Menstruace u moře s tamponem

4
9.6.24 20:45

Menstruace u moře s tamponem

Ahojky, za priblizne mesic jedu k mori ale bohuzel nejspis budu zrovna mit mentruaci, chci se zeptat jestli je bezpecne se jit koupat do more s tamponem, jestli to ze mne treba nemuze vytect ci taknejak, nikdy jsem se jeste s tamponem nekoupala a mam strach ze u more nebudu moct byt ve vode :( poradite mi prosim??? :oops: :srdce:

edit : dekuji moc vsem za odpovedi :* :srdce:, HA asi nechci brat, menstruacni plavky si jeste rozmyslim.

Příspěvek upraven 09.06.24 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
9.6.24 20:48

Take jsem to tak jednou mela. Chodila jsem se koupat s tim nejmensim tamponem OB, ten comfort, on ma takovy fajn materiál, ze jde dobre vyndat, i kdyz neni nacucany. Na plazich jsou všude toalety, tak po koupani vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
9.6.24 20:50

Kup si menstruační plavky. Tampon je pravěk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
9.6.24 20:50

Nemělo by…já jsem teda v moři s tamponem nebyla ale ve vodě jo a nikdy nic nevyteklo…je ale nezbytné si tampon vždy po vylezení z vody vyměnit…a nevím teda co udělá ten tampon nacucany mořskou vodou se sliznici v pochvě ale asi to nebude úplně příjemný… možná by bylo lepší koupit menstruační plavky a nebo to vyřešit pomocí HA… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
9.6.24 20:55
@Desgreze píše: Více

Jak kde hele. Třeba v Bulharsku byl tak jeden záchod na kilometr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16394
9.6.24 20:57
@Zeoli píše: Více

To raději tampon, už jen skrz ten pocit. Nemám ráda vložky, takže bych nechtěla ani ty menstruační kalhotky a plavky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
9.6.24 20:59
@Dahlia0409 píše: Více

Vložka a menstruační kalhotky je nebe a dudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16394
9.6.24 21:00
@lucad77 píše: Více

Prostě jde o to, že to ze mě teče a to mi vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.6.24 21:02
@Dahlia0409 píše: Více

Presne, ja to taky nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16394
9.6.24 21:03
@DandátkoP píše: Více

Uf, nejsem sama divná :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.24 21:10
@Zeoli píše: Více

A jak fungujou ty kalhotky? To v nich jako zustane vsáklé i v té vodě nebo se ta krev bude trochu vymívat?

• Citovat
  • Upravit
15906
9.6.24 21:12

Pro jistotu bych si dával pozor na žraloky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
9.6.24 21:12

Mám několikrát vyzkoušeno. Tampon dle síly MŠ, před koupáním čistý. Když jsme byli na pláži i pár hodin, měla jsem jeden celou dobu. Kdybych měnila po každém koupání, tak jich spotřebuji třeba 5. Když jsme se vrátili do hotelu, vyměnila jsem za vložku, aby to mohlo ven a vše ok. 🙂 Pochva ho obejme a uzavře se. Nikdy mě po koupání v moři nic nepálilo, nesvědilo. :wink: Užij si dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
9.6.24 21:14

Loni jsem dostala menstruaci v den odletu k moři. Celých pět dní jsem tam fungovala naprosto normálně s tampóny a opravdu v ničem se kvůli tomu neomezovala. V moři jsem byla naložená úplně stejně, jako bych byla bez menstruace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.24 21:32

Asi budu mít stejný problém, jak to tak vypadá a nejspíš si nechám napsat HA, abych menstruaci neměla, i když ji jinal neberu. S tampóny jsem byla jeden den v aquaparku a byl to hroznej voprus. Vždy, když jdeš z vody, chce to tampón vyndat a vyměnit, takže tam jsem to za ten den měnila tak pětkrát. U moře to bude ještě častější, to mě vůbec neláká :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa