Taška jako dárek pro učitelky v MŠ?

32
22.6.21 12:06

Taška jako dárek pro učitelky v MŠ?

Tisíckrát omílané téma.. Co myslíte, je blbost dát učitelkám v MŠ jako dárek ke konci roku plátěnou nákupní tašku? (rozměr 37×28 cm)
Chci jim dát takové ty běžné věci jako kafe, čaj (zkrátka žádné lapače prachu, ale něco co spotřebují a využijí), ale už jsem asi trochu moc eko, protože se mi příčí balit to do nějakého celofánu, který se pak akorát vyhodí. A dávat to jen tak, to je zas trochu zvláštní, jako by odbyté.
Tak jsem si říkala, že to dám do plátěné tašky (nějakou neutrální barvu, malý obrázek, aby to bylo univerzální… ), že tu by snad dřív nebo později využily, ať už doma, nebo možná i ve školce.

Ale není to blbé, dávat nákupní tašku? 🤔 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
22.6.21 12:09

Ne mě to přijde hezké :) možná bych koupila nějakou bez potisku a nechala dítě, aby ji pomalovalo a měla učitelka praktickou památku na konkrétní dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12901
22.6.21 12:12

Mě by to narozdíl od čokolád a podobných věcí nevadilo. Nejsem učitelka, ale občas něco dostanu a potěšily mě třeba kartičky na dárky na Vánoce a podobné maličkosti. Ne že bych neměla ráda čokoládu, ale neprospívá. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.21 12:12

@Kriss Tina Přesně tohle mě napadlo - zapojit do výzdoby dítě, moc pěkný nápad. My takhle dávali květiny v květináči, který dcera malovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.21 12:14

Je to teda ve škole, ale moje kolegyně pár let zpět dostala tašku. Ručně malovanou. Je krásná a denně si v ní nosí sešity.
Já dělám vychovatelku a asistentku. Mi by taška velice potěšila. Kdyby tam byla kreslená kočka ♥️️. To by byl úplný top. Je fakt, že si pravidelně nosím domů a zpět věci na přípravu, papíry na šablony a na tvorbu ukázek. Ale to uč. ve školce taky určitě.

Příspěvek upraven 22.06.21 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.6.21 12:15

@Kriss Tina
Moje dítě nemaluje. Jako vůbec nemaluje, takže taška od něj by měla jednu čáru napříč. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.21 12:16
@Keksin píše:
@Kriss Tina
Moje dítě nemaluje. Jako vůbec nemaluje, takže taška od něj by měla jednu čáru napříč. 😀

Tak krásné jsou i razítka nebo může lepit nějaké motivy jako kytičky, korálky, mušle atd. O to cennější to bude - jistě i učitelky vědí, že dítě není zrovna nadšený výtvarník :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
22.6.21 12:17

Kytku a nazdar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.6.21 12:18

@Sany80s Čokoládu dávat nechci. Sama třeba sladké nejím, tak vím, jak je to pak trapné, když mi někdo přinese jako pozornost čokoládu (ne že bych to tomu člověku hned říkala). Ale kafe a / nebo čaj určitě pijí, nebo to minimálně využijí tak, že to bude ve sborovně pro všechny (ale ještě si zjistím, zda a jaký typ preferují).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.6.21 12:18
@Keksin píše:
@Kriss Tina

Může obtisknout ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
22.6.21 12:21

Moje dítě taky nemalovalo, ale udělali jsme šablonky a vyfoukali foukacíma fixama. To ho bavilo a paní učitelku tehdy potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
22.6.21 12:21

@Nickjmeno kytky nedávám. Spolubydlící byla (tedy, je, ale už není má spolubydlící) učitelka a na konci roku jsme měli kytky i ve vaně, takže to beru cestou (co zabere minimum místa a pokud možno se to co nejrychleji zužitkuje). 😀
Navíc já osobně řezané kytky do vázy nemám ráda.

Příspěvek upraven 22.06.21 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
22.6.21 12:22

Jako taška s jídlem super. Jinak se přímlouvám za redukci jakýchkoliv lapačů prachu. Ono i ty obrázky jsou takové divné. Když je přinese každé dítě, tak co potom s tím :( Živě si pamatuju vitrínu u babičky, která tam měla vázičky, svíčky aj. Stejně tak stačí jedna kytka za celou třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
22.6.21 12:25

Já jsem právě tašky z režného plátna pro učitelky došila. Holky je odpoledne povalují přes šablony. Je to praktický dárek a pokud je to ruční výroba tak myslím neurazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.6.21 12:30

Náhodou je to super nápad! Nakreslit muze klidně něco dite, obtisknout ruce, nalepit, nebo můžete spolu něco vytvořit. Sama jsem učitelka ve skolce, “jedle” nebo praktické dárky jsou supr, narozdíl od 100.svíčky, hrnku, čokolády apod. Samozřejmě všechny dárky jsou krasne a jsem za ne rada a cením si jich :oops:, ale pak jsou proste dárky, u kterých je vidět, že se rodič zamyslel, dal si práci a jsou opravdu od :srdce:.
Taška je bezva, sama jsem kdysi jednu dostala a nosim ji neustale u sebe v kabelce, hodi se na malý nákup nebo když je potřeba něco donest/odnést z práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný