Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@unuděná píše: Více
Právě, nevím, neříkám, že je to špatná věc, každá si vybereme to svoje, ale aby mi to teklo do toho, to se mi teda příčí
@Zeoli píše: Více
A zkoušet ani nebudu, píšu svůj názor, že se mi to ekluje. Ale neříkám, že to nemá nikdo používat, každá si najdeme to svoje ![]()
@Ahep píše: Více
Ten hadr na čelo si dejte sama, a dejte si ho i přes obličej, a můžete tak jet do toho Bulharska ![]()
@Zeoli píše: Více
Potřebuji snad tvůj souhlas?
Povysujes se nad ostatní, a to není hezké, připomíná mi to Mistr světa, Amoleta ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Nemá mi dávat hadr na hlavu, já za to dostal 2× ban za tu hlášku, a ona si to píše z vesela, já nejsem hovado že bych to nahlásil beru to jako její obranu, když se neumí teda bránit argumentaci.
@j.a.n.i1 a na moje vůbec nereaguj, minule sem kvůli tobě dostal ban.
Povysenecke kecy, dokonalých panicek to miluju, a potom přijdeš k nim domu a chliv a smrad.
@Rotha píše: Více
Dokonalé povýšené paničky nejezdí na dovolenou do Bulharska, případně by nejely ani hypoteticky, nějak se ti ta nit trhá… Btw Bulharsko je sice chudá, nicméně zajímavá země, kde je jak co vidět, tak má skvělé moře bez žraloků s krásnými vlnami a mají výborné jídlo. Zkrátka má co nabídnout, stejně jako každá jiná země, pro někoho to je lákavá lokalita, pro jiného méně, ale povýšenecké řeči alá „fuj tam bych nikdy nejel“, ačkoli jsem tam nikdy nebyl a tedy vůbec nevím, o čem mluvíš, tu máš akorát ty.
@Rotha píše: VíceŘíká ubožák, co se ani neumí uživit v ČR a odjel sockařit do země indočechům zaslíbené.
Už hodně dlouho nepoužívám tampony, ale kdysi bývaly i přímo koupací, prodávaly se v lékárně.
Já už roky používám menstruační kalíšek a s tím žiju, jako bych ani menstruaci neměla ![]()
@Zumpa píše: Více
Proč bych měl být v ČR když se mi tam nelíbí, a měl sem možnost jet do UK?
To jako Čech musí žít a zemřít tam kde se narodil nebo co? Krom toho jsem tady nejel pouze vydělat jak ty říkáš sockařit, měl sem i špatné dýchání a tady se mi to dost zlepšilo kvůli ovzduší.