Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosim, podelte se o zkusenosti
s pouzivanim teto lahve.
Mame ji necely mesic a dnes ji mala upustila na zem na dlazbu, sedela v krmici zidli (jinak uz parkrat na zem letela, ale jeste ne na dlazbu). Cekala jsem, ze lahev bude OK, jelikoz je jak uvadi tato znacka „prakticky neznicitelna“, ale chyba lavky a je tam jeden mensi a jeden velky „tukanec“ a ten velky je hodne videt. Je to jakoby prohnute, proste je tam „jáma“. Myslite, ze ma vyznam v tomto pripade lahev reklamovat? Samozrejme bych neuvedla, ze lahev padla na dlazbu, i kdyz si myslim, ze od toho ta lahev mela byt a proto jsem do ni tolik investovala! Resp. reklamovat to urcite chci, spise mi jde o to, jestli mi budou v obchode verit, ze jednym padem se to takto znici ![]()
Dale mam pocit, ze napoje v ni zacali byt nahorkle a nemely by byt. Jak lahev myjete? Vim, ze jsou k dostani nato special tablety, ale v navode je uvedeno, ze staci vymyt vodou nebo pri silnem znecisteni kartacem. Ma ale strasne uzke hrdlo a Avent kartacek se mi tam nevejde, jaky kartac pouzivate?
Dekuji za rady a nazory
Ahoj, ťukanec určitě na reklamaci není, však i u lahví píší něco ve smyslu že se nerozbije, jen promačkne, a tev vnitřní potah že promačknutí vydrží.
Nahořklé pití nevím z čeho by bylo, jaké tam dáváš? Nemají se tam lít kyselé věci. My tam dáváme jen vodu, občas čaj či šťávu a hořké to niky nebylo, máme Siggovky 3. Meju je horkou vodou a kartáčem na lahve, teď jsme k tomu koupili ty jejich čisticí tablety a těmi to beru tak jednou za čtvrt roku. Hlavně nezapomínej mýt náústek i uvnitř, jednu Sigg jsme koupili použitou, a to tedy byl humus… Paní ji očividně v životě náústek nerozebrala a neumyla ![]()
Ahoj,ťukance nevím,jestli vám vyreklamují,my jich máme asi 5,těch lahví,kluci je nosí do školy,a ťukance a prohlubeniny mají všechny.To tak je,že když spadne na dlažbu nebo v našem případě na chodník z aktovky,udělá se prohlubeň.Pokud to není ostrá hrana,nemělo by to mít na nápoj vliv.Myla jsem to nějakým kartáčem na láhve a nádobí,ten se vešel normálně,byl od Chicca a teď jak jsem kupovala poslední,větší láhev,koupila jsem k tomu originál kartáč na www.kulina.cz ,ten je fajn,a i ty tablety,ale ty jsem zatím použila jen na vršky,ať se vybělí,jsou šumivé…Jsme s nima docela spokojení,ale nezničitelné u nás teda nejsou,kluci jsou raubíři a ty nejstarší vypadají už fakt opotřebovaně ![]()
Reklamovat bych ale nešla,leda tak jeden z vršků,nefunguje od novoty a stál přes 100,– .
Diky, holky. Manzel taky rikal, ze funkcni to je, akorat skoda, je to na miste, kde je to videt
Asi teda nato kaslu, fakt je, ze rozbita neni.
Ten kartac je dobry, dik za tip!
Jinak tam liju caje a redeneho Kubika-toho max. 2× za den. Ale zda se mi, ze by to chtelo asi projit tim kartacem… A svrsek samozrejem kazdy den rozebiram a poctive myju ![]()