Kvasinky a močové cesty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2153
24.5.12 16:30

Kamarádka mi kdysi poradila protikvasinkovou dietu - spočívá v tom, že člověk vyřadí z jídelníčku všechny „přílohy“ - brambory, chleba, těstoviny… a ideálně i ovoce. Zelenina se jí s mírou (spíš méně), hlavní část stravy tvoří maso, mléčné výrobky, vejce. Měla by se držet cca 3 týdny.

Po prvním týdnu už mi jogurty lezly krkem, ale je to 10 let a kvasinky jsem od té doby neměla (předtím každou chvíli).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela X
18.2.13 11:32

Protikvasinková dieta je bez mléčných výrobků, pokud vím, smějí se jen v omezené míře a to ty, které v sobě mají živé kultury!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.16 16:50

Holky, když si koupíte něco na kvasinky, jak dlouho se to obvykle zavádí?

• Citovat
  • Upravit
8
18.7.21 23:42

Má zkušenost - pomoc

Dobrý den, často jsem se potykala se záněty a dost si je vytrpela.
Také jsem zažila výtoky i svědění.
Někdo to má ze sexuálního zivota, někdo i Díky špatným intimním gelum a někdo hold na to trpí. Já už mám konečně klid. Mám výrobky co mi pomohly a jsem za ně vděčná! Už nikdy víc obtížím. A schvaluje mi to i gynekolog. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
19.7.21 07:54

@marie1983 Gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.7.21 15:44

@TeSudička děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 17:36

@marie1983 škoda,ze jste je nenapsala… Takhle je to nic neříkající informace..

• Citovat
  • Upravit
8
20.7.21 20:53
@Anonymní píše:
@marie1983 škoda,ze jste je nenapsala… Takhle je to nic neříkající informace..

Tak nevím zda se může uvádět, aby to nebyla reklama. Když bude někdo potřebovat, může mi napsat třeba na mejl a napíšu jim to.
Jedna se o speciální intim gel, kterým se myji a i dcery. Pomáhá i synovi na opruzeniny třeba.
A speciální bylinné vložky, které nám upravily i bolestivost při menstruaci. Jsou buď intimky nebo menstruační. ****
Edit adminem: smazán mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 21:46

@marie1983 tak normálně si tady lidi zmiňují, že ji brusinky od swiss, urivac, clotrimazol atd…tak to zde můžete napsat, ale pokud je to tiande, tak si nepřejte znát tu „kvalitní“ bylinkovou vložku. Není tam ani naznak, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.21 11:17

@hanka1120 ahoj, zjistili ti, co ti ty záněty mocaku způsobuje a proč se to vrací? Já mám stejný příběh také na gynekologii a urologii, jste mlada, to se srovná… Tak se to srovnává už skoro rok a žádné změny nevidím.. děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6.12.25 08:54

Jsem měla téměř 2 měsíce kvasinkovou infekc. Pomohly mi až tobolky Flukonazol. Teď se snažím dodržovat „dietu“, omezit bílé pečivo, sladké… jde to těžce, ale zatím se držím. Flukonazol bez předpisu - https://euhealth247.com/…rug/diflucan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí