Lahev SIGG - reklamace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
456
19.3.11 11:49

Lahev SIGG-reklamace?

Ahoj holky, prosim, podelte se o zkusenosti
s pouzivanim teto lahve.
Mame ji necely mesic a dnes ji mala upustila na zem na dlazbu, sedela v krmici zidli (jinak uz parkrat na zem letela, ale jeste ne na dlazbu). Cekala jsem, ze lahev bude OK, jelikoz je jak uvadi tato znacka „prakticky neznicitelna“, ale chyba lavky a je tam jeden mensi a jeden velky „tukanec“ a ten velky je hodne videt. Je to jakoby prohnute, proste je tam „jáma“. Myslite, ze ma vyznam v tomto pripade lahev reklamovat? Samozrejme bych neuvedla, ze lahev padla na dlazbu, i kdyz si myslim, ze od toho ta lahev mela byt a proto jsem do ni tolik investovala! Resp. reklamovat to urcite chci, spise mi jde o to, jestli mi budou v obchode verit, ze jednym padem se to takto znici :nevim:
Dale mam pocit, ze napoje v ni zacali byt nahorkle a nemely by byt. Jak lahev myjete? Vim, ze jsou k dostani nato special tablety, ale v navode je uvedeno, ze staci vymyt vodou nebo pri silnem znecisteni kartacem. Ma ale strasne uzke hrdlo a Avent kartacek se mi tam nevejde, jaky kartac pouzivate?
Dekuji za rady a nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
19.3.11 11:55

Ahoj, ťukanec určitě na reklamaci není, však i u lahví píší něco ve smyslu že se nerozbije, jen promačkne, a tev vnitřní potah že promačknutí vydrží.

Nahořklé pití nevím z čeho by bylo, jaké tam dáváš? Nemají se tam lít kyselé věci. My tam dáváme jen vodu, občas čaj či šťávu a hořké to niky nebylo, máme Siggovky 3. Meju je horkou vodou a kartáčem na lahve, teď jsme k tomu koupili ty jejich čisticí tablety a těmi to beru tak jednou za čtvrt roku. Hlavně nezapomínej mýt náústek i uvnitř, jednu Sigg jsme koupili použitou, a to tedy byl humus… Paní ji očividně v životě náústek nerozebrala a neumyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
19.3.11 12:02

Ahoj,ťukance nevím,jestli vám vyreklamují,my jich máme asi 5,těch lahví,kluci je nosí do školy,a ťukance a prohlubeniny mají všechny.To tak je,že když spadne na dlažbu nebo v našem případě na chodník z aktovky,udělá se prohlubeň.Pokud to není ostrá hrana,nemělo by to mít na nápoj vliv.Myla jsem to nějakým kartáčem na láhve a nádobí,ten se vešel normálně,byl od Chicca a teď jak jsem kupovala poslední,větší láhev,koupila jsem k tomu originál kartáč na www.kulina.cz ,ten je fajn,a i ty tablety,ale ty jsem zatím použila jen na vršky,ať se vybělí,jsou šumivé…Jsme s nima docela spokojení,ale nezničitelné u nás teda nejsou,kluci jsou raubíři a ty nejstarší vypadají už fakt opotřebovaně :-)
Reklamovat bych ale nešla,leda tak jeden z vršků,nefunguje od novoty a stál přes 100,– .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.3.11 13:32

Diky, holky. Manzel taky rikal, ze funkcni to je, akorat skoda, je to na miste, kde je to videt :roll: Asi teda nato kaslu, fakt je, ze rozbita neni.
Ten kartac je dobry, dik za tip!
Jinak tam liju caje a redeneho Kubika-toho max. 2× za den. Ale zda se mi, ze by to chtelo asi projit tim kartacem… A svrsek samozrejem kazdy den rozebiram a poctive myju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí