Lady-Comp - místo antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
23.3.18 12:45

Obnovuji diskusi.

Vím, že jsou tady i další diskuse na toto téma (pročítala jsem je), ale zajímaly by mě nové zkušenosti těch, kdo jej používají/používaly.

Používáte jej delší dobu a neotěhotněly jste?

Případně, je tu někdo, kdo jej používal a otěhotněl v „zeleném“ dni (tj. kdy by to mělo být bez rizika)?

Jak jste se chránili v těch „rizikových“ dnech?

Jak dlouho po vysazení HA jste se mohly začít spoléhat na něj?

Díky za vaše zkušenosti. :)

P. S.: Ještě dodávám, že mám stálého partnera a otěhotnění by nebyla nějaká velká tragédie (ale raději bychom ještě počkali ;) ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
23.3.18 12:50

@admin Nebylo by prosím možné změnit předchozí příspěvek na „obnovení diskuse“? Zapomněla jsem to zaškrtnout a teď zpětně už mi to nejde. Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.3.18 17:30

@klamonožka Zdravím, LC stále používám a stále netěhotná :) v červené dny používáme pharmatex globule + přerušovaný styk. Jsem ráda, že jsem do toho investovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
26.3.18 10:10

@NInaL. Dík za odpověď! Můžu se ještě zeptat, jak dlouho už ho používáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
26.3.18 11:03

@klamonožka Tak dva roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 10:36

Ladycomp - nefungoval!

Holky, to jsem opravdu jediná, komu tady díky LadyCompu pobíhá roční prcek??? Pořizovala jsem si ten z nevyšší řady asi za 15 000kč a jako antikoncepce fungoval půl roku.. Pak jsem zjsitila, že jsem těhotná.. A to jsem opravdu používala, přesně dle návodu!! Zřejmě u mě proběhla v jednom cyklu druhá ovulace a přístroj to nepoznal, protože jsem dle přístroje (i dle sebe) otěhotněla v totálně neplodných dnech. A ta jedna inteligentní krabička to asi nepoznala. A během toho půlročního používání mi 2× hlásila „možné těhotentství“ a nic z toha pak nebylo - krom mého zděšení, ale pak když jsem opravdu těhotná byla, tak mi vesele hlásila, že mám neplodný/plodný dny a těhotenství nerozpoznala - potvora;-)

• Citovat
  • Upravit
22.6.18 10:57

No super, díky za info. Uvažovala jsem nad ním na mateřské - tam mě limitovaly peníze. Teď si ho z výplaty můžu koupit hned, ale očividně zůstanu u braní HA. Za 15 let mě nikdy nezklamala, byť je tady každý týden nějaké selhání (ale ne prášků, ale uživatelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.18 11:12

Také jsem se prvně informovala o spolehlivosti Ladycompu , hledala všude na netu a náchazela jen kladné ohlasy, než jsem do Ladycompu šla.. Přece cena není nijak malá.. Tak nevím, jestli jsem jediný exemplář, kterému to nevyšlo, zase bych nerada odrazovala ostatní.. Proto se ptám, zda se nenajde ještě někdo, kdo přes Ladycomp otěhotněl.. Mě se zadařilo velice brzy, tak mě Ladycomp dost zklamal :-( i když teď bych toho svého prďolu za nic na světě nedala..

• Citovat
  • Upravit
2439
22.6.18 11:23

Taky jsem nad ním uvažovala, ale beru léky na štítnou žlázu a někde jsem se dočetla, že pak může ukazovat špatně, skrz ty umělé hormony, tak jsem to zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.6.18 12:46
@IvaX píše:
Taky jsem nad ním uvažovala, ale beru léky na štítnou žlázu a někde jsem se dočetla, že pak může ukazovat špatně, skrz ty umělé hormony, tak jsem to zavrhla.

pouzivam…ted cekam druhe ditko…prvni se nedarilo roky
Beru silne davky eutyroxu na stitnou zlazu a vse funguje jak ma…
za me super investice bez hormonu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.10.18 18:02

Nabízím svůj k prodeji! Za mě super, velmi rychle jsem se zoritentovala ve svých teplotách v průběhu cyklu. Bála jsem se, že nebudu schopná na to ráno myslet, ale úplně v pohodě. Mám hodně špatnou zkušenost s HA, takže tohle+ pesar v plodných dnech fungovalo skvěle. :srdce:

https://www.emimino.cz/…omp-1769439/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 14:50

Lady comp

Zdravím, pristroj Lady comp pouzivam cca 6 let a jsem maximalne spokojena. Kupovala jsem v dobe, kdy tu o tom bylo minimum informaci, mam jeste tu starsi verzi, ktera spolehlive funguje dodnes, jen uz musim nabijet cca 2× do tydne. Kdyz jsem do toho tehdy sla, bylo tu o tom minimum informaci, ale HA jsem snasela hrozne spatne, mela jsem migreny, ekzem… A to jsem vyzkousela asi 4 druhy, po jedne byly horsi migreny, po dalsi se mi rozjel sileny ekzem po rukou… :( Takze jsem tehdy hledala nejakou nehormonalni variantu a Lady comp byl jasna volba. Index spolehlivosti je 99,3%, takze ano, nekdo muze mit tu smulu a stejne jako u brani HA otehotnet, s tim je treba pocitat u kazde antikoncepce, protoze bohuzel jeste nikdo nevymyslel 100% ochranu pred pocetim. Po delsi dobe uziva roste pocet zelenych dni a take Vam pristroh hlasi moznou ovulaci, pripadne ovulaci pokud se trefite s merenim presne do te doby a take vam hlasi, kdy budete mensteuvat cca 3 dny dopredu. Je mi ted 26 a protoze deti jeste nechci, uz ted premyslim, ze az se pristroj rozbije, tak si koupim i tu novou variantu. Kdyz si spocitam prumernou cenu antikoncepce, kterou jsem brala za 1000 Kc na 3 mesice, takze 4000 Kc za rok, tak se mi investice vratila uz za 3 roky, takze ty penize za to stejne date. A s timhle do sebe necpete HA, coz je dalsi obrovske plus. Dneska uz se zacina i vice mluvit o tom, ze HA neni jen pozitivni vec, ale na me jeste tehdy stekala stara gynekolozka, zamrzla v praveku, jestli jako chci otehotnet nebo co… :D Takze ja neotehotnela za celou dobu pouzivani ani jednou, ale je pravda, ze merim poctive a pravidelne, coz je hodne dulezite… Hezky den Vsem. :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.20 22:43

Dobrý den, mohla bych se také po delší době zeptat uživatelek na zkušenosti? Ráda bych si přístroj pořídila, ale vzhledem k větší investici bych znala co nejvíce názoru a zkušenosti. Máme malé děti, ke kterým se různé musí vstávat a jedno ještě i v noci kojím, tak zda má nějaká maminka zkušenosti co se přesnosti měření týče. Dále bych se chtěla zeptat, kde jste ho koupili, viděla jsem, že se dá sehnat i na mallu nebo v lékárně, ale asi je lepší koupit přímo na stránkách ladycompu? Dále měl někdo problém a reklamoval, musel odesílat na servis nebo byla menší životnost přístroje? Prosím i o negativní zkušenosti, kdy došlo k neplánovanému otěhotnění, zda spíše se jednalo o chybu přístroje (špatně vyhodnotil plodné a neplodné dny) či chybu uživatele v plodný den. Velice moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
3
1.5.20 23:08

Dobry den, jsem schopna odpovedet bohuzel jen na cast Vaseho prispevku, protoze deti nemam. :-) Takze, osobne pristroj LadyComp pouzivam nejakych cca 7 let. V zari lonskeho roku jsem po 6 letech koupila novy pristroj, protoze uz stary proste dofungoval. Pristroj bohuzel prisel se spatne nastavenym datem (musi nastavit vyrobce a pak o jde posunout max. tusim o jeden den dopredu/dozadu, kvuli tomu, kdybyste letela na druhou stranu zemekoule :D ). Kupovala jsem primo o LadyCompu a pristroj jsem poslala po domluve zpet a musim rict, ze komunikace opravdu bez problemu, datum zmenili a poslali mi zase zpatky a od te doby vse bez problemu. Osobne hodnotim pristroj na 100 %, nikdy neselhal a nemusela jsem resit zadny problem s pripadnym tehotenstvim. Novejsi verze je daleko modernejsi a to jak vzhledove, tak softwarove, ale i stara fungovala presne podle ocekavani. I pres vyssi porizovaci cenu penez nelituji a jakmile mi jeden pristroj odesel, nevahala sem s koupi noveho. Myslim, ze v navodu pocitaji i s pouzitim u kojicich maminek, ale jak to funguje v praxi, Vam bohuzel nereknu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.20 23:22

Moc děkuji za odpověď. Mohu se ještě zeptat, datum myslíte jako aktuální datum a nebo je nutne tam nastavit od výrobce i data MS atd? Tedy životnost asi očekávat 20 let nemohu, na přístroj je asi záruka jen 2 roky a co jsem pochopila, tak se musí nějak nechat vyměnit baterie? Také se dívám, asi je nejlepší si pořídit ne úplně základní verzi, ale tu dražší? Moc dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1