Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kup mu preventivně mastičku Fungicidin.
Ta by měla k preventivnímu přeléčení stačit.
Musí se léčit taky, jinak si to budete předávat pořád. Kup mu mastičku, např. Clotrimazol
@Paní Bubáková
Moc moc dekuju, jak dlouho si to má léčit, paní doktorka říkala ze sex mít můžeme, ale to si nemyslím protože si to budeme furt prenaset ne?
nevěřím, že jednu z nejběžnějších chorob - mykozu - by gyndařka takto podcenila, no fuj..
poprvé jsem to zažila v 17 na motorkách na Slovensku u vody, úplně mne ty příznaky vyděsily, přítel mne hodil na gyndu, jasná mykoza, stará sestra mi tam u dr. poradila, že na takto akutní rychlý příznak 100% zabere bílý Živý jogurt na tampon
od té doby xkrát vyzkoušeno a fakt to funguje
jde o to zabít ty kvasinky, x přípravků v lékárně je volně prodejných (výše jmenované třeba) jsou v různých formách, hlavně vaginálních, partner se mastičkou NUTNĚ přeléčit musí, jinak se ti to bude vracet, oni problémy necítí, my ano…
Myslím, že to bylo docela dlouho, asi týden, mazat 2× denně a tedy i s celibátem.
@Anonymní píše: Více
klasický bílý jogurt bez cukrů a příchutí, který obsahuje ŽIVÉ MLÉČNÉ BAKTERIE, takže holandský apod., prostě nesmí to být typu monte, termix a podobné výrobky, musí to být doopravdický „kyselý“ jogurt, už chápeš?
https://www.google.com/search?…
@Lucy75 ano, mockrát dekuji za trpělivost a za vysvetleni, krásný zbytek dne
@Lucy75 píše: Více
A nemůže jí ta mast poškodit? (Nevím, možná píšu blbost, jen mi to napadlo)
@Paní Bubáková mám zavedené tělísko, takze ochranu mám, tak se mám asi sexu radši vyhnout aby si to nezhoršuji si myslim
@Paní Bubáková
tak nebude se mazat přece těsně před nasazením
to by si samozřejmě o nehodu říkalo..
jinak prezervativ je hygienický, takže tam se s kvasinkami nic nestane…
Dobrý den, už asi rok mám problémy s pálením tam dole vždycky je to takové, ze mě to pali třeba 4 hodiny přes den pak vypiju hodně vody třeba litr chodim furt na záchod a je to lepší, byvala gynekolozka s tím nic nedelala celou dobu jsem myslela, ze to je zánět mocaku a tak jsem si na to kupovala i věci protože moje stará byvala doktorka mi furt říkala, ze stačí nějaké rozpustné vitaminy, našla jsem si novou gynekolozku byla jsem na stěrech a zjistila se kvasinkova infekce a ještě nějaká bakterie, dala mi antibiotika, od gynelly nějaké probiotika a intimní mýdlo nechala jsem tam penez, tak doufam, ze to zabere, ale říkala ze partner se léčit nemusí. Nějak se mi to nezda partner má po styku občas na penisu zacervenani, tak nevim zda nemám koupit nějaký krém nebo něco i jemu, mockrát děkuji za odpoved a omlouvám se za anonym, ale nechci aby někdo z rodiny četl mě intimní problémy.