Lady comp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.2.15 22:02

lady comp

Ahojda, mate nekdo zkusenosti s ladu compem??Prijde mi zajimavy, jeste aby fungoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
8.2.15 22:31

Prohledej to tu, najdeš už spousta témat. Je to dobrý pomocník, ale musíš pochopit, jak to funguje. Zezačátku tě totiž možná jinak rozhodí, že bude hodně nebezpečných dní, ale postupně to bude lepší. Já si ale vyhodnocuji cyklus podle teploty a dalších příznaků sama, nějak bych se bála svěřit se přístroji. Ale to už je na každém, co je pro něho jednodušší - ne každý se cítí na to, rozhodovat se v tomto sám a stanovit si svá pravidla. Jako alternativu hormonální antikocepce tomu ovšem velmi fandím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.2.15 22:42

@kvikuska22
Zkusenost jeste nemam, ale hodne jsem toho nacetla a po druhem porodu do toho pujdu. HA uz nechci a veci jako telisko urcite taky ne. Kondom me obtezuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
8.2.15 22:52

To je teda pálka!!! Já se řídila tímhle :
http://diagnosticke-testy.heureka.cz/…test-lady-q/
Ale tehdy, když jsem chtěla druhé dítě…Jako antikoncepce bych nenazývala ani jeden přístroj, otěhotnět se dá kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 22:55
@pannda píše:
otěhotnět se dá kdykoli.

Cos měla z biologie? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 22:56

A na ty mikroskopy jsem četla tolik negativních recenzí, že bych to nedoporučila ani mojí mámě po menopauze. :mrgreen: Obecně tyhle testy fungující na principu hormonů předcházejících ovulaci jsou nesmysl. Proto samotné ovulační papírkové testy nelze používat jako antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
8.2.15 23:01
@Litta píše:
A na ty mikroskopy jsem četla tolik negativních recenzí, že bych to nedoporučila ani mojí mámě po menopauze. :mrgreen: Obecně tyhle testy fungující na principu hormonů předcházejících ovulaci jsou nesmysl. Proto samotné ovulační papírkové testy nelze používat jako antikoncepci.

Já ale ani jeden přístroj nemůžu nazývat antikoncepcí!! Protože ikdyž ti něco zahlásí, že máš neplodný den, tak není 100%, že žena neotěhotní. Na to slouží opravdu ANTIKONCEPCE - což je metoda a prostředek, který se používá k zabránění těhotenství!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 23:03
@pannda píše:
Já ale ani jeden přístroj nemůžu nazývat antikoncepcí!! Protože ikdyž ti něco zahlásí, že máš neplodný den, tak není 100%, že žena neotěhotní. Na to slouží opravdu ANTIKONCEPCE - což je metoda a prostředek, který se používá k zabránění těhotenství!!!

Neplodný den je ten, kdy široko daleko není ovulace, takže nemáš jak otěhotnět. To je biologie. A taky to funguje, nejsme slepice s ovulací každý den. :mrgreen: A na neposkrvněné početí taky nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 23:04

@pannda To, jak blbě si to každá určí, to už je nepochopení metod a těla. Ale dobře určený neplodný den je prostě neplodný, pokud se nechá aspoň 5 dní pauza do ovulace, nebo se stanoví po třech po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.2.15 23:10

Taky mě to docela zajímá, jinou antikoncepci užívat nehodlám, a dětí máme momentálně dost. akorá než mi naskočí po porodu cyklus, bude to nejspíš k ničemu. ale zajímalo by mě, jak moc je to spolehlivý. plodný a neplodný dny jsem počítala po prvním a druhým porodu, styk jen v „zaručeně neplodných dnech“, no poprvý to selhalo po 3 měsících, a podruhý po 5 měsících, při frekvenci cca 2 krát do měsíce :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
8.2.15 23:15

@Litta Máš pravdu, to ano. Ale když si bude chtít vrznout některá, co tu třeba zmínila že nechce HA ani vidět, tělísko taky a kondom ji obtěžuje? tak sex bude muset odložit na několik dní…
Já třeba nyní taky nic neberu, ze zdr. důvodů a stále nevím, jakou antikoncepci si vybrat, ale určitě bych si tento přístroj nepořídila..z principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
8.2.15 23:17

@pannda
Z principu nebo kvůli ceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 23:20

@slavuska1 Píšeš „počítala“, což je první důvod, proč ti to (ne)vyšlo. ;) Tohle funguje na jiném principu než že si vezmeš kalendář a nějak to od oka odhadneš. Ale zezačátku ti to stejně první ovulaci nevychytá, takže bych s tím počkala, než se ti trochu ustálí cyklus. Ono by ti to stejně jen pořád svítilo červeně, že jako teď ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
8.2.15 23:21
@Busy Bee píše:
@pannda
Z principu nebo kvůli ceně?

Cenu bych řešila až jako druhotnou, prostě z principu..Jestli zrovna můžu nebo nemůžu, když chci :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.2.15 23:31
@pannda píše:
Cenu bych řešila až jako druhotnou, prostě z principu..Jestli zrovna můžu nebo nemůžu, když chci :mrgreen: :mrgreen:

No jo, tak to už je pak o prioritách. ;) My bychom jinak používali kondom pořád, takže tohle je pro nás mnohem lepší, přestože to bereme s velkou rezervou, takže těch bezpečných dní není zas tolik, jak by se mohlo nezasvěcenému zdát. Postupně to budeme víc zkrouhávat a pak už snad přijde čas, kdy to bude žádoucí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí