Menstruace u moře s tamponem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.6.24 21:39

Ty menstruační plavky se mi zdají jako dobrý nápad, jelikož tampony používat nemůžu. Má už někdo zkušenost s menstruačními plavkami?

• Citovat
  • Upravit
10923
9.6.24 21:39
@Dahlia0409 píše: Více

Moje nejvetsi trauma pred prvnim porodem bylo, jak zvladnu sestinedeli s vlozkou :lol: nastesti clovek nema cas to vnimat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
9.6.24 21:40

U moře používám tampóny normálně, nikdy žádný problém. Beru si pro jistotu černý spodní díl plavek, ať jsem v klidu a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
9.6.24 21:48
@DandátkoP píše: Více

Tak tam jsem to brala tak, že jiná možnost není, aby to větralo :mrgreen: Na noc a v prvních dnech, když jsem třeba v práci a nejde jít třeba hned na záchod, tak si radši dám i vložku, kdyby toho bylo hodně. Ale jinak vždy říkám, že nebudu jak v plíně, v tom mokru 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
9.6.24 21:51

Tampony jsou od toho, aby se mimo jiné mohly nosit do vody. Takže je drahně let nosím do vody. Do bazénu i moře..mimo jiné moře je desinfekční, takže nevidím problém.
Dcera je malá, je jí třináct takže pro tu mám letos menstruační plavky. Jelikož tampony nezvládne, ani ti malinké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
9.6.24 22:06

Vyřešila bych to kalíškem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
9.6.24 22:08

Já si to nedovedu představit. Radši bych k doktorovi pro léky na oddálení.
Mám problém, že i tampony s označením super mi do hodiny začnou protékat v mých nejsilnějších dnech. Kdyby ne, neřešila bych a přežila dovolenou na tamponech.
Jinak by mě zajímalo, jestli a jak ty menstruační plavky zadrží vše tam, kde má a nic nevyteče ve vodě ven? :think: Fakt nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
9.6.24 22:14
@Paní.Norrisová píše: Více

Taky by mě zajímalo, kolik to zvládne pobrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.6.24 22:19
@Dahlia0409 píše: Více

Pane boze, uplne si vzpominam na mych sladkych 15 let, kdy jsem si na noc brala babickovsky kalhotky a vycpavala si je snad 3 velkejma vlozkama, aby to nekde neproteklo. :D uf, slava tamponům :mrgreen:

Jinak jeste k dotazu zakladatelky. V moři jsem se normalne koupala s tamponem, nikdy mi to zadnej problem nezpusobilo, jednou za cas jsem vymenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
9.6.24 22:25
@DandátkoP píše: Více

To jsem měla kolegyni v práci, tak nazývala tyhle gaťky jako KRÁMSKÝ, to byl hroznej název, ale taky měla takový vysoký, který běžné nenosila :mrgreen: Já měla teda pořád ty stejný, neměla jsem nic rozděleno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
9.6.24 22:28

Zakladatelko, pokud nemáš nějakou extrémní menstruaci, nebo netrpíš na časté záněty/mykózy a tak, tak bych se toho nebála.
V moři jsem s tamponem byla mnohokrát a nikdy nic nevyteklo, ani jsem necítila jakýkoliv diskomfort. Tampon jsem vždy měnila dle potřeby, rozhodně ne po každém koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8686
9.6.24 22:37

Kalíšek, pokud tampony, tak prostě tampony, žádný speciální režim není třeba, zkrátka až je potřeba, tak se vymění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.6.24 23:00
@Zeoli píše: Více

Pravěk? Teda, co se tu člověk nedozví… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8686
10.6.24 00:21
@uběhaná máma píše: Více

vždyť má pravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
10.6.24 00:24
@lucad77 píše: Více

Tak Bulharsko je Bulharsko že :mrgreen: tam se ještě jezdí na dovolenou? Myslel sem, že to opadlo zánikem komunistů :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí