Kvasinky - nekonečný boj

Anonymní
16.11.16 18:21

Kvasinky-nekonečný boj

Dobrý večer, měl někdo dlouhodobý problém s gyn. kvasinkami? Před těhu jsem to občas měla dejme tomu 2 až 4× za rok. V těhu jsem to začala mít častěji a po cís. řezu již 8.měsíců mě to trápí :( jsem už opravdu zoufalá. Doktor si už neví rady. Koupila jsem si grepový kapky, grepový olej, vysadila jsem sladký, pečivo. jím hodně bílý jugurty, téměř žádný mléčný výrobky, chlorellu a zelený ječmen užívám(cca týden).S přítelem jsme měli asi za tu dobu 5× sex, ale nedá se to ani nazvat sexem, spíš jen zkouškou, strašně mě to bolelo. Už si envím rady a bojím se už každýho dne když přítel řekne jestli to zas nezkusíme :( :( už si nevím rady, hrozně mi sex chybí :( a bojím se aby přítel nehledal potřebu jinde i když se ho snažím jinak uspokojit. A k tomu mám i streptokoka a dr mi nemuže dát atb protože kojím :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
16.11.16 18:31

Streptokok se neléčí. Nejde vyléčit. Po antibiotikách se vrátí. Kvasinky - mě pomohlo žehlit spodní prádlo a prát na vysoké teploty a dlouhý program. A hlavně skončit s antikoncepcí, ta mi kvasinky způsobovala, od doby co se milujeme s kondomy, nevím, co to kvasinky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.11.16 18:33

A on je přeléčený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.11.16 18:35

Taky jsem s tim driv mela problemy. Musi se to resit ve vsech urovnich - prelecit i partnera, nejist sladkosti, nepit alkohol. Pomahal mi na to rebricek. Udelat si odvar a umyvat se tim. A potom i po vymizeni priznaku jsem si tam davala kazdy vecer pred spanim bily jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.11.16 18:37

Taky mi myslim pomohl prechod na latkove vlozky a menstruacni kalisek. Normalni vlozky a hlavne tampony tomu vubec nepomahaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.16 18:38

Pritel preleceny je..antikpncepci neberu a spali jsme spolu jen s kondomem :(

• Citovat
  • Upravit
3274
16.11.16 18:38

Ahoj, já na to trpím, někdy se to táhne i pár měsíců za sebou. Ani nevím co mi vlastně pomáhá, už jsem toho skoušela taky víc. Ale zrovna teď mám období klidu. :) když mě to přepadne, koupím si clotrimazol tablety, to mi pomáhá proti svědění, pálení a pocitu kdy mě to doslova žere zevnitř, a zároveň to není tak drahý. clotrimazol mast pak mažu i preventivně po sexu, bazenu, nebo kdykoliv se mi něco nezdá.
objeví se mi to když jsem ve stresu, spěchu, smutná nebo tak, to pak taky láduju pátý přes devátý, sladký na nervy, tak to mi to asi vyvolává..ale jinak je to kolotoč, jak už to člověk jednou dostane tak se toho podle mě už nikdy nezbaví..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
16.11.16 18:40

Jo je fakt že předtím jsem brala hormonální antokoncepci, a bylo to horší,,teď ji neberu a je fakt že výtoky a ost příznaky nejsou tak velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.11.16 18:42
@Apsalar píše:
Taky jsem s tim driv mela problemy. Musi se to resit ve vsech urovnich - prelecit i partnera, nejist sladkosti, nepit alkohol. Pomahal mi na to rebricek. Udelat si odvar a umyvat se tim. A potom i po vymizeni priznaku jsem si tam davala kazdy vecer pred spanim bily jogurt.

to s tim bilym jogurtem je pry kec a muze se tim uskodit. prej teda. ma to maximalne jen chladivej ucinek a ty hodny bakterie co v tom jsou, jsou v minimalni mire. :think: me to nepomohlo. me pomohl lubrikant pri kazdym sexu, kondom a neumyvat se dole zadnym mydlem, jen vodou. omezit sladky, nepit, nekourit, chodit bez kalhotek kdykoliv to jde, spat naostro, nenosit tanga a gatky z umelotiny :mrgreen: jo a pit vodu a minimum slazenych veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
16.11.16 18:43

Já používám intimní gely s kyselinou mléčnou, a teď pěnu gynefix, je dražší, ale vydrží poměrně dlouho a je skvělá, a cítím se po ní svěží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
16.11.16 18:48

Mě na kvasinky, které jsem měla v kuse snad rok pomohlo nosit bavněné prádlo, prát na dlouhý program, opravdu žádnou umělotinu a vyměnit toaletní papír, používám neparfemovaný a nebělený, prostě ten nejobyčejnější co se dá sehnat a mam klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.11.16 18:53

Dělali vám kultivace a dostala jste specifickou léčbu? Byl důkladně zaléčen i váš manžel? Pokud ne, tak je docela dobře možné, že kvasinky bydlí u manžela, tím že tam nemají dostatečně teplý a vlhký prostor, tak jen přežívají a těší se až se zase dostanou k vám, aby to tam kolonizovaly…

jinak nenoste těsné kalhoty a prádlo použe z materiálů, které jdou vyvařit a vyvářejte - kromě menšího zapařování tak můžou zárodky kvasinek sedět na prádle a při teplotách kdy se pere jemné prádlo se jim nic nestane.

Jinak zkuste nějakou dobu používat probiotické vaginální čípky či tampony ( ty mini se dají použít i mimo dobu menstruace), případně chytrou houbu - tím se nedá nic pokazit a to ani v těhotenství či při kojení.

http://www.chytra-houba.eu/…ozam,93.html

Jinak sex se dá velmi zábavně dělat i pomocí jiných technik, než jen klasickým průnikem…

Manžel ať se projistotu maže tak 3-4 týdny nějakým antimykotickým krémem a během té doby používejte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.16 18:54
@Anonymní píše:
Dobrý večer, měl někdo dlouhodobý problém s gyn. kvasinkami? Před těhu jsem to občas měla dejme tomu 2 až 4× za rok. V těhu jsem to začala mít častěji a po cís. řezu již 8.měsíců mě to trápí :( jsem už opravdu zoufalá. Doktor si už neví rady. Koupila jsem si grepový kapky, grepový olej, vysadila jsem sladký, pečivo. jím hodně bílý jugurty, téměř žádný mléčný výrobky, chlorellu a zelený ječmen užívám(cca týden).S přítelem jsme měli asi za tu dobu 5× sex, ale nedá se to ani nazvat sexem, spíš jen zkouškou, strašně mě to bolelo. Už si envím rady a bojím se už každýho dne když přítel řekne jestli to zas nezkusíme :( :( už si nevím rady, hrozně mi sex chybí :( a bojím se aby přítel nehledal potřebu jinde i když se ho snažím jinak uspokojit. A k tomu mám i streptokoka a dr mi nemuže dát atb protože kojím :(

No mozna je to nesmysl, ale za zkousku nic nedas.Taky jsem na to trpela. S manzelem jsme misto lubrikantu zacali pouzivat kokosovy olej ( je to levny lubrikant :D ) a problemy prestaly. Nevim jestli je to tim, ale zrovna v tu dobu jsem se toho zbavila. Pomohl mi uz na vic veci.Tak si „tam“ zkus treba 3× tydne maznout ten olej a uvidis, za zkousku nic nedas.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.11.16 18:55

Jo- chytrou houbu nekombinovat s jinými antimykotickými přípravky z lékárny. probiotickým vaginálním přípravkům to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.11.16 18:56

@Bůča ten jogurt kamosce doporucoval i doktor. Ze je dobry i jako prevence, treba po sexu, bazenu.. asi taky bude zalezet jaky, ty rozdily jsou urcite velke co do obsahu tech bakterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí