Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mohu se zeptat, jestli jste podstoupila zákrok v této nemocnici?
děkuji
A mohla byste mi, prosim, napsat jak to probihalo?
Byla jste na hysteroskopii? Delaji to ambulantne nebo je treba v nemocnici zustat pres noc nebo i dele?
moc dekuji
Byla jsem na kyretazi z duvodu nepovedeneho tehotenstvi. Nastoupila js rano, zakrok po 12h a domu jsem sla kolem 15h. Podepsala jsem reverz. S tim nemeli problem. Pri prijmu rikali, ze jinak pousti rano po zakroku, asi podle toho, jak je zakrok velky.
A zakrok probehl v celkove narkoze?
mam absolovovat hysteroskopii ( kvuli polypu v deloze ) a jsem z toho vynervovana, bojim se, tak zkousim najit aspon jak to funguje..Rada bych ambulantne, ale myslim, ze to prave nedelaji ![]()
Ano bylo to v celkove narkoze. Myslim, ze to budete mit take snad zakrok na chvili. To je ta kamerka nebo i nejaky zakrok operativni? Preju, at to mate co nejsnazsi
@Anonymní píše:
A zakrok probehl v celkove narkoze?
mam absolovovat hysteroskopii ( kvuli polypu v deloze ) a jsem z toho vynervovana, bojim se, tak zkousim najit aspon jak to funguje..Rada bych ambulantne, ale myslim, ze to prave nedelaji
Na tom jsem byla před dvěma lety. Ve většině nemocnicich pouští ten den domů.
Narkoza je krátká.
Já su vybrala nemocnici, kde si nechávají přes noc. Měla jsem nadstandard a bylo to fajn. Vyspala jsem se krásně
Jj, je to ta kamerka..a asi rovnou i s tim odstranenim polypu, takze operacni zakrok..Byla jsem pred pul rokem, jen teda na kyretazi, bez te optiky, jen ambulantne, ale to bylo jinde. Ted se polyp objevil znovu, tak uz mi dr. doporucila jit na tu hysteroskopii s kamerou.
Ja mam hruzu celkove z doktoru, z nemocnic jsem uplne hysterka, takze dobrovolne pres noc bych nedala, vylozene jen kdyz to bude nutne.
Plus samozrejme me napadaji vsechny mozne scenare, co mi najdou atd..
@Anonymní píše:
Jj, je to ta kamerka..a asi rovnou i s tim odstranenim polypu, takze operacni zakrok..Byla jsem pred pul rokem, jen teda na kyretazi, bez te optiky, jen ambulantne, ale to bylo jinde. Ted se polyp objevil znovu, tak uz mi dr. doporucila jit na tu hysteroskopii s kamerou.Ja mam hruzu celkove z doktoru, z nemocnic jsem uplne hysterka, takze dobrovolne pres noc bych nedala, vylozene jen kdyz to bude nutne.
Plus samozrejme me napadaji vsechny mozne scenare, co mi najdou atd..
Hele já už pomalu psala závěť ![]()
Tak bohužel budu muset jít už den předem, druhý den by měl být samotný zákrok a pak buď večer domů, ale spíš až ten třetí den ![]()
Jsem z toho dost špatná, vůbec netuším, co tam budu dělat tu noc předem, z toho se tam zblázním, z toho čekání na tu operaci, když blbě mi je už teď ![]()
Pořád přemýšlím, jestli jsem to neměla zkusit jinam, když jsem hledala, tak to fakt na některých místech dělají sice v narkoze, ale ambulantně ( ráno tam, odpoledne domů )..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Zdravim vsechny, byl nekdo v posledni dobe na kyretazi v nemocnici Breclav? Jak to prosim probihalo? Dekuji