Květnová svatba

Anonymní
28.6.21 20:24

Květnová svatba

Několik let jsme měli s partnerem teoreticky vybrané datum svatby. Před pár dny jsme se ale shodli na jiném praktičtější datumu a svatbu přesunuli z dubna na květem. Vůbec nemám představu jak by měla květnová svatba vypadat. Možná je to tim, že osobně jsem skoro s letní svatbou nepočítala snad nikdy. Co se hodí za barvy a výzdobu, kytky? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
28.6.21 20:31

Sněženky, astry a chryzantémy. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1375
28.6.21 20:31

No asi nejsi pověrciva, protože v květnu by se dělat svatby nemely. Ale v dnešní době se to už asi moc neřeší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.6.21 20:33

Svatba v květnu nosí smůlu :D jinak s výzdobou zalezi kde to chces, v jakém stylu apod. Osobně nevidím rozdíl mezi dubnem a květnem, co se týče výzdoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11816
28.6.21 20:34

@Umík někde se to pořád dodržuje a termíny v květnu nedavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
28.6.21 20:38
@Anonymní píše:
Několik let jsme měli s partnerem teoreticky vybrané datum svatby. Před pár dny jsme se ale shodli na jiném praktičtější datumu a svatbu přesunuli z dubna na květem. Vůbec nemám představu jak by měla květnová svatba vypadat. Možná je to tim, že osobně jsem skoro s letní svatbou nepočítala snad nikdy. Co se hodí za barvy a výzdobu, kytky? :think:

Květen není letní měsíc a nevidím žádný rozdíl mezi dubnem a květnem. Já bych udělala svatbu takovou, jakou ji cchi, bez ohledu na to, kdy se koná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
28.6.21 20:40

Měli jsme svatbu v dubnu a bylo skoro 30 stupňů. Neviděla bych rozdíl mezi dubnem a květnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.6.21 20:41

@Umík svatba v kvetnu nosi smulu, protoze deti pocate v kvetnu se rodi jeste do chladnych mesicu a tedy mely historicky nizsi sanci na preziti.. to uz dnes prece neplati..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
28.6.21 20:41

Ježiš, to mě teda nenapadlo, že je rozdíl mezi dubnovou a květnovou výzdobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
28.6.21 20:43

@lalouch
Jen píšu, že se nedělají, důvod mi je docela jedno, já svatbu v květnu neřeším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.6.21 20:45

No řeknu ti, že my jsme chtěli v květnu a tchýni malém odvezli, když se to dozvěděla. Nicméně jsme měli štěstí, protože jsme trefili termín v dubnu, kdy všechno kvetlo. :mrgreen: Jinak já bych to zkusila ladit do těch kvetoucich stromů. Známá měla svatbu v létě a ladila do letních kytek..kopretin, chrp, zvonků, vlčích máků. Bylo to moc hezké :palec:

Příspěvek upraven 28.06.21 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
28.6.21 20:46
@Alriga píše:
Sněženky, astry a chryzantémy. :nevim:

Já tě miluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 20:52

Kvetoucí stromy většinou znamenají růžovou a bílou. Děsí mě představa růžový Barbie. Jarní kytice… Tulipán, frezie, pivoňka?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
28.6.21 20:54

@ropucha 02 I když jsem..

• Citovat
  • Upravit
37131
28.6.21 20:55
@Anonymní píše:
Kvetoucí stromy většinou znamenají růžovou a bílou. Děsí mě představa růžový Barbie. Jarní kytice… Tulipán, frezie, pivoňka?

Dej si co chceš, já měla svatbu koncem dubna a měla sem růže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný