Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, byl jste nekdo v tomto hotelu? Dneska jsem shanela nejake LM do turecka, co nejlevnejsi, ale ne zas nejaky hnus. Byl mi doporucen tento 5* hotel, ale ted se divam ne recenze a lidi o tom moc dobre nepisou, tak sem z toho celkem spatna.
My sice nejsme narocni, v hotelu sme nikdy ani ubytovani nebyli, vzdycky nejake apartmany, ale je to hotel kde kolem nic neni, tak at to za to aspon stoji
snad me nekdo trochu uklidni ![]()
Nebyla jsem, takže osobní zkušenost nemám. Jen bys měla od určitého počtu hvězdiček u hotelů v těchto zemích odečíst dvě, pak se skutečnost blíží „evropským standardům“. Takže pokud lidi jeli do 5* hotelu a neodečetli dvě hvězdy, tak asi píšou recenze, jaké píšou ![]()
@KPKristy jj s tim ja pocitam, asi jo snad to psali lidi, co sou zvykli z jinych zemich na 5* ![]()
Ačkoli je to dlouho, přesto píšu pro jiné… Nejezdit!!! ¨
Hotel s 5 hvězdičkami vypadá krásně, leč… lehátka neseženete, možná tak, když se poperete s Rusy, z bazénů denně jezdí sanitka do nemocnice, jídlo ochutnají Rusové a hodí zpět do nádob, 99 % Rusů, klimatizace jen na pokoji, hotel větrá okny.. na vodu ve vyšších patrech lze čekat namydlená i 30 minut.. ALL inclusive koktejly nedostanete, jen Rusové, na příbory čekáte třeba 15 min, než přinesou…delegát nic moc neřeší. RUSKÝ HOTEL!
Nikdy znova!!!