Moře na konci Kvetna

375
16.4.06 20:39

Moře na konci Kvetna

Ahoj,

plánujeme 1. dovolenou s dětičkama (skoro 3 a rok) a já bych ráda Krétu, ale bojím se co počasí? Nebyla jste tam některá na konci května??? Je mi jasné, že moře bude studenejší, ale hlavně aby nepršelo. Případně uvítám ještě nejaký tip, kde by mohlo být v tuto dobu hezky.

Klidne pojedem i pozdeji, ale to už je všechno zase dražší a my bychom se potřebovali vejít do ceny s polopenzí kolem 30 000. Co třeba Turecko??? Řecko už je pak v červnu moooc drahý :-( Nejlevněji vyjde Tunisko, ale tam se mi moc neche.

Nemáte tip na cestovku, která nabízí výhodný ceny i pro 3 leté děti???

(diskuze jsem pročetla poctivě, až mi jde z toho hlava kolem, ale nic mi nepomohlo :-()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.4.06 23:39

počasí na Krétě

Ahoj,
na konci května jsme na Krétě asi nikdy nebyli, jezdíme v červnu a pak na podzim v září/říjen, počasí bývá v pohodě. Voda bude ale určitě studená, doporučila bych ti jet až na podzim (můžeš-li), to bude krásně vyhřátá :wink: Samozřejmě u počasí záleží na štěstí- i na konci května může být krásně, ale taky nemusí. V nejhorším budete „jen“ procházkovat :-)

• Citovat
  • Upravit
13114
17.4.06 17:08

Ahojky, moje známá žije v Turecku a už teď je tam moc pěkně, moře sice není tak vyhřáté jak v červenci, ale studené také není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
20.4.06 22:12

ahoj nevim jak v turecku,ale urcite je jizneje nez italie,
tady u rima je koncem kvetna kolem 25C pres den ve stinu,pres noc kolem 19C i vic,tedko je tu pres den i 22C v noci 17C,voda neni uplne vyhrata ale koncem a zacatkem cervna se uz da krasne koupat,prsi spis do dubna pak uz jen slunicko az do zari........... :lol:
i v recku je 100% teplo,vzdyt cestovky nabizi od kvetna..ale jistejsi to bude v polovine cervna..
Ikdyz nekdy i v cervnu si clovek muze uzit tyden vedra…
Hezkou dovcu!

Tunis je vlastne v africe,tam uz je leto od kvetna jiste..
Kazdopadne doporucuju cerven ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario