Biorezonance

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
26.1.11 10:15

Biorezonance

Chodíte někdo na biorezonanci? Jaký máte na ní názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kalupka
1.2.12 11:58

Spokojenost

:D poprvé jsem byla na odnaučování kouření…zatím nekouřím přes půl roku…potom jsem si přečetla, že je možné zkusit léčbu ekzému touto metodou. Mívala jsem živé kusy kůže, teď mám pár pupínků, které ani nezlobí :D Takže mi tahle metoda dala docela hodně, ten ekzém mě zlobil už 30 let, někdy bylo líp, někdy hůř, ale pořád něco. Teď už věřím, že mi zmizí úplně a každému to ze své zkušenosti můžu jenom doporučit :mavam:

• Citovat
  • Upravit
mircausa
23.7.12 13:06

Take by me zajimala zkusenost s biorezonanci. Co se tyka atopickeho ekzemu. Mate nekdo zkusenost??
Jen co jsem slysela od kamaradky - jeji dobra kamaradka tam byla jen tak na zkousku co ji je, zjistili ji alergii na lepek, mela mesic dietu a chodila na tu biorezonanci a pry se citi lepe.

• Citovat
  • Upravit
Acream
11.9.12 07:28

Doporučuji

Mám také dobrou zkušenost. jednak byly odhaleny skryté nemoci, o nichž lékaři neměli ani tušení,,, mj. sklerodermie a alergie na lepek. Je mi nyní lépe a stojí to méně než léky brané na všechny moje diagnozy. Biorezonance navíc nemá žádné vedlejší účinky, což je další pozitivum.
Zdravím všechny, co chtějí být zdravější :D

• Citovat
  • Upravit
4342
23.10.12 11:22

Můžu jen doporučit!!
Moje sestřenice si na to udělala kurz, už to pomalu rozjíždí a můžu říct, mám alergii na všelico, ale nevěděla jsem přesně na co. Vše mi zjistila, mám škaredé reakce na kůži, léčí mi je a super, zlepšení je a cítím se lépe.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SarkaKot
3.12.12 10:26

Ahoj holky, pročetla jsem diskuzi. Máme 4,5letého chlapečka u kterého se atopák děsně rozjel. Můžu se zeptat, u koho jste byly na té biorezonanci? Díky

• Citovat
  • Upravit
4342
3.12.12 12:35
@SarkaKot píše:
Ahoj holky, pročetla jsem diskuzi. Máme 4,5letého chlapečka u kterého se atopák děsně rozjel. Můžu se zeptat, u koho jste byly na té biorezonanci? Díky

Já mám tady na Moravě svoji sestřenici, jinak je to i v Praze, v Brně i na Ostravsku. Stačí si to vyhledat na netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalupka
3.12.12 12:51

Já byla poprvé v Praze a teď chodím v Českých Budějovicích…a na netu se opravdu najde hodně pracovišť. Hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
SarkaKot
3.12.12 13:41

Děkuji za rychlé reakce :-) A můžu se zeptat na kterém pracovišti v Praze? Vykouklo jich na mě celkem dost, ale koukala jsem, že se spíš orientují na odvykání kouření :) Tak bych ráda šla do nějakého už prověřeného :-)Díky Šárka

• Citovat
  • Upravit
Kalupka
3.12.12 14:00

V Praze jsem byla v ordinaci Bionce Praha 2, tam jsem byla také na odvykačce, ale určitě mají dobré výsledky i v nemocích, chce to tam zavolat a pořádně se vyptat:-) byli velice příjemní

• Citovat
  • Upravit
tymothy
29.12.12 23:44

Ahoj, prosím, kam chodíš v ČB? ;)

• Citovat
  • Upravit
5
11.1.13 14:53

Neplodnost a biorezonace

Ahoj, já jsem taky chodila v Budějcích na biorezonanci, byla jsem z ní nadšená, po 9 letech se mi podařilo otěhotnět. Narodila se nám holčička, teď je jí 13 měsíců, ještě teď nemůžu uvěřit tomu, že se na nás konečně usmálo štěstí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kozlik22
10.4.13 17:31

Biorezonance, atop. ekzem

Ja chodila s dvouletou dcerou, ktera ma atop. ekzem. Dochazela jsem s ni na biorezonanci cca trictvrte roku a bylo nam receno, ze ma alergii na psenici, po terapiich uz nam bylo receno, ze je vylecena. Je pravda, ze zlepseni nastalo, ale bylo to pres leto a na podzim se ekzem rozjel tak strasne, jak ho jeste nemela. Na biorezonanci jsem se tudiz uz vykaslala, protoze kazde sezeni stalo neskutecne penize a vysledek nula, v konecne fazi jeste horsi.
Zkusili jsme alergologii a krevni testy, na kterych vysla alergie na bilkovinu kravskeho mleka. Je zvlastni, ze na biorezonanci mi tvrdili, ze mleko je u male naprosto v pohode. Kdyz to tady ctu, jak vsem zazracne na vsechno pomohla, tak vam zavidim. Nam teda neeeeee. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anna Koláčková
25.4.13 09:00

Zdravím, no mě by to taky docela zajímalo, syn má silný atopický ekzém je těžký alergik má několik potravinových alergií -lepek, vejce, brambory, hrušky, cit. plody, ořechy, mořské i sladkovodní ryby, umělá sladidla, veškeré koření, ale i prach, roztoče, pyly, psy, kočky, koně, pelyněk, trávy. Přišlo mi to zvláštní takovou dobu docházíme na alergologii a alrgií mu jenom přibívá, pokaždé když nám zjistí nějaký nový alergen tak ho odstraníme objeví se výrazné zlepšení, ale tak na jeden dva měsíce pak se výrazně zhoršíme alergoložka tvrdí že s přibívajícím věkem se to bude jen zhoršovat tak si někdy říkám jestli to má cenu všecny ty potraviny odstraňovat už mu toho moc nézbývá ono se to zdá ale už teď nemůže žádné pečivo ba ani bezlepkové, takže je na rýži, kukuřici a mléce a co potom? Tak jsem to chtěla zkusit. Obzvláště pokud by mu něktéré ty alergie zmizely, nebo vám jen zjistí potencionální alergen a vy stejně tu dietu musíte dodržovat? Moc tomu nerozumí a taky bych musela hodně šeřit na pravidelnou docházku ale pokud je to tak jak se někteří zmiňují a :nevim: stačí dvě tři docházky ročně tak je to rozhodně levnější než klasická léčba za přízpěvku pojišťovny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.14 22:41
@Anna Koláčková píše:
Zdravím, …

Ono je to těžko. Chce to chvíli než se na biorezonanci odblokuje, pak se řeší problémy, na co je alergie, pak se odblokovává postupně alergeny. Je to na dlouhou trať..
Je jasné, že se atopik zhorší na podzim, zimu. My to taky tak máme, ale musíme to zvládnout. Ty děti to postupem času pochopí.. Alespoň ty moje to chápou. :)
Takže zkusit určitě, ale nedoufat ihned ve zlepšení.. Chce to čas..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková