Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, dcera tvori herbar a bohuzel jiz dost kvetin vylisovala, ale nevi co to je za kvetiny, pokud by nekdo vedel alespon par z nich i s druhym nazvem, budeme vdecne
No nepoznat sedmikrásku a asi dalších 5, které jsou základ je dost ostuda nejen mladé holky, ale i její matky, že nemá alespoň nějaký základ co se českých bylin týče… ![]()
Zaujala mě tvůj příspěvek historie-
Dobry den, prave jsem dokoncila studium na Vos, obor farmaceuticky asistent.
No potěš bagr
Co jsem poznala, to máš v popisech u obrázků. Druhový jména si račte dohledat. Takhle se ovšem herbář nedělá, nejdřív rostlinu určíš, pak teprve sbíráš a lisuješ, aby ses vyhnula tomu, že sebereš chráněnou rostlinu.
Ty jsi fakt farmaceutický asistent?
![]()
Vo. le…… chybí mi tu křižující se smajlík……
Poznám všechny. Pak ti to napíši. Ale je ostuda, že nepoznáte základní kytky.
@Janli
Diplomovaný farmaceutický asistent najde uplatnění na všech farmaceutických pracovištích, zejména ve všech typech lékáren, v laboratořích pro kontrolu léčiv, výdejnách zdravotnických prostředků, pracovištích zabývajících se výrobou a distribucí léčiv, prodejnách léčivých rostlin a při dalších činnostech při zacházení s léčivem (ve zdravotnických zařízeních ambulantní a lůžkové péče). Nezaměstnanost v tomto oboru je velmi nízká a uplatnění široké.
Jetel a sedmikrasku snad poznaji i deti ve skolce. Kde jsou ty casy, kdy se rostliny urcovaly podle klice.
@bobulka88 jo, to fakt chceš, aby si farmaceut spletl mrkev s bolehlavem….
Sedmikrásku pozná i moje dítě s mentální retardací.
Něco je hodně špatně. ![]()
@Tarinka ano toto jsme poznali, ale nevime zda rolni nebo plazivy
Boha, jasne, mnoho kvetin poznam, ale dala jsem zde vsechny kytky co poslala dcera, byla jsem lina poslat jen nektere xd