Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Neletí náhodou někdo v září do Bulharska? Letíme tam poprvé… a jsem zvědavá, co můžem od této dovolené očekávat… Konkrétně letíme do hotelu Bellevue - Sluneční pobřeží…
Letíme v pátek do Primorska
co jsem četla a slyšela, má tam být ještě krásně, je tam prý levno atd.
nkdy jsem tam ještě nebyla tak se nechám překvapit
V případě, že jedete na Sluneční pobřeží, tak si vemte na noc špunty do uší. Je toto spíše pro lidi, kteří i užívají rovněž rušného nočního života. ![]()
Ale doufám, že hotel bude v některé okrajové části a užijete si i klidu.
Moře je teplé a cenové relace jako v ČR. ![]()
Příjemnou dovolenou!! ![]()
@luckaa85 píše:
Letíme v pátek do Primorska
co jsem četla a slyšela, má tam být ještě krásně, je tam prý levno atd.
nkdy jsem tam ještě nebyla tak se nechám překvapit
Ahoj my odlítáme taky do Primorska ale až ve stredu ![]()
@lecka píše:
Ahoj my odlítáme taky do Primorska ale až ve stredu
a do jakého hotelu?
To je škoda, že nikdo z vás neletí na Sluneční pobřeží…jinak nám rušno nevadí…my jsme zvyklí z domova ![]()
V Primorsku prý je opravdu levno, ale čistota pláží nic moc…asi jak kde…
@TheZuzalen píše:
To je škoda, že nikdo z vás neletí na Sluneční pobřeží…jinak nám rušno nevadí…my jsme zvyklí z domova
V Primorsku prý je opravdu levno, ale čistota pláží nic moc…asi jak kde…
Loni byly pláže ok, jen tam bylo sem tam pár mrtvých medůz a nějaká ta řasa ale byly jsme spokojení proto letíme zas:-) Bulharsko obecně je moc pěkné, pokud budeš mít možnost a budete jezdit po výletech tak rozhodně mohu doporučit řeku Ropotámo, a město Sozopol architektura je moc pěkná, pak snad jen varna delfinárium ![]()
Jen možná varování u stánků z kopečkovou zmrzlinou nevím zda jen v Burgasu nebo všude je uvedená cena za 100G ale jejich porce je cca 500g
nevěděly jsme to a mno oběd byla zmrzka i když vítečná
@lecka píše:
Loni byly pláže ok, jen tam bylo sem tam pár mrtvých medůz a nějaká ta řasa ale byly jsme spokojení proto letíme zas:-) Bulharsko obecně je moc pěkné, pokud budeš mít možnost a budete jezdit po výletech tak rozhodně mohu doporučit řeku Ropotámo, a město Sozopol architektura je moc pěkná, pak snad jen varna delfinárium
Jen možná varování u stánků z kopečkovou zmrzlinou nevím zda jen v Burgasu nebo všude je uvedená cena za 100G ale jejich porce je cca 500gnevěděly jsme to a mno oběd byla zmrzka i když vítečná
Moc ti díky za rady ![]()
a kde je to Ropotámo? Jinak my budem poblíž Nessebru…je to od našeho hotelu zhruba 5 km… Takže asi se podíváme na starý Nessebr…dál se nám moc cestovat nechce…jsme líný ![]()
@TheZuzalen píše:
Moc ti díky za rady
a kde je to Ropotámo? Jinak my budem poblíž Nessebru…je to od našeho hotelu zhruba 5 km… Takže asi se podíváme na starý Nessebr…dál se nám moc cestovat nechce…jsme líný
Mno ono je to asi 30km od Burgasu mno.. je to úplně úžasná řeka tekoucí přes přírodní rezervaci zní to nic moc ale je to super ![]()
V sobotu odlétáme s našima a bez tatínka na týden do Primorska, poprvé s dětmi, tak jsem trochu na nervy z balení. Asi o tom moc přemýšlím a každou chvíli mě napadne další krám co vzít s sebou. Jsem zvědavá co nakonec použiju a co mi bude chybět.
@nausikaa píše:
V sobotu odlétáme s našima a bez tatínka na týden do Primorska, poprvé s dětmi, tak jsem trochu na nervy z balení. Asi o tom moc přemýšlím a každou chvíli mě napadne další krám co vzít s sebou. Jsem zvědavá co nakonec použiju a co mi bude chybět.
Hoď se do pohody
i když něco zapomeneš je to jen pár dní a většina věcí se dá koupit tam
![]()
@lecka píše:
Hoď se do pohodyi když něco zapomeneš je to jen pár dní a většina věcí se dá koupit tam
![]()
Dík, to je mi jasný. A je mi jasný, že tam budou spokojený i nahatý, ale stejně si říkám s čím by to mohlo být ještě lepší
Ale myslím, že už mám všechno, teď už jen odchlupatit sebe, natřít nehty, koupit knížku nějakej časopis a vyrážíme.
@nausikaa píše:
Dík, to je mi jasný. A je mi jasný, že tam budou spokojený i nahatý, ale stejně si říkám s čím by to mohlo být ještě lepšíAle myslím, že už mám všechno, teď už jen odchlupatit sebe, natřít nehty, koupit knížku nějakej časopis a vyrážíme.
Tohle moc dobře znám letím sice až ve středu ale už teď si říkám co zas zapomenu doma ![]()