Kvasinky a močové cesty

Anonymní
29.1.12 09:59

kvasinky a mocove cesty

holky uz nevim kudy kam chodim casto curat bobolivalo mne pod brisku tak jsem sla k lekari obvodnimu ten mi vzal moc a nasel tam zase bilkoviny v moci.predepsal mi antibiotika a ja si koupila jeste v lekarne caj urologicky. a asi 4dny na to me zacalo svedit v pochve a celkem dost,a v pochve mam bilej hustej lepkavej vytok takze to vypada na kvasinky ale co to ma spolecnyho s tym mocakem? mohl to mocak prave rozjet? nebo ten caj ze by rozjel ten zanet? a tema kvasinkama trpim neustale snad 4 krat do roka mate nekdo neco podobniho? proste furt dokola.terezka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
29.1.12 10:08

To bude antibiotikama, co neberu antikoncepci, tak je mám taky často a po antibiotikách je můžu čekat stoprocentně :zed: Taky už nevím, co s tím, za 7 měsíců je mám už potřetí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
29.1.12 10:11

Kvasinky ti rozjely antibiotika na ten močák,ale na to tě měl upozornit dr. mě vždycky říká ať si koupím k tomu lactobacily nebo nějaký vaginální globule preventivně :nevim: Nevím jestli jsi těhu nebo ne,pokud ano tak už je to spíš na gyndu,jinak si kup nějaký globule v lékárně,na kvasinky bohatě stačí glycerinové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.1.12 10:17

Určitě je to antibiotikama, ony zabijou špatné bakterie v močáku, ale i ty dobré v pochvě a střevech třeba…
Zkusila bych bílý jogurt s kulturama, sníst a poslední lžičku zavést=) - uleví hodně rychle od toho svědění, i jak je chladný tak je to úleva. A máznout canestenem, pokud to nepřejde tak na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.12 10:18

Je to tak jak holky píšou, já jen ještě můžu doporučit na ten zánět močáku brusinky - bud sušené nebo brusinkovej džus,a pak na doléčení těch kvasinek je dobrej laktacyt - gel na intimní hygienu. (mají ho bud na každodenní použití nebo pak při obtížích) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.1.12 10:20

Kvasinky rozjely stopro ATB,mě uroložka vždy napsala léky na zavádění do pochvy proti kvasinkám.Dojdi k dr.ať ti je napíše.Jelikož jsem měla zánět tisíckrát tak už mě dr.zná ale vždy jsem jí to připomněla.Tak ať je ti brzy líp..jo a žádný sex v době léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 11:40

maia prave ze tohotna nejsem o mimi se snazime 3roky,takze si neco skusim koupit v lekarne,ale uz je to unavni porad to resit dokola jak pisu kvasiky mam 3-4 do roka a ten zanet mocaku mam uz potreti za poslednich 4 mes. holky jinak vsem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
29.1.12 12:30

Asi by to chtělo nějaké vyšetření na urologii,nechci tě strašit,ale záněty močáku prý mohou také způsobovat že jen tak neotěhotníš,nehledě na to že takhle ani není kdy se snažit,jinak ty brusinky taky doporučuju a proti kvasinkám brát preventivně ty lactobacily,mě to pomáhalo,ale stačí si dát denně i activii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 13:50

maia divej nechce se mi to nak ten urolog resit kdysi jsem k nemu chodila a nic nezjistil.tedka nas ceka 3 inseminace a kdyz nevyjde ani to tak laparka tam by snad na to dosli co neni v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
29.1.12 20:49

Tak já mám stejný problém, ale já to mám většinou obráceně, nejdřív zánět (kvasinky) a k tomu se přidá močák. ATB jsou pro mě většinou spása, po nich přejde obojí. Na urologii jsem se léčila, takto. Po dobu 3 měsíců po každém pohl.styku 2 teblety biseptolu. Blbý je to v létě, nesmí se na slunce. Docela to pomáhalo. Nenos v žádném případě kalhotky, které se mají tendenci zařezávat, jako tanga a tak. Po pohlavním styku, vyčůrat a pořádně umýt a co je hodně důležitý správně se útírat na WC, to se hodně podceňuje. Co máme bidet a můžu se po každé toaletě rovnou umýt, je to o hodně lepší. A jak už tu někdo psal preventivně užívat laktobacili. Můžské sperma je velice zásadité a může změnit poševní prostředí. Jinak mívám doma všemožné masti a čípky, pro okamžitou první pomoc, prostě nenechat to rozjet. Dobrej je rosalgin na výplachy. Klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.1.12 08:27

radko tohle vse si hlidam,ale bohuzel na to trpim hodne.tedka jsem mela 5 mesicu klid.ale jinak jsem byla nemocna celkem dost dlouho mela jsem anginu a pak ty mocove cesty tak se to tim rozjelo.jak naschval jsem mame naplanovanou inseminaci to je proste pech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
30.1.12 09:52

Když nato tak trpíš, je to již chronické a měla by jsi podstoupit nějakou razantnější léčbu, jak na gyndě, tak na urologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.1.12 19:16

radi,ja taky vim ze bych mela podstoupit razantnejsi lecbu ale ono je mi to nedari nejak.protoze vzdycky kdyz dojdu na gyndu tak me preleci a tym je to vyreseni dalsi kroky nejsou pry potreba pry jsem mlada a pry se to srovna ,na urologii jsem taky asi pul roku dochazela ale proste na nic nedosli,vse v poradku.tak bych chtela asi podstoupit laparku kdyby tam nekde neco bylo tak to najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tery26
24.5.12 15:35

Dobra rada od maminky

Ja mela asi pred rokem a pul problemy s mocovymi cestami. Porad jsem potrebovali na zachod a nejhorsi bylo, kdyz me to zacalo palit. Mama mi prinesla Brusinky akut od GS s tim, ze mi to pomuze. Ja jsem tomu moc verit nechtela, protoze doplnkum stravy moc neverim, ale po par dnech se to zmenilo. I kdyz to neni lek ale jenom pripravek, tak ma stejne ucinek jako kdybych brala normalni leky.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Kačka z Prahy
24.5.12 16:04

:)

Jmenuji se Kačka a pracuji jako finanční poradce. Přes zimu jsem chytla opravdu nepříjemný zánět. Trápil mě močový měchýř. Bylo to proto, že jsem neřešila teplé oblečení a to jsem dostala za trest :)
Jedna moje klientka mi poradila GS Brusinky Akut, které bere pravidelně. Koupila jsem si jedno balení v nejbližší lékárně. Moc jsem tomu nevěřila, protože vím, že doplňky stravy se berou pravidelně a až po delší době je cítit rozdíl.
Dost mě ale překvapilo to, že už za pár dní jsem cítila zlepšení.Nejprve jsem to nedávala za účinek těm brusinkám, ale spíš jsem si myslela, že to prostě postupně ustupovalo. Pak jsem si našla na internetu pár diskuzí ohledně brusinek a tam právě všichni co je brali, tak psali o tom jak je to opravdu dobrý.
Píšu to všechno hlavně z toho důvodu, že není to jenom vymyšlená reklama, ale že opravdu brusinky mají svůj účinek :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa