Dětský tábor na prodloužený víkend

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.8.12 10:33

Vikendový tábor

Ahoj :)
koncem září bude prodloužený víkend. Moje kamarádka ze sdružení chce od čtvrtka do neděle uspořádat malej dětskej tábůrek na kolech. Spí se ve zděné krasné chatě, ale já nevím, zdá se mi to jako kravina. Já bych si teda radši vzala dovolenou na dva dny a byla s dětmi doma. Jaký je vás názor? Jsem moc pesimistická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
28.8.12 10:43

@AndrejkaMell nevím, proč by to měla být kravina… víkendové pobyty jsou celkem běžná a žádaná věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 10:46

Opravdu? nevím je to sice za 600, ale přišlo mi, že rodiče si radši vezmou dovolenou než poslat děti na kola „na tábor“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
28.8.12 11:11

Tak každý si tu dovolenou třeba vzít nemůže a tuto možnost víkendového táboru by rád využil :think: synovec chodil na týdenní tábory a byl nadšenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.8.12 11:14

Pokud by nebyla nutná moje účast :-) (kolo mi k srdci či k zadnici moc nepřirostlo) Já bych do toho asi nešla - šílená zodpovědnost, ale kdyby se mi taková možnost v budoucnu naskytla, určitě bych ji využila a dítě poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.8.12 11:33

No a přoč ne??? :nevim: Nevidím žádnej problém. Předpokládám, že v chatě nebudou kromě nich bydlet i potkani :nevim: Za sebe, já bych teda nejela, páč já a kolo nejsme kámoši, ale kdyby se rozhodl táta, že vezme oba kluky, fakt problém nevidím :nevim: Byli jsme u přátel na chatě, nejstaršímu 4,5 roku, nejmladší slečně rok, a taky jsme jezdili na kolech, a to když to nešlo, tak i po frekventované silnici, a děti to zvládly :nevim: - já na tom byla podstatně nejhůř :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.8.12 11:37

Ten nápad se mi moc líbí. Škoda že mám dítko ještě malé. Ale kolo milujeme celá rodina. A pokud dítě nechodí vyloženě třeba do skautu, tak nemá možnost na víkend takhle jet.Ne všichni rodiče si mohou vzít dovolenou nebo ji chtějí trávit aktivně a děti potom celé volno sedí doma u pc a televize.

• Citovat
  • Upravit
5468
28.8.12 12:09

Přidávám se k těm, komu se to zdá jako dobrý nápada, samozřejmě pokud to bude pořádně zajištěné z hlediska bezpečnosti a tak.

Syn je na kolo-tábor ještě malý, ale na prodlouženém víkendu na táboře byl na jaře, teď v létě už byl na týden. A to jsou mu 3,5r., já jsem doma s mladší dcerkou, takže nemusím řešit dovolenou… o tom to přece není, nebo aspoň ne vždycky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 22:01

Tak je to úplně standardní, jako kdyby to byl letní či zimní tábor, který se na chatě každoročně pořádá. Jsou tam sice mladí, ale zkušení vedoucí. Takže to je vše v pořádku:) Jen jsem chtěla vědět vaše názory jestli je vůbec k něčemu do toho investovat čas;) Ale jak koukám, tak jste mě skvěle překvapily;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí