Labioplastika cesta domů

4
10.6.24 10:56

Labioplastika cesta domů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak jste to měly vy holky po labioplastice? Jsem objednana na labio v lokalni anestezii, ale doktora mam 2 a pul hodiny cesty od meho bydliste, proto se chci zeptat jak to je potom ta cesta? pojedu vlakem a uberem, ale tim ze to bude v lokalni anestezii tak pujdu hned po zakroku domu, coz se mi zda horsi, nez v celkove tam alespon den lezite. Ale do celkove uz nechci. A jak je to se sezenim, nebo je lepsi ve vlaku stat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.6.24 16:27

Normálně jsem ve vlaku seděla. Taky cesta 2 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
21
10.6.24 22:37

@Anomissie
Ahoj, taky jsem na to zvědavá, i když já pojedu určitě autem.. Můžu se zeptat, kam se na zákrok chystáš a podle čeho jsi vybírala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.6.24 08:39

Já jsem se rozhodovala mezi více klinikami, ale kliniky zabývající se i jinými operacemi jsem zavrhla, byla jsem přímo u dvou plastiků co se zabývají “spodkem” pana Svatopluka Svobody toho z mé zkušenosti nedoporučuji, jeho chování hraničilo s obtěžováním a myslím si, že si recenze píše sám navíc cena byla kolem 37 000kč což je přepal. Zítra jdu k panu Otčenáškovi a hned konzultace mě nadchla byla jsem v pátek na konzultaci 7.6. A zítra ve středu 12.6. Už jdu na operaci (pan doktor dělá jen v lokální anestezii, ale to já jsem chtěla po minulé zkušenosti s anestezií) Nemá cenu čekat, pokud jsi rozhodnuta, já tuhle operaci chci už 10 let a moc se těším na výsledek. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí