Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminy, máte někdo doma tento hrneček? My máme dva a oba nám tečou
Tečou vám taky? Nebo jen máme smůlu a hned na 2 kusy ![]()
Mam. Vlastne dva, fungujou na stejnym principu. Netecou, ale obcas je nejak blbe zavru nebo dam spatne tu membranu a to pak tecou. Kluci pijou skoro jenom z tehle hrnicku, u nas spokojenost.
Ahoj, já mám tenhle,je to sice láhev,ale držátka i ten sosáček má stejný a musím říct,že mi neteče ![]()
http://www.e-avent.cz/…ceni-sada-pp
Tečou ![]()
Stačí když si ho malá víc nakloní a tou odvzdušnovací dirkou jí nateče pití do nosu.
A vůbec když hrnek třeba leží na boku nebo se s ním zaklepe tak teče ![]()
Mám ho a je to pěknej krám. ![]()
Teče, ať ho zavřu jakkoliv, mladej má kolikrát úplně mokrý triko. Dostali jsme ho jako dárek k Nutrilonu, jinak bych ho nekoupila ![]()
Ahoj, nám netekl
Maximálně když zůstala voda v té násosce za membránou, tak vytekla, ale to bylo pár kapek …
A kudy ti to teče? Násoskou nebo tou částí, kde se sešroubovává nádobka s víčkem?
Nám to taky teče přes tu odvzdušňovací dírku, ať tu membránu dám jakkoliv tak pořád teče
a flašku už zpátky nechci dávat. Asi budeme muset koupit nový hrníček, jen ne Avent
Ahoj. Měli jsme a nakonec taky tekl. Jako nový ne, až později. Všechny podobné hrnečky nakonec tekly, tak jsme pak přešly na sportovní uzávěr a PETky
.
Jo odvzdusnovaci dirkou kapka dve, ale to kdyz do toho foukne, jinak nic.
Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokré
a už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče ![]()
Neteče a je bezvadnej
Už ho používám i pro druhého prcka, takže pátým rokem. Máme měkké i tvrdé hubičky, celkem 4druhy.
Januliiik píše:
Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokréa už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče
Hele, tak tam nemáš ventil !
![]()
lumáťa píše:Januliiik píše:Hele, tak tam nemáš ventil !
Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokréa už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče
![]()
Ventil je to gumové kolečko zespoda hubičky,to si tam určitě měla.
Ale já m,yslím,že ti to teče spíš uzávěrem,taky nám to teče každou chvíli i když mi připadá,že to zavírám furt stjně.