Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tady je nákres jak hrnek správně zavírat:
http://www.aventbaby.cz/…de-magic-cup
To, co se šroubuje na lahvičku má 3 části - šroubení, hubička a ventil (membrána - takový kulatý kus ze silikonu uprostřed s dírkou).
Měli jsme jich snad deset, fungovaly dobře (hlavně se dobře udržovaly narozdíl od jiných).
madi píše:
Taky máme ventil a teče to tím gumovým uzávěrem
Tak to nemáte pořádně docvaklý ! Taky se mi to párkrát stalo, že jsem to blbě zavřela. Chce to větší sílu !
![]()
Mám dva a tečou oba.
Nadávám jak blázen. Malý má taktéž body celé mokré.
Teče to když se to sešroubuje dohromady. Musím to utáhnout velkou silou (někdy i můj chlap) a stejně to občas teče. Přešli jsem na NUK a zatím celkem spokojenost.
Neteče nám to uzávěrem
teče to přes ten ventilek a podle návodu tam i ten ventil mám dobře ![]()
BaraF píše:
Tady je nákres jak hrnek správně zavírat:
http://www.aventbaby.cz/…de-magic-cup
To, co se šroubuje na lahvičku má 3 části - šroubení, hubička a ventil (membrána - takový kulatý kus ze silikonu uprostřed s dírkou).
Měli jsme jich snad deset, fungovaly dobře (hlavně se dobře udržovaly narozdíl od jiných).
Baraf, návod super
Koukám, že by tady holky spíš potřebovaly video
![]()
Ahoj, mě i kamarádce taky tečou… A nejsem idiot, abych to neuměla sešroubovat.
A zacvaknout pořádně tu membránu.. Někdy teče jako že je natlakovaný nebo co..
prostě i když stojí rovně na stole.
Snažím se mít tu membránu suchou, všechny části suché a pak to není tak hrozné. Ale teda kouzelný opravdu není:D
Holky a co učící hrnek Mam?Napije se mi z něj malá vůbec?
Já když sama z něj trochu natáhnu tak mi nic neteče…
Si teď fakt připadám jak totální debil, holky já vám ten hrnek asi pošlu poštou
abyste mi věřili, že to zavírám správně a že to prostě fakt teče ![]()
Januliiik píše:Sorry…mám ho a neteče mi, když ho správně zavřu. Mám jich několik, používám je 5. rokem a netečou. Tak ho reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!!!
Si teď fakt připadám jak totální debil, holky já vám ten hrnek asi pošlu poštouabyste mi věřili, že to zavírám správně a že to prostě fakt teče
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila malá
asi vyzkouším jinou značku ![]()
Januliiik píše:
Si teď fakt připadám jak totální debil, holky já vám ten hrnek asi pošlu poštouabyste mi věřili, že to zavírám správně a že to prostě fakt teče
já ti věřím
máme už třetí a teprve ten poslední neteče. A zavírám je pořád stejně…
nechápu tady ty urážky
jak ve školce
lumáťa píše:Januliiik píše:Sorry…mám ho a neteče mi, když ho správně zavřu. Mám jich několik, používám je 5. rokem a netečou. Tak ho reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!!!
Já teda nechápu,proč seš na zakladatelku tak hrubá ![]()
Není jediná komu to teče,je nás tu většina-takže podle tebe sme všichni blbci ![]()
Asi máš prostě štěstí na kus,to ti nedává právo být takhle drsná
Ahoj,
Hm, taky nechápu ty urážky a ještě zvýrazněné…Jde se tu dočíst, že problém má více uživatelek, tak to asi ani hlavou, ani rukama nebude, nee?
Nám taky teče. Malinko se to zlepší, když tam nejsou uši, alespoň u nás.
Resut
Januliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila maláasi vyzkouším jinou značku
Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný ![]()
Být tebou, zajdu do obchodu s tím hrnečkem, ukážu to prodavačce a ta ti doporučí nový díl. Vše se dá koupit zvlášť !
A máš celou soupravu originál Avent ? Někdo už tady psal, že to šroubuje na jiné flašky…to taky nemusí fungovat. Hodně štěstí
![]()
lumáťa píše:Januliiik píše:
Tak asi mám nějakou smůlu, účty už dávno nemám, kupovala jsem je skoro před 2 roky, ještě než se narodila maláasi vyzkouším jinou značku
Nechápu, proč to nereklamuješ hned ? Vždyť to není tak úplně levný
Myslim,že když to kupovala před narozením tak to asi nezkoušela,ne?
Miluju, když má někdo patent na rozum