co, pry si mam koupit Laktofil, ale nevim jestli zabere. Strasne me to stve.
Mně gyndr předepsal při kojení čípky z boritanu, ale nejsou volně prodejné… ale teda snad jediný zabírají…
Zkus bílý jogurt. Namočit do tampónu a zavést. Nebo jen namáznout na prst a vytřít pochvu prstem. Několikrát denně opakovat, mělo by to pomoct. Ale musí to bát kvalitní bílý jogurt - Hollandia, Activia.
Ahoj,nevíte prosim o nějakém volně prodejném léku na kvasinkovou infekci,který opravdu pomáhá a mohu ho používat i v době kojení?Stále mě dole svědí a mám výtok.Děkuji