Menzes po laparoskopii

51
19.7.11 12:44

Menzes po laparoskopii

Ahojte:) Priznam se, ze jsem nehledala v historii, zda jiz nekdo polozil podobny dotaz, ale snad to nevadi:)
Chtela bych se zeptat, zda nekdo mate zkusenost s menzes po laparoskopii? Mela jsem laparku 23.6., s tim, mela jsem na kazdem vajecniku endometriozni cysty (4 a 5cm) plus loziska endometriozy. V sobotu 16.07. jsem mela dostat menses (jinak mam pravidelny cyklus po 30 dnech). Zatim ale nedorazila, normalne cca den pred menzes spinim, ale tentokrat vubec nic, jen me priserne pali bradavky a boli prsa, a boli me brisko jako pred menses. Vse jako pri PMS, ale… normalne mam PMS cca tyden pred ocekavanou menzes a ted se to tahne jiz na druhy… Tak nevim, co mam cekat.. Cetla jsem nekde, ze laparka muze cyklus pekne prodlouzit… Nemate s tim nekdo prosim zkusenosti? V zivote jsem se na menzes takto netesila, zkousime mimi a cim driv ta mrska prijde, time lepe…aspon budu vedet, ze vse dole funguje jak ma:) Ps. test jsem si nedelala, protoze si myslim ze je prilis brzy… Sice jsme s manzelem meli sex v dobe predpokladane ovulace (cca 10 dni po zakroku, ale byla jsem opatrna, mozna jsem nemela tak brzy, ale hojila jsem se velmi rychle a bylo to prijemne:), ale myslim si, ze zpozdeni je kvuli laparce. Jak jste na tom byly vy, holky? Dekuju predem za odpoved… Val 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12003
19.7.11 13:14

Ja dostala po laparce MS presne na cas.. Doporucuju ti udelat testik.. ale cyklus se ti tim klidne mohl rozhodit o tom zadna.. udelala bych test, kdyz nic tak bych pockala tak 14 dní a pak naklusala na gyndu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.7.11 14:08

Dekuju za rychlou reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
19.7.11 15:13
Wolsey píše:
Dekuju za rychlou reakci :kytka:

jámela mesícky 13.2 pak byla operace a dostala jsem ji 17.3..:)a nemas zadnou jinou lečbu?ja mela umelyprechod hormony. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Valerie M
19.7.11 21:14

Ahojky:) no, snad se brzo ta potvora ukaze:) Klasickou hormonalni lecbu jsem zatim odmitla s tim, ze nejdrive zkusime prirozenou cestou…(i kdyz vlastne beru na snizenou funkci stitne zlazy)…NO a kdyby nic, tak pak si nasadim na 3 mesice antikoncepci a az ji vysadime, ta znovu pokus.. A i kdyz ani tehdy nic, pak to vypada na umele oplodneni.. Uz jsem tehotna byla, ale potratila jsem na konic druheho mesice…a pak se prislo na to, ze mam endo… Hrozne obdivuju vsechny holky, co si prodjou daleo horsima vecma…nekolikrat po sobe potrat nebo zamkle tehotenstvi a stale maji odvahu zouset to znovu a znovu.. Nejsem zadna trasoritka ale posledni pul rok mi vazne dal zabrat.. Jako by se tam nahore nekdo rozhodl, ze si musim mimco hodne zaslouzit… :kytka: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Valerie M
19.7.11 21:15

Promin ty preklepy, dneska byl dost narocny den:)

• Citovat
  • Upravit
12003
19.7.11 21:51

val a proc tu antiko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Valerie M
19.7.11 22:10

Navrhl mi to doktor, kdyz jsem mu rekla, ze chci co nejdrive zkusit otehotnet. Ze by mi pak na podzim, kdyz se do te doby nezadari, predepsal antiko nebo nejake hormony, abych nemela menzes..Slysela jsem, ze (a to mi navrhoval i minuly lekar), ze kdyz mas na cas antiko a pak ji vysadis, ze to muze vyrazne pomoct pro otehotneni…navic me to na cas ochrani pred menzes, kdyz ji budu brat v kuse, a tim minimalizuju navrat endo..No, uvidime, snad se to nakonec vyvine jinak;) Taze ta se mnou, no… A ja jsi na tom Ty? Taky se snazite?

• Citovat
  • Upravit
437
20.7.11 07:19

Ahoj, já měla LPS v březnu, taky se mi MS hodně zpozdil, UŽ JSEM si dělala naděje, ale dorazila asi až nějaký 40dc po agolutinu.
do operace jsem měla ukázkový cyklus a od ní to mám pěkně rozhozené, teď beru proveru, ale už s ní seknu vůbec mi nezabrala spíš je ten cyklus ještě horší.
tak hodně štěstíčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.7.11 08:52

Val my se nesnažíme, já jsem ve 13 týdnu.. :) Zapni si podpisy.. :) Ja otehotnela další cyklus po laparce po 9. mesících snažení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.7.11 11:23

Jeej, tak to jsem prehlidla:) Moc gratuluju! Nikdy jsem nebyla moc do deti, s byvalym partnerem jsem o nich nejka nepremyslela… a pak mi jedna moudra pani rekla: „Val, vy chcete deti, vy je jen nechcete s timto clovekem“.. a mela pravdu! :D S manzelem je to uplne jinak, a po zamklem tehotenstvi, ktere jsem prodelala loni, jsem si uvedomila, jak uzasna vec to je, cekat miminko, planovat a tesit se na nej.. Nu, objevila jsem Ameriku:D :D :D … Takze moc gratuluju!!! Ja nejsem moc zbehla v podobnych diskuzich, takze me ani nenapadlo si podpis rozkliknout;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
20.7.11 11:35

To se neomlouvej.. :) Dekuju, preju aby se taky brzo zadarilo, vim jake je to trapeni kdyz se nedari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.7.11 12:21

Dekuju:) no, konecne jsem to dostala… jenze… normalne mam menzes 5 dni, prvni dva dny hodne silne, bolesti bricha.. pak uz jen lehka menzes, pohodicka.. Vcera to prislo, rikala jsem si hura.. ale temer nekrvacim… pocitala jsem s tim, ze budu mit menzes hodne silnou, ale nic. Jen me dost boli bricho. mela jsem endometriozu hoden rozsahlou, nemate s timhle nekdo zkusenost? Je mozne, ze by se mi zase krev dostala dovnitr misto ven? Snad se nevraci endo tak brzy, vzdyt jsem teprve ted mela laparku… Zadnou hormonalni lecbu zatim nemam. Jsem z toho uz nestastna… Mely jste to nektera podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí