Lady comp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
9.2.15 05:04

Hej jako fakt 12.000 za teploměr s počítačem? Jinak ve mně to taky nevzbuzuje důvěru. Jak jako může předpokládat, co předpokládat, prý určovat, ovulaci dopředu na základě teploty před ovulací tím, že ji srovná s nějakými nastavenými hodnotami?
Tak buď to bude nepřesný a pořád dost velký risk nebo to z „bezpečnostních důvodů“ pro výrobce bude ukazovat zelenou tak prvních pět dní v cyklu? Pak to teda vyhodnotí přesnou ovulaci a zase bude zeleno. To dokážu i sama, zadarmo a možná i bez teploměru :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.2.15 05:22

A to, že Baby Comp, který funguje na tom stejným principu jen s obměněným programem, je o další 3.000 dražší, to už mě rozesmálo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.2.15 12:51

@RadkaCh Tohle taky pořád říkám. Ale divila by ses, kolik lidí raději dá deset tisíc a sama se s tím nezkoumá. Ne každý se rád hrabe v grafech jak já, no. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.2.15 14:06

@Litta Tak já tuhle metodu taky nepoužívám, resp. my se teď nechráníme vůbec, ale jak říkám. Si myslím, že ty bezpečný dny budou tak zredukovaný, že bych to dala i bez teploměru, grafu a možná i kalendáře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16.12.16 12:58

Obnovuji diskuzi

Máte někdo zkušenosti s baby-comp, svítí vždy po zadání pohlavního styku v plodných dnech střídavě červená, žlutá a zelená, což znamená možné těhotenství? Nebo to bere v potaz i teplotu? Od 12.12. mi to takhle střídavě svítí a jsem z toho mírně znepokojená. Používám počítač ani ne měsíc. Mám už několik dní i zvýšenou tělesnou teplotu a bazální samozřejmě taky, což je po ovulaci prý normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí