Kypr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.24 13:35

Ahoj, opravdu můžeme na ayia napa jen na občanku? :lol: nerada bych na letišti nějaké nemilé překvapení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7188
11.6.24 15:26
@Anonymní píše: Více

Ano, v ayia napa jsem byla letos na začátku května. Je to součást řecký části Kypru. Letíš do Larnaky. Jen na občanku, jedná se o Evropskou unii (ale ne Schengen, abys nebyla překvapená, že letíš z T1 a musíš tam při vstupu projít registrací).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.24 15:56
@Azeretereza píše: Více

Děkuji, o tom T1 mi zrovna muž říkal, ale nějaká registrace je pro nás překvapení už teď :mrgreen: tak děkuji, že nebude takový tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
7188
11.6.24 22:28
@Anonymní píše: Více

Není to nic hroznýho, mají tam terminály, kam přiložíš občanku, vyfotí tě to a pak to předáš v budce, celník koukne a jdeš. Největší kumšt je tam tu občanku dát tak, aby to přečetlo.
Zastávka busu je hned před vchodem na letiště, bacha, jezdí se tam vlevo, takže na opačný straně než u nás. V ayia napa jsi z letiště cca za 45 min.
Užij si to, miluju Kypr, za poslední dva roky jsem tam byla třikrát, a doufám že na podzim zase. Doporučuju projít okolí v ayia napa, jsou tam nádherný skály a jít určo na capo greco.
A v Larnace na solný jezero, bude už nejspíš vyschlý, my byli v září, to bylo úplně suchý a bylo to neuvěřitelný. Pak v březnu, to bylo plný, a v květnu letos poloplný. Je vidět už z letadla.
Na podzim bych chtěla paphos, ale uvidím, možná zas až na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí