Kouzelný hrníček Avent a protékání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
9.3.11 10:21

Kouzelný hrníček Avent

Maminy, máte někdo doma tento hrneček? My máme dva a oba nám tečou :zed: Tečou vám taky? Nebo jen máme smůlu a hned na 2 kusy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
9.3.11 10:25

Mam. Vlastne dva, fungujou na stejnym principu. Netecou, ale obcas je nejak blbe zavru nebo dam spatne tu membranu a to pak tecou. Kluci pijou skoro jenom z tehle hrnicku, u nas spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
9.3.11 10:26

Ahoj, já mám tenhle,je to sice láhev,ale držátka i ten sosáček má stejný a musím říct,že mi neteče :palec:
 http://www.e-avent.cz/…ceni-sada-pp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.3.11 10:27

Tečou :cert:
Stačí když si ho malá víc nakloní a tou odvzdušnovací dirkou jí nateče pití do nosu.
A vůbec když hrnek třeba leží na boku nebo se s ním zaklepe tak teče :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.3.11 10:28

Mám ho a je to pěknej krám. :mrgreen:
Teče, ať ho zavřu jakkoliv, mladej má kolikrát úplně mokrý triko. Dostali jsme ho jako dárek k Nutrilonu, jinak bych ho nekoupila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1209
9.3.11 10:31

Ahoj, nám netekl :think: Maximálně když zůstala voda v té násosce za membránou, tak vytekla, ale to bylo pár kapek …

A kudy ti to teče? Násoskou nebo tou částí, kde se sešroubovává nádobka s víčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 10:33

Nám to taky teče přes tu odvzdušňovací dírku, ať tu membránu dám jakkoliv tak pořád teče :pocitac: a flašku už zpátky nechci dávat. Asi budeme muset koupit nový hrníček, jen ne Avent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674

Ahoj. Měli jsme a nakonec taky tekl. Jako nový ne, až později. Všechny podobné hrnečky nakonec tekly, tak jsme pak přešly na sportovní uzávěr a PETky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766

Jo odvzdusnovaci dirkou kapka dve, ale to kdyz do toho foukne, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 10:36

Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokré :-( a už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 10:52

Neteče a je bezvadnej :palec: Už ho používám i pro druhého prcka, takže pátým rokem. Máme měkké i tvrdé hubičky, celkem 4druhy.

1. Ventil se musí dobře zacvaknout!!!
  2. Někdy prcek nasaje do hubičky a nevypije to ! Takže to otočením vyleju. Jinak nic vytéct nemůže ! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 10:53
Januliiik píše:
Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokré :-( a už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče :zed:

Hele, tak tam nemáš ventil ! :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
9.3.11 11:00
A ten ventil se prodává zvlášť? :think:
lumáťa píše:
Januliiik píše:
Kdyby to bylo jen pár kapek tak to neřeším, ale malá má bodynko durch mokré :-( a už vůbec jí to nemůžu dát když si lehne, tak to nekape, ale fakt teče :zed:
Hele, tak tam nemáš ventil ! :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
9.3.11 11:05

Ventil je to gumové kolečko zespoda hubičky,to si tam určitě měla.
Ale já m,yslím,že ti to teče spíš uzávěrem,taky nám to teče každou chvíli i když mi připadá,že to zavírám furt stjně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.3.11 11:10

Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat