Kyčle ve 4. měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.12 12:31

kyčle ve 4.měsících

ahoj holky, měli jste některá z vás kyčle na 4.měsíční kontrole IIa, dostali jsme peřinku, ale malej v tom děsně řve, je opravdu nutné mu tu peřinku dávat po celý den? nestačilo by to jen na noc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pekulína
14.2.12 12:37

Ahoj, určitě tu peřinku dávej celý den!!!!!!!!!!! Je to hrozně důležité!!!!!!!!!!! My měly peřinku od narození do 8. měsíců. Hrozila nám trakční léčba, ale nakonec jsme to s peřinkou zvládly. Takže určitě peřinku dávat celý den!!!!!!!!!!!!!!!!! A jakto, že peřinku jste dostali až teď??? Jaký nález měl při porodu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.12 12:41

kyčle měl při propuštění v pořádku, v 6ti týdnech IIa a široké balení a teď ve 4.měsících zase IIa a prý má jen lehce zaoblený stříšky tak proto tu peřinku

• Citovat
  • Upravit
700
14.2.12 12:44

dostali jsme ji v 6-ti týdnech,malá taky strašně řvala,byly to pro mě i pro ni muka,ale po pár dnech si zvykla.Na další kontrole ve 4 měsících jsme ji měli mít už jen na noc,což jsem považovala za veliký ůspěch,no a před pár dny na kontrole nám řekly,že už máme kyčle v pořádku,takže určitě mu ji dávej na celý den,opravdu to má něco do sebe.Raději pár slziček navíc,ale za to zdravý nožky :palec: přeji ať se vám kyčle brzy spraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
14.2.12 12:46

jestli vam dr rekl, ze to ma mit celodenne, tak mu to davej, my jsme meli na zacatku nalez 2c a mala dostala siroke baleni taky na plnou dobu, taky v tom ze zacatku rvala, vic ji trapily prdiky jak nemohla hybat nozickama, ale po 2 mesicich se kycle hodne zlepsily ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
14.2.12 12:47

na nález IIa to asi ale nebude ne? to je normální fyziologický nález, na to se nedává nic, max. široké balení. My máme IIa a široké balení jen kvůli omezené abdukci nikoli kvůli IIa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.2.12 13:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.12 13:06

mudr mi řekla, že má IIa obě kyčle a jen lehce zaoblený stříšky a podle toho co mi ukazovala tak úplně minimálně a řekla, že nám napíše dečku, jinak nožičkama kope a ani není jakoby k jedný straně, když leží tak je úplně normálně rovně, s nožkama mu jde hýbat taky úplně volně

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
14.2.12 13:14

Já bych to prostě nepodceňovala a tu peřinku dávala opravdu na celý den a celou noc.........malej si na to za pár dní zvykne...........rozhodně nepodcenit........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.12 13:24
Žesťovka píše:
dostali jsme ji v 6-ti týdnech,malá taky strašně řvala,byly to pro mě i pro ni muka,ale po pár dnech si zvykla.Na další kontrole ve 4 měsících jsme ji měli mít už jen na noc,což jsem považovala za veliký ůspěch,no a před pár dny na kontrole nám řekly,že už máme kyčle v pořádku,takže určitě mu ji dávej na celý den,opravdu to má něco do sebe.Raději pár slziček navíc,ale za to zdravý nožky :palec: přeji ať se vám kyčle brzy spraví :)

na KO máme přijít za 6týdnů tak doufám, že bude v pořádku, s manželem jsme problémy s kyčlema neměli ani jeden a malá měla ve 4.měsících kyčle Ia tak mě převapilo, že klučík je na tom hůř

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.12 13:26
Oskárek píše:
http://www.lekari-online.cz/…ycli-kojencu

děkuji za odkaz, dědičný to nemá, narodil se 39+0tt císařem a měl 3,5kg, no uvidíme jak to bude za 6týdnů na KO

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.12 13:40

všem děkuji za příspěvky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení