Bulharsko září 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
29.8.12 21:08

Bulharsko září 2012

Neletí náhodou někdo v září do Bulharska? Letíme tam poprvé… a jsem zvědavá, co můžem od této dovolené očekávat… Konkrétně letíme do hotelu Bellevue - Sluneční pobřeží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1714
29.8.12 21:53

Letíme v pátek do Primorska
co jsem četla a slyšela, má tam být ještě krásně, je tam prý levno atd.
nkdy jsem tam ještě nebyla tak se nechám překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.8.12 22:23

V případě, že jedete na Sluneční pobřeží, tak si vemte na noc špunty do uší. Je toto spíše pro lidi, kteří i užívají rovněž rušného nočního života. :dance:
Ale doufám, že hotel bude v některé okrajové části a užijete si i klidu.
Moře je teplé a cenové relace jako v ČR. ;)
Příjemnou dovolenou!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 07:54
@luckaa85 píše:
Letíme v pátek do Primorska
co jsem četla a slyšela, má tam být ještě krásně, je tam prý levno atd.
nkdy jsem tam ještě nebyla tak se nechám překvapit

Ahoj my odlítáme taky do Primorska ale až ve stredu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.8.12 08:12
@lecka píše:
Ahoj my odlítáme taky do Primorska ale až ve stredu :D

a do jakého hotelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 08:15
@luckaa85 píše:
a do jakého hotelu?

letos je to Prima vera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.8.12 08:20

To je škoda, že nikdo z vás neletí na Sluneční pobřeží…jinak nám rušno nevadí…my jsme zvyklí z domova :)
V Primorsku prý je opravdu levno, ale čistota pláží nic moc…asi jak kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 08:24
@TheZuzalen píše:
To je škoda, že nikdo z vás neletí na Sluneční pobřeží…jinak nám rušno nevadí…my jsme zvyklí z domova :)
V Primorsku prý je opravdu levno, ale čistota pláží nic moc…asi jak kde…

Loni byly pláže ok, jen tam bylo sem tam pár mrtvých medůz a nějaká ta řasa ale byly jsme spokojení proto letíme zas:-) Bulharsko obecně je moc pěkné, pokud budeš mít možnost a budete jezdit po výletech tak rozhodně mohu doporučit řeku Ropotámo, a město Sozopol architektura je moc pěkná, pak snad jen varna delfinárium :)
Jen možná varování u stánků z kopečkovou zmrzlinou nevím zda jen v Burgasu nebo všude je uvedená cena za 100G ale jejich porce je cca 500g :mrgreen: nevěděly jsme to a mno oběd byla zmrzka i když vítečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
30.8.12 08:47
@lecka píše:
Loni byly pláže ok, jen tam bylo sem tam pár mrtvých medůz a nějaká ta řasa ale byly jsme spokojení proto letíme zas:-) Bulharsko obecně je moc pěkné, pokud budeš mít možnost a budete jezdit po výletech tak rozhodně mohu doporučit řeku Ropotámo, a město Sozopol architektura je moc pěkná, pak snad jen varna delfinárium :)
Jen možná varování u stánků z kopečkovou zmrzlinou nevím zda jen v Burgasu nebo všude je uvedená cena za 100G ale jejich porce je cca 500g :mrgreen: nevěděly jsme to a mno oběd byla zmrzka i když vítečná

Moc ti díky za rady :kytka:
a kde je to Ropotámo? Jinak my budem poblíž Nessebru…je to od našeho hotelu zhruba 5 km… Takže asi se podíváme na starý Nessebr…dál se nám moc cestovat nechce…jsme líný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 09:05
@TheZuzalen píše:
Moc ti díky za rady :kytka:
a kde je to Ropotámo? Jinak my budem poblíž Nessebru…je to od našeho hotelu zhruba 5 km… Takže asi se podíváme na starý Nessebr…dál se nám moc cestovat nechce…jsme líný :lol:

Mno ono je to asi 30km od Burgasu mno.. je to úplně úžasná řeka tekoucí přes přírodní rezervaci zní to nic moc ale je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.8.12 10:04

V sobotu odlétáme s našima a bez tatínka na týden do Primorska, poprvé s dětmi, tak jsem trochu na nervy z balení. Asi o tom moc přemýšlím a každou chvíli mě napadne další krám co vzít s sebou. Jsem zvědavá co nakonec použiju a co mi bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 10:20
@nausikaa píše:
V sobotu odlétáme s našima a bez tatínka na týden do Primorska, poprvé s dětmi, tak jsem trochu na nervy z balení. Asi o tom moc přemýšlím a každou chvíli mě napadne další krám co vzít s sebou. Jsem zvědavá co nakonec použiju a co mi bude chybět.

Hoď se do pohody :) i když něco zapomeneš je to jen pár dní a většina věcí se dá koupit tam :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
30.8.12 10:30

@nausikaa Jéé asi poletíme spolu :D My taky letíme v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
30.8.12 10:38
@lecka píše:
Hoď se do pohody :) i když něco zapomeneš je to jen pár dní a většina věcí se dá koupit tam :) :)

Dík, to je mi jasný. A je mi jasný, že tam budou spokojený i nahatý, ale stejně si říkám s čím by to mohlo být ještě lepší :mrgreen: Ale myslím, že už mám všechno, teď už jen odchlupatit sebe, natřít nehty, koupit knížku nějakej časopis a vyrážíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.12 10:39
@nausikaa píše:
Dík, to je mi jasný. A je mi jasný, že tam budou spokojený i nahatý, ale stejně si říkám s čím by to mohlo být ještě lepší :mrgreen: Ale myslím, že už mám všechno, teď už jen odchlupatit sebe, natřít nehty, koupit knížku nějakej časopis a vyrážíme.

Tohle moc dobře znám letím sice až ve středu ale už teď si říkám co zas zapomenu doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí