Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, je tu někdo, kdo na ní byl v Praze? Mohl by mi nějaké centrum doporučit, je jich tolik, že nevím, kterou si vybrat. Děkuji
Prosím, máte někdo zkušenosti s biorezonancí v Olomouci? Našla jsem 3 doktory, kteří ji dělají, ale ke každému je málo info a téměř žádné recenze
Děkuji…
Flotefrau, biorezonanci dělá např. Mudr Rossler, co jsem slysela, spíš tahá z lidí peníze, stroj ho stál skoro 3/4 milionu, tak nejak semu ty peníze vrátit musí…
Chtela bych se zeptat, zda je tu nekdo, kdo diky biorezonanci prestal kourit? A pribrali jste na vaze pote? Chtela bych prestat, ale mam strach, ze priberu. Dekuji
@Petulkaan píše:
Chtela bych se zeptat, zda je tu nekdo, kdo diky biorezonanci prestal kourit? A pribrali jste na vaze pote? Chtela bych prestat, ale mam strach, ze priberu. Dekuji
Mě nekouřit vydrželo půl dne, takže za mě biorezonanci nedoporučuji. Ale taky je to určitě o vůli, ale to zase na ní nemusíš chodit..
Je to dost o vůli, stejně jako se vším ostatním
dostaneš pokyny, jak máš postupovat a musíš spolupracovat a dodržovat to, co ti řeknou, bez toho to přirozeně nepůjde. Na druhou stranu na tom v zásadě není nic neobvyklého, neexistuje léčba závislostí, která by nevyžadovala spolupráci pacienta, není nic, co by zázračně závislost zrušilo, prostě se musíš naučit si to odříkat a pointou biorezonance je ti v tom pomoct - zmírní negativní projevy v důsledku odvykání a pomůže tělu se lépe přizpůsobit na život bez dané látky ![]()
Prosím nějaké aktuální zkušenosti s biorezonancí v Olomouci? Ke komu jít. Děkuji.
@ivulunka píše:
Prosím nějaké aktuální zkušenosti s biorezonancí v Olomouci? Ke komu jít. Děkuji.
Zkus napsat sem Já byla spokojená s doporučením.
Bývalý přítel byl v Praze na biorezonanci proti kouření a opravdu to pomohlo…
Mě teda biorezonance nepomohla vůbec. Jen to stojí dost peněz. Potíže s kůží mám neustále. Diagnostika alergenů je úplně jiná než z krve. ![]()
@Anngela píše:
Mě teda biorezonance nepomohla vůbec. Jen to stojí dost peněz. Potíže s kůží mám neustále. Diagnostika alergenů je úplně jiná než z krve.
To ses vážně registrovala jen pro to, abys to napsala na miminkovský server?
kdes byla? ![]()
Pro Nimie,
Ano, jsem na tuto léčbu dost naštvaná. Napsala jsem svou zkušenost. Byla jsem v Praze - Kunraticích.
Atopik vždy souvisí s alergií na kravské mléko, někdy na celkovou laktózu.. Proto užívat madlové mléko, sójové mléko!