Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím všechny,
Mám dotaz jestli je možné,že přestanou fungovat lactobacílky. Můj skoro 3 měsíční syn na UM od 2 týdne Beba Ha + Nutriton+ lactobacílky v pohodě. Stolice se upravila na 3 krát denně ( ,,míchaná vajíčka''). Po nějaké době 1 krát denně a v pohodě. Z ničeho nic poslední 3 dny zácpa jak hrom. Nechce se nechat namasírovat ani nic jiného. Snažím se alespoň dávat hodně na bříško. Prve jsem si myslela,že je to nutritonem tak jsem snížila o dost dávku ale furt stejné. Kádí,ale tuhé a hrozně vyvádí,bolí ho bříško a moc toho nevyjde. Dnes už jsem to nevydržela a rourkovala. Konečně se podařilo,ale tmavě zelená stolice a šíleně páchla.???? To měl naposledy,když si zvykal na UM tak mě to zaráží. Nicméně není to stále ono furt tlačí a nic,pláče u toho. Koupila jsem kapky biogai, napadlo mě to zkusit změnit. Když jsem zkusila do jednoho mlíka nedat Nutriton, hází šavle. Zkouším dávat čajík,ale moc ho nechce a dokonce to neumí pít,daví se i přesto,že má nulovou savičkou na to. Vodu už vůbec nechce,to u toho vyvádí. Myslíte,že to už nefunguje nebo může se projevit po delší době,že mu nesedí mlíko? Fakt netuším. Přece ho nebudu furt rourkovala chudinku. Budu ráda za jakékoliv rady či zkušenosti.
Nám se tohle stalo u um nutrilonu. Začal mít čím dál tužší stolici. Vyměnili jsme um a byl v pohodě. Zkusila bych vyměnit to mlíko.
Ahaa
Takhle po 2 mesícïch je možné,že mu začne vadit jo?
. To je mazec.. bůh ví, proč vlastně blinká
. Doktorka furt radí,že neměnit. Od začátku s tím byli trable…hodně zvracel, zelená stolice, koliky jak blázen pak se to upravilo nuzritonem, lakzobacily a espimissanem
. A v poho a zničeho nic tohle… musím teda říct,že je to týden, co začal spinkat celou noc. Usíná ve 20 h. a budí se kolem 5 ráno, tak jestli není dehydrovaný…ale zase přes den pije cca po 2-3 hodinách 150 ml někdy i víc. ![]()