Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer. Měla bych dotaz. Už několik let mám problém. Téměř po všem co s ním nebo vypiju se mi po nějaké době udělá kyselo v puse. Za začátku jsem to měla jen po kávě. Přestala jsem ji proto pít, ale časem se to začalo objevovat i u jiných věcí. Například po obyčejném guláši nebo z pití sirupy, minerálky… Ale problémy žádné nemám. Zvažovala jsem už několikrát návštěvu doktora, ale nechci působit za totálního magora, co tam lítá s každou kravinou. Ptala jsem se i známých, ale nikdo nic podobného nemá. Netuší některá z vás, čím je to způsobeno?
Mela jsem neco podobneho, myslim, ze mi to bylo vysvetleno tim, ze i potraviny maji Ph a dle toho co snis se meni pomer v ustech nebo tak…ale doktora bych se zeptala, mozna zubare?
Mam to obcas i ted, napriklad zrovna ted po vypiti mineralky s merunkovou prichuti a umelym sladidlem.
@J3nie hihi, není to Koruní neperlivá Meruňka s kapkou bílého čaje? Tu jsem právě teď vypila já a přinutilo mě to založit tu diskuzi. Ale jinak to mám opravdu po hodně věcech, třeba i dost sladkých.
@Zaynah nevím, žádné problémy nemám! Jen tu kyselou pachuť. Poprvé se mi to objevilo těsně po porodu staršího syna, takže necelých sedm let. Myslím, že kdybych měla něco se žaludkem, problémy by se již objevily? Ale možné je všechno.
Ono to podle me nemusis ani vedet nebo jinak citit, ale tohle mi pripada jako zaludek, mozna jeste s povlakem na jazyku, treba bude nekdo chytrejsi ![]()
A je to jen kyselost nebo tě pálí i žáha? - může to být i od překyselení žaludku (agrsivní žaludeční šťávy)
@pet14 tak, přečetla jsem si prvních pár vět a dál číst nemusím! Jak jsem již psala, tak prvně se mi to objevilo po porodu staršího syna a byla to též doba, kdy se mi poprvé udělal zubní kaz. A od té doby se mi zuby prostě kazí
V životě by mě ta spojitost nenapadla! Děkuji moc.
Zdravicko. Prosím o radu.
Dnes je to přesně 8 dni co mám zpoždění MS. VĚTŠINOU MÁM zpoždění max 2 dny víc ne. Občas mě bolí v podbrisku jako při MS, ale ta nikde. Už cca 3 dny mám v puse jakou si kyselost. Mleko které jsem nereálné pila mi chutná jako zkažené, ale v kávě mi nevadí. Cibule mi smrdí a to mi vždy voněla. Když se zpotim smrdim jako cibule😂. Má citlivé bradavky jako při MS. Mám takový bili výtok bez zápachu. Testy negativní. Předem Dekuji.
@Anonymní píše:
Zdravicko. Prosím o radu.
Dnes je to přesně 8 dni co mám zpoždění MS. VĚTŠINOU MÁM zpoždění max 2 dny víc ne. Občas mě bolí v podbrisku jako při MS, ale ta nikde. Už cca 3 dny mám v puse jakou si kyselost. Mleko které jsem nereálné pila mi chutná jako zkažené, ale v kávě mi nevadí. Cibule mi smrdí a to mi vždy voněla. Když se zpotim smrdim jako cibule😂. Má citlivé bradavky jako při MS. Mám takový bili výtok bez zápachu. Testy negativní. Předem Dekuji.
Tak buď těhotná jsi, anebo těhotná nejsi a zase jsi jen jedna z dalších, co se sleduje. Nic mezitím není.