Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den,
chtela bych se zeptat majitelek techto kvetinacu, zda jsou spokojene a kvetinace jsou opravdu tak dobre. Hlavne, jestli v nich nekdo pestuje orchidej. Diky.
Jsou nadherne, mam jich 10. Ale nejsou dobre na vsechny rostlinky, trochu me zklamaly. Orchydeje nemaji porad stat ve vode, takze za me ne. Hodne kytem mi v nich zdechlo. Dobre jsou pro nenarocne: fikusy, kapradi, zelenec, yukka, dracena, scheflera, ibisky.
@Janichka diky, ja si rikala, ze ty orchideje nebudou rady. a co takhle tchyniny jazyky.
@Alepoudaki ty by mely byt v pohode. I monstera tam jde pekne a vypada tam hezky ![]()
Mám dva ty velikánský, orchidee v nich nemám… V jednom mám Anthurii a v tom druhém si ted nevzpomenu co to je, ale obě mi v nich vážně jdou…
@Alepoudaki píše:
@HARPER neni ten kvetinac nahodou na tve profilovce?
nee, to je obyč… ![]()
@HARPER krasa a vidim, ze v tom roste i spathyfilium nebo jak se to pise a super. a to je cubico 30 nebo ten 40.
@Alepoudaki píše:
@HARPER krasa a vidim, ze v tom roste i spathyfilium nebo jak se to pise a super. a to je cubico 30 nebo ten 40.
To už nevím, výška je 55cm, šíře nahoře 30cm ![]()
@Alepoudaki píše:
Joo, to je ten 30. a koukam, ze staci.
Jo, je dost velikej, větší by byl už asi zbytečně moc…
Diky moc, dnes jdu objednavat. mam na nej uz hodne dlouho spadeno.ta cena neni nizka.