Láhev s brčkem- pro 2leťáka

2025
18.7.14 12:49

láhev s brčkem- pro 2leťáka

Ahoj maminky, prosím poraďte jakou láhev s brčkem pro kluka dvouletýho. Já jsem si koupila z DM (baby love?) půl roku vydrželo to brčko do pusy ale pak to asi malý rozkousl, tak jsem koupila další láhev i s náhradním a jedno bylo hned uvnitř nějaký prasklý a kapalo a to druhé vpořádku mi z časem taky začalo téct, takže všechno ulepený, už si to nechci koupit znovu! prosím tedy poraďte co se vám osvědčilo - budu ráda i za odkazy na fotku. díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8176
18.7.14 12:51

Me se osvedcilo prave to z dm, ale maji dva druhy, to druhy bylo na prd. Lahev je uprostred trochu vytvarovana, zuzena, to je ta co jsme s ni spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.14 12:52

Moji všichni tři pijí s flašky od jupíka i ten nejmladší 14,5 měs. už s ní pije.
Umí pít i s normálního brčka, tak nosím v tašce brčko pořád a tak se prakticky napije s každé flašky no.
Vyloženě pro malé děti už nemá.
Právě protože mě rozčílilo, že jsem koupila x flašek a každá mi vytekla do kabelky nebo byly polité děcka, tak jsme to vyřešili takhle.
Doma z hrnku a brčko nebo přímo hrnek a venku jupík flaška nebo brčko a jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
18.7.14 12:57

Je sice dražší, ale máme camelbak :-) koupila jsem na netu 320Kč/ks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.7.14 13:01

Nejlepší lahvička je od Kubíka Water :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1401
18.7.14 13:01

No tak podle mě je nejlepší koupit toho jupíka nebo kubík water s netekoucím pítkem. je to za 15 Kč a já je vždycky po týdnu měním. strašně mě vadilo jak všechny hrnečky co jsme měli za chvilku smrděli. už to takhle děláme asi půl roku @Kelsey a ta slámka do kabelky taky dobrej nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
18.7.14 13:02

@LuciElle174 jj to máme taky v oblibě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.7.14 13:03

@kkatarinka Je to nejlepší. :nevim: Já lahvičku měním jak kdy, někdy i třikrát týdně, když se mi nechce mýt :lol:

• Citovat
  • Upravit
2411
18.7.14 13:04

Mam Avent, tento , ale je „jen“ na 260ml

EDIT: aha, ale ty chces lahev, takze to sem asi moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
18.7.14 13:22

@Janeynka, mám koupené nerezové láhve z Tesca a jsem nad míru spokojená (za těch skoro 9.let jsem vyzkoušela kde co). Jsou již dobité a silikonové pitko malá prokousala (je to jen obal pod ním je plast a na funkci to nemá vliv - dá se rozebrat a vyčistit, myji v myčce, lze dát horký nápoj, prostě paráda. Jediné co mi trochu vadí, že ta flaška je hodně horká a to i když je čaj již pitelný (ale to se dá vychytat). Jen bych dala pozor aby to byl fakt nerez (ne hliník - k tomu nemám důvěru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.7.14 13:28

Do 2 let dcera pila z hrníčku Nuby, s brčkem, taky se dá koupit v DM ale vždycky s tím něco provedla a začalo to téct. Takže teď už kupuju jen kubíka Water a dělám pití do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.7.14 13:34

Je to palka za ne, ale ja mam hrozne rada contigo.. Mam ji s brckem i pro sebe, do auta je neprekonatelna. :-)

• Citovat
  • Upravit
2025
18.7.14 14:09

Ano tu mám, je super, jen to z čeho pije tak se mi rozbilo do měsíce dvakrát! ale před tím mi vydrželo půl roku, ale taky mají to spodní brčko jednou dlouhé a pak zas krátké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
18.7.14 14:12

Stojí to kolem 70Kč u nás. to jsem právě koupila a aji ještě další láhev abych mohla nosit dvě, ale obě se mi do měsíce rozbily ty konce co se dávají do pusy, a a taky mi přijde že za jeden den je to taková pachut v tom brčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2025
18.7.14 14:17

Mně se líbí že malej může při tom chodit nebo se dívat na tv, že nemusí zaklánět hlavu! jinak kubíka mívá taky, ale radši bych s tím netekoucím brčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí