Biorezonance

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
5.8.19 12:20
@Pavlinga píše:
@Baba já vážně nemocná nejsem, jen prostě furt potrácím a nedokážu to v sobě udržet, bude mě to stát cca 5 000 korun a to mi nepřijde zas taková hrůza. Já to prostě musím zkusit, kdybych to nezkusila tak si to budu vyčítat do konce života

Lidsky to uplne chapu. Jen me proste stve, ze podvodnici na zoufalstvi jinych vydelavaj majlant.
Tak drzim palce, at to tehu klapne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.8.19 12:28
@Baba píše:
Lidsky to uplne chapu. Jen me proste stve, ze podvodnici na zoufalstvi jinych vydelavaj majlant.
Tak drzim palce, at to tehu klapne. :kytka:

Je to tak, je to hnus, jak dokáží podvodníci využívat lidského neštěstí :(
Pavlinga: je mi líto, co se vám děje :( nechcete zkusit třeba kontaktovat Dr. Kouckého od Apolináře? myslím, že jeden z top odborníků v Čr na předčasné porody a co jsem četla jeho studie, řeší i imunologické poruchy, které toto dělají… Šarlatán vám nepomůže, max jako placebo a ještě přijdete o peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.8.19 12:43

@AlexaD do Prahy to mame daleko, imuno mi posuzovala Dr Malíčková, pak jsem šla na imuno v Brně a tam mě pustili na Ket, samozřejmě opět biochemické těhotenství. 23.8 jdu na imuno do Brna ke svaté Anně a vydupu si substituční lěčbu. Jako co mi zbývá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.8.19 19:40

@Pavlinga Já jsem také z Brna, toho Apolináře jsem doporučila, protože teď mi v Brně u Miloušů doporučili na hrozící předčasný porod „léčbu“, která je dle Kouckého úplně mimo a 30 let zastaralá, resp. on by tuto diagnózu vůbec nevynesl. V této problematice je v ČR světelné roky před praxí v porodnictví, proto doporučuju. Ale Dr. Malíčkovou neznám, nevím, jaká je odbornice. Každopádně moc držím palce, aby se přišlo na příčinu, musí to být velmi bolestivé :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.8.19 19:59

biorezonance

Na bicom jsem šla proto že mi doktor nedokázal pomoci. Lékař o tom neví zatím jsem tam nemusela jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.8.19 20:51

@AlexaD aha tak ja mam spis problem ze to samo odchazi vzdy 10 den od ms. At prirozene nebo Ket, jeste chci zkusit cviceni Mojzisove, posiluje a odblokuje panevni dno tak by to snad taky mohlo mit vliv, ale ja mam o spatne imunoglobuliny tak to muze fakt mit vliv ze jsem sla na ket bez substitucni lecby. Uvidime, to cekani je nejhorsi 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
25.7.20 17:05
@Pavlinga píše:
@Baba já vážně nemocná nejsem, jen prostě furt potrácím a nedokážu to v sobě udržet, bude mě to stát cca 5 000 korun a to mi nepřijde zas taková hrůza. Já to prostě musím zkusit, kdybych to nezkusila tak si to budu vyčítat do konce života
Dobrý den, mohu se, prosím, zeptat, zda jste zkoušela tu biorezonanci kvůli potratům? Řeším teď vlastně stejnou záležitost a ráda bych nějakou konkrétní zkušenost. Děkuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.20 17:35

@10Levandule10 ahojky, biorezonance mi pomohla srovnat cyklus, ale proti potratum mi nepomohla 😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
26.7.20 18:46

@Pavlinga To mě mrzí :( Každopádně děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.7.20 19:40

@10Levandule10 mas udelanou genetiku, hematologii, imunologii, testy na infekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.7.20 06:45

@Pavlinga Na vše jdu teď v průběhu srpna. Jediný infekce jsem měla už v dubnu dělaný. Hematologii jen částečně, v únoru, ale za jiným účelem. Každopádně mi minulý týden našli myom, takže ten bude teď taky ve hře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.7.20 07:00

@10Levandule10 myomy taky muzou delat potraty. Hele ono i kdyz otehotnis to neni zadna vyhra. Ja mam po KETU, testy pozitivni krev krasne roste ale mam hematom musim jen lezet 😞 clovek se boji jit i na wc 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.7.20 08:30

@Pavlinga To je mi moc líto. Držím palce :hug: ať je vše v pořádku!

Přesně tak. Ze svých dvou potratů mám v hlavě taky to, že to pak taky nemusí být výhra, otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.7.20 08:59

@10Levandule10 ja jich mam za sebou pet a jedno zamlkle, je to silene 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.7.20 09:02

@Pavlinga Drž se :srdce: :srdce: :srdce: Dej pak klidně vědět, jak se to vyvíjí. Moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková