Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Ano, v ayia napa jsem byla letos na začátku května. Je to součást řecký části Kypru. Letíš do Larnaky. Jen na občanku, jedná se o Evropskou unii (ale ne Schengen, abys nebyla překvapená, že letíš z T1 a musíš tam při vstupu projít registrací).
@Azeretereza píše: Více
Děkuji, o tom T1 mi zrovna muž říkal, ale nějaká registrace je pro nás překvapení už teď
tak děkuji, že nebude takový tam ![]()
@Anonymní píše: Více
Není to nic hroznýho, mají tam terminály, kam přiložíš občanku, vyfotí tě to a pak to předáš v budce, celník koukne a jdeš. Největší kumšt je tam tu občanku dát tak, aby to přečetlo.
Zastávka busu je hned před vchodem na letiště, bacha, jezdí se tam vlevo, takže na opačný straně než u nás. V ayia napa jsi z letiště cca za 45 min.
Užij si to, miluju Kypr, za poslední dva roky jsem tam byla třikrát, a doufám že na podzim zase. Doporučuju projít okolí v ayia napa, jsou tam nádherný skály a jít určo na capo greco.
A v Larnace na solný jezero, bude už nejspíš vyschlý, my byli v září, to bylo úplně suchý a bylo to neuvěřitelný. Pak v březnu, to bylo plný, a v květnu letos poloplný. Je vidět už z letadla.
Na podzim bych chtěla paphos, ale uvidím, možná zas až na jaře.
Ahoj, opravdu můžeme na ayia napa jen na občanku?
nerada bych na letišti nějaké nemilé překvapení