Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
nevím jestli jsem tento příspěvek zařadila správně měla jsem dotaz jestli podáváte preventivně dětem mám syny 2 roky lactobacily a kdyžtak poradíte jaké děkuji ![]()
preventivně ne, jen při ATB a cca 14 dnu po dobrání.
Dávám od swissu laktobacílky
Tak já občas dávám preventivně,hlavně když řádí nějaký sr.cí nebo blicí bacil.A dávám Laktobacílky baby od swissu a zatím spokojenost ![]()
kmartina píše:
měl průjem tak to bych mohla asi použít co myslíš?
sice to není na mě,ale klidně to dát můžeš ![]()
kmartina píše:
měl průjem tak to bych mohla asi použít co myslíš?
jo na takový případ jsem zapomněla.
Já dávám teď přes zimu preventivně (na radu v lékárně) taky laktobacílky od swissu a musim zaklepat, že zatim jsme neměly ani rýmu.
a můžu mu ty cucavé dát i když jsou až od 3 let? normálně rozkouše i lentilku
Ahoj holky prosim o radu, mohu davat mesicnemu miminku lactobacili preventivne?
Chtela sem bio-gaia objednala sem je cez net ale manžel kupil HYLAK je to to jiste? poradte, a jak to mam davkovat do čajiku a nebo jen zapít čajikem
Nekojim takže čaj pijeme
Dekujem moc ![]()
@Hana89 píše:
Ahoj holky prosim o radu, mohu davat mesicnemu miminku lactobacili preventivne?Chtela sem bio-gaia objednala sem je cez net ale manžel kupil HYLAK je to to jiste? poradte, a jak to mam davkovat do čajiku a nebo jen zapít čajikem
Nekojim takže čaj pijeme
Dekujem moc
my bereme od jednoho mesice laktobacilky baby od swiss, brali preventivni, pomahalo na prdiky nejvic..jinak bereme stale kvuli antibiotiku..
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdy dáváte ty laktobacilky…ráno nebo je to jedno? díky moc
Je to fuk, ale dávám ráno - s Honzíkem je nejlepší spolupráce ![]()