Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dahlia0409 píše: Více
Moje nejvetsi trauma pred prvnim porodem bylo, jak zvladnu sestinedeli s vlozkou
nastesti clovek nema cas to vnimat ![]()
U moře používám tampóny normálně, nikdy žádný problém. Beru si pro jistotu černý spodní díl plavek, ať jsem v klidu a je to ok.
@DandátkoP píše: Více
Tak tam jsem to brala tak, že jiná možnost není, aby to větralo
Na noc a v prvních dnech, když jsem třeba v práci a nejde jít třeba hned na záchod, tak si radši dám i vložku, kdyby toho bylo hodně. Ale jinak vždy říkám, že nebudu jak v plíně, v tom mokru ![]()
Tampony jsou od toho, aby se mimo jiné mohly nosit do vody. Takže je drahně let nosím do vody. Do bazénu i moře..mimo jiné moře je desinfekční, takže nevidím problém.
Dcera je malá, je jí třináct takže pro tu mám letos menstruační plavky. Jelikož tampony nezvládne, ani ti malinké.
Já si to nedovedu představit. Radši bych k doktorovi pro léky na oddálení.
Mám problém, že i tampony s označením super mi do hodiny začnou protékat v mých nejsilnějších dnech. Kdyby ne, neřešila bych a přežila dovolenou na tamponech.
Jinak by mě zajímalo, jestli a jak ty menstruační plavky zadrží vše tam, kde má a nic nevyteče ve vodě ven?
Fakt nemám zkušenost.
@Paní.Norrisová píše: Více
Taky by mě zajímalo, kolik to zvládne pobrat ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Pane boze, uplne si vzpominam na mych sladkych 15 let, kdy jsem si na noc brala babickovsky kalhotky a vycpavala si je snad 3 velkejma vlozkama, aby to nekde neproteklo.
uf, slava tamponům ![]()
Jinak jeste k dotazu zakladatelky. V moři jsem se normalne koupala s tamponem, nikdy mi to zadnej problem nezpusobilo, jednou za cas jsem vymenila.
@DandátkoP píše: Více
To jsem měla kolegyni v práci, tak nazývala tyhle gaťky jako KRÁMSKÝ, to byl hroznej název, ale taky měla takový vysoký, který běžné nenosila
Já měla teda pořád ty stejný, neměla jsem nic rozděleno ![]()
Zakladatelko, pokud nemáš nějakou extrémní menstruaci, nebo netrpíš na časté záněty/mykózy a tak, tak bych se toho nebála.
V moři jsem s tamponem byla mnohokrát a nikdy nic nevyteklo, ani jsem necítila jakýkoliv diskomfort. Tampon jsem vždy měnila dle potřeby, rozhodně ne po každém koupání.
Kalíšek, pokud tampony, tak prostě tampony, žádný speciální režim není třeba, zkrátka až je potřeba, tak se vymění ![]()
@lucad77 píše: Více
Tak Bulharsko je Bulharsko že
tam se ještě jezdí na dovolenou? Myslel sem, že to opadlo zánikem komunistů
![]()
Ty menstruační plavky se mi zdají jako dobrý nápad, jelikož tampony používat nemůžu. Má už někdo zkušenost s menstruačními plavkami?